Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Kızlar ben de bir hataya düştüm ve 3. Gün transferinde 5. Gün kaset test yapmış bulundum negatif çıktı. Aşırı moralim bozuldu. Bu sefer dünden beri aklıma bir şey takıldı. Burada kullanılan ilaçlara bakıyorum benimki kadar çok ilaç kullanan yok sanırım. Hem estrofem hap, hem progesteron fitil 200 mg, hem de prolutex iğne kullanıyorum. Bu şekilde hem fitil hem iğne kullanan var mı? Daha önce düşük veya gebelik olmadı. Yabancı sitelerden araştırdığımda ya iğne ya fitil verilmiş hep. Bu durum aklıma şüphe düşürdü.
benim de hem fitil hem igne var , normal yani merak etmeyin

Merhaba kızlar ,
16 Ekimde dondurulmuş transfer olacağım tek embriyo :)
Ağustosta histereskopi olmuştum rahimde perde alındı.
1 adet 5. Gün embriyo transfer edilecek
7 ekim Adetimin 9. Günü rahim kalınlığım 8 mm çıktı daha kalınlaşır mı bilmiyorum 16 ekim transfer .

Herşey gönlünüzce olsun güzel anne adayları 🙏🏼🌸
Bende 16 ekim 5.gün embriyosu transfer oldum az önce kan testi verdim 91 çıktı herkes için hayırlısı olsun🙏🏻

Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde 16 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 4.gunden beri sol kasigimda batma hissi var sizde herhangibir his belirti vs var mı acaba ?
Bende 16 ekimde 5.gün embriyo transfer oldu kan verdim bugün 91 çıktı hamileyim🥹🙂

X