Merhaba bu a b olayları ne zaman belli oluyor benimki a b birşey demediler kaliteleri iyi dedilerİçin rahat olsun canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu a b olayları ne zaman belli oluyor benimki a b birşey demediler kaliteleri iyi dedilerİçin rahat olsun canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Şimdi 2. Tedaviye başladım bugün 3. Günüm Gonal f vuruluyorum inşallah en kısa zamanda birbirimize hayırlı güzel haberler veririzYani inanın ne diceğimi bilemedim, normalde duygusal bir yapıda olmama rağmen mesajınız resmen beni ağlattı. O kadar güzel anlatmışsınız ki , çok teşekkür ederim kıymetli hikayenizi benimle paylaştığınız için. Bende sizin gibi inanıyorum rabbim ol derse olucak. Elimizden geleni yaptık, teslimiyet zamanı :) inşallah 1-2 aya hayır haberlerle geleceğim. Sevgiler
Merhaba benımkılerı dondurdukları gün söylediler fakat iyi kalitede dedilerse hiç sormayın derim gereksiz yere stres. Ben sorduğuma pismanımMerhaba bu a b olayları ne zaman belli oluyor benimki a b birşey demediler kaliteleri iyi dediler
Doğru diyorsunuz fazla kurcalamamak lazım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisiMerhaba benımkılerı dondurdukları gün söylediler fakat iyi kalitede dedilerse hiç sormayın derim gereksiz yere stres. Ben sorduğuma pismanım
Bosverin hiç düşünmeyin ben ısrarla sordum orta kalite dendiğinden tadım kaçtı. fazla merak iyi değilmiş gerçekten ama çok araştırdım tamamen nasip yani o yüzden inşallah en kısa zamanda mutluluğumuzun haberini alırız. Transferiniz ne zaman olucak ?Doğru diyorsunuz fazla kurcalamamak lazım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi
Bir de benim devlet hastanesi fazla birşey sorulmuyor zaten
Valla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyorBosverin hiç düşünmeyin ben ısrarla sordum orta kalite dendiğinden tadım kaçtı. fazla merak iyi değilmiş gerçekten ama çok araştırdım tamamen nasip yani o yüzden inşallah en kısa zamanda mutluluğumuzun haberini alırız. Transferiniz ne zaman olucak ?
Ayy sizin az kalmış benim daha reglime 15 gün falan var sonra estrofeme baslıcam. İnşallah hayır haberler verirsinizzValla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyor
Ya bilmiyorum ki estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var duruma göre karar verilecek nasipse
İnşallah ya gerçekten zaman da geçmiyor bekledikçeAyy sizin az kalmış benim daha reglime 15 gün falan var sonra estrofeme baslıcam. İnşallah hayır haberler verirsinizz
Merhaba transferim 15 ocaktaMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba 15 ocakta transferim var bu süreçte çok araştırdım ve tamamen nasip olduğuna karar verdim. İnsallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın. Güzel haberlerinizi alalım inşallahMerhaba 39 yaşindayim. 2. Tüp bebek denemem olacak. Bugün gonalf iğnelere başlıyorum. Amh 0.73 çıktı. Sağ ve sol toplam 7 yumurtam var şuanda. Bilmiyorum sonuçlar ne olacak. Ama bende burada yerimi almak istedim. Konuşmaya çok ihtiyacım var
sanırım benımde 15 ocak gibi bir tarihe denk gelecek.. regl 7. gunum bugun. cumartesi cagırdı kontrole, gün belli olur o gün,hayırlısı bakalımMerhaba 15 ocakta transferim var bu süreçte çok araştırdım ve tamamen nasip olduğuna karar verdim. İnsallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın. Güzel haberlerinizi alalım inşallah