- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi belirtileriniz var acaba ? Doktorunuz kimdi bende Medipol megada tedavi görüyorumYaaa çok sevindim maşallah maşallah benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım :)
Ay maşallah maşallahhh canımmm sağlıklaaa inşallahh kalp atışlarınıda duy bebişininKizlar 9. Gun 218 olan test sonucum 12.gun 450 olmus Usg randevusu alacagim onumuzdeki hafta icin. Dualarim sizle sizde dua edin bana olur mu kalp atisini duyalim insallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirti göstermiş miydiniz ?Kizlar 9. Gun 218 olan test sonucum 12.gun 450 olmus Usg randevusu alacagim onumuzdeki hafta icin. Dualarim sizle sizde dua edin bana olur mu kalp atisini duyalim insallah
Kasik ve bel agrisi vardi.7. Gunden sonra bas donmesi ve gece bulantisi eklendiRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirti göstermiş miydiniz ?
Benim bugün 9. Gün normal kaset test yaptım böyle çıktı kan cumartesi günü , erken gebelik atmıştım ya daha önce onda daha belirhindi bunda baya silikAminnnnn insallah isteyen herkese versin rabbim
Amin insallah hepimjz duyalim bize ugurlu gelsin bu grupAy maşallah maşallahhh canımmm sağlıklaaa inşallahh kalp atışlarınıda duy bebişinin
Amiinnn idrar testim pozitifti 4. Gün yapmıştım dünde yaptım pozitif. Bugün 8. Günüm kan verdim az önce bakalım 2 saat sonra çıkacakmış sonuçAmin insallah hepimjz duyalim bize ugurlu gelsin bu grup
ayyy merakla bekliyoruz hadi bakalım :)))Amiinnn idrar testim pozitifti 4. Gün yapmıştım dünde yaptım pozitif. Bugün 8. Günüm kan verdim az önce bakalım 2 saat sonra çıkacakmış sonuç
Hadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah belirtileriniz var mıydıAmiinnn idrar testim pozitifti 4. Gün yapmıştım dünde yaptım pozitif. Bugün 8. Günüm kan verdim az önce bakalım 2 saat sonra çıkacakmış sonuç
Sonucum çıktı kızlarrrrr değerim 150 Bugün transfer hariç 8. Günüm çok şükür Rabbimeayyy merakla bekliyoruz hadi bakalım :)))
Bel ağrısı hariç belirtim yoktu. Birde ara ara kasık aprısı ve seyirme ilk 3 günHadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah belirtileriniz var mıydı
Çok şükürrrrrSonucum çıktı kızlarrrrr değerim 150 Bugün transfer hariç 8. Günüm çok şükür Rabbime
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah hayırlı olsun bizlere de dua edinSonucum çıktı kızlarrrrr değerim 150 Bugün transfer hariç 8. Günüm çok şükür Rabbime
Teşekkür ederimm Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhh tüm bekleyenlereDarısı bekleyen herkesin başına inşallah hayırlı olsun bizlere de dua edin