- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Tebrikler cnm benim sağlıkla artsın inşallah cnm bize de dua etBel ağrısı hariç belirtim yoktu. Birde ara ara kasık aprısı ve seyirme ilk 3 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler cnm benim sağlıkla artsın inşallah cnm bize de dua etBel ağrısı hariç belirtim yoktu. Birde ara ara kasık aprısı ve seyirme ilk 3 gün
Teşekkür ederimm canımm benim çok çok dua ettim ve ediyorum da hepimizeTebrikler cnm benim sağlıkla artsın inşallah cnm bize de dua et
Erken gebelik testinde negatif çıkıp olumlu sonuç alan var mı acaba ağlarken bir umut bir yandan da acaba diyorum
Kaçıncı gününüz bugün ? Ve kaçıncı gün embriyosuErken gebelik testinde negatif çıkıp olumlu sonuç alan var mı acaba ağlarken bir umut bir yandan da acaba diyorum
3. Gün embriyosu 10. Gün bugun transfer gününü saymazsakKaçıncı gününüz bugün ? Ve kaçıncı gün embriyosu
Keşke o kadar kötü oldum ki eşimi aradım ağlayarak. İki aşılamam oldu negatif bu ilk tüp bebek. 5. YılımızAllah tan ümit kesilmez belki son günlerde tutmuştur canım yarın kanda değer fazla çıkabilir
Hayırlı olsun canım rabbim 2. De doldursun kucağını inşallah.Seninle aynıyız cnm aynı gün transfer olmuşuz benim de 3. Gün embriyosu test yapmaya korkuyorum ptesi yi bekliyorum3. Gün embriyosu 10. Gün bugun transfer gününü saymazsak
Gününde kan testi ver bakalım inşallah pozitife döner Benimki de 3.gün embriyo. Aynı şekilde test yapmaya elim gitmiyor.Baktım aslında formlara başta negatif olup pozitif çıkan çok kişi olmuş bir umuda tutunmak istiyorum
Hayırlı olsun canım rabbim 2. De doldursun kucağını inşallah.Seninle aynıyız cnm aynı gün transfer olmuşuz benim de 3. Gün embriyosu test yapmaya korkuyorum ptesi yi bekliyorum
Canım bugün 9. Gün kan verdim 83 çıktıCamim dun ben 8 gunde yaptim ayni boyle cikti :)) bugun kan verdim 218 pozitif bence var yarin mutlaka kan ver
Rabbim hayırlı haberler aldırsın inşaAllah hepimizeGününde kan testi ver bakalım inşallah pozitife döner Benimki de 3.gün embriyo. Aynı şekilde test yapmaya elim gitmiyor.
Ahhh cok sevindim masallahSonucum çıktı kızlarrrrr değerim 150 Bugün transfer hariç 8. Günüm çok şükür Rabbime
Hayirli olsunnnnn masallahCanım bugün 9. Gün kan verdim 83 çıktı
Boyle cok ornek var canim. Testj poztitif cikip kanda negatif olan bile var yarjna kadar sabredelim insallah guzel habeerler alirizErken gebelik testinde negatif çıkıp olumlu sonuç alan var mı acaba ağlarken bir umut bir yandan da acaba diyorum
İnşaAllah o kadar kötü oldum ki anlatamam. O kadar iğne ilaç ümit hepsi çöp olmuş gibi hissettimBoyle cok ornek var canim. Testj poztitif cikip kanda negatif olan bile var yarjna kadar sabredelim insallah guzel habeerler aliriz
Hayirli olsunnnnn masallah
Hayirli olsunnnnn masallah
Biraz düşük gibi geldi değerimRabbim hayırlı haberler aldırsın inşaAllah hepimize
Kaçıncı gün embriyosu oldugu, ne zaman tutunduğu önemli ümidini sakın yitirmeBiraz düşük gibi geldi değerim