- 17 Aralık 2020
- 307
- 195
- 35
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Tabi ki bakılıyor yoksa transfer yapamayız demişti benim hemşirem. Hatta bir transferim progesteron değerim yüksek çıktığı için iptal oldu. Hem e2 hem de progesteron değeri mutlaka transfer öncesi bakılıyor.Transfer öncesi progesteron degerinize bakıldı mı acaba
Baya Dr la gorusmussun inşallahh pozitif sonuç alirsin alirizİlk Hacettepe'ye gittim. İki tane aşılamam orada yapıldı. Sonra Gürgan Kliniğe geçtim tüp bebek tedavim orada başladı. Buradan önce Cem Akarsu ile de bir görüşmem oldu. Medicana'da Emre Hoca ile, Bahçeci'de Yusuh Tohma ile görüştüm ayrıca. İşte şimdi Bora Coşkun ile devam ediyorum.
Bana bakılmayacağını söyledi doktorum kafam karıştıTabi ki bakılıyor yoksa transfer yapamayız demişti benim hemşirem. Hatta bir transferim progesteron değerim yüksek çıktığı için iptal oldu. Hem e2 hem de progesteron değeri mutlaka transfer öncesi bakılıyor.
Siz iğne kullanıyormuşsunuz ama o yüzden bakılmıyor olabilir bence. Muhtemelen transfer gününe kadar zaten istenilen düzeyde olacaktır. Doktorunuz istememişse baktırmayın gerek yok. Hayırlısı ile güzel sonuçlar alacağınız bir transfer olur inşallah:)Bana bakılmayacağını söyledi doktorum kafam karıştıbugünden itibaren progestan 50 mg kalçadan iğne başladım pazar günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah cuma günü progestan değerime kendim gidip baktirmali miyim sizce
Evet o yüzden çok yoruldum artık. Hep acaba bu doktor sorunu bulabilecek mi diye gidip hüsranla dönüyorum. Hatta profesörün biri çok ilginç bir hastasın bir şey bulamıyorum demişti. İnşallah bu yolda emek veren herkes gibi bizler de pozitif sonuç alırız. Ama hep adet ağrısı ve belirtisi var kaç gündür bende .Baya Dr la gorusmussun inşallahh pozitif sonuç alirsin aliriz
Transfer olduğum günden beri kasık karın bel ağrısı çekiyorum ilk tramsferde kesinlikle bu kadar değildiEvet o yüzden çok yoruldum artık. Hep acaba bu doktor sorunu bulabilecek mi diye gidip hüsranla dönüyorum. Hatta profesörün biri çok ilginç bir hastasın bir şey bulamıyorum demişti. İnşallah bu yolda emek veren herkes gibi bizler de pozitif sonuç alırız. Ama hep adet ağrısı ve belirtisi var kaç gündür bende .
Amin inşallahSiz iğne kullanıyormuşsunuz ama o yüzden bakılmıyor olabilir bence. Muhtemelen transfer gününe kadar zaten istenilen düzeyde olacaktır. Doktorunuz istememişse baktırmayın gerek yok. Hayırlısı ile güzel sonuçlar alacağınız bir transfer olur inşallah:)
İnanın Herkesin bi imtihanı var Allah imtihanımızı kolayından eylesin inşallahEvet o yüzden çok yoruldum artık. Hep acaba bu doktor sorunu bulabilecek mi diye gidip hüsranla dönüyorum. Hatta profesörün biri çok ilginç bir hastasın bir şey bulamıyorum demişti. İnşallah bu yolda emek veren herkes gibi bizler de pozitif sonuç alırız. Ama hep adet ağrısı ve belirtisi var kaç gündür bende .
Evet bende de aynısı var. İki transferde de böyle ağrım olmamıştı. Bu kez sağ kasığım transfer gününden beri yokluyor. İki gündür de belim ağrıyor. İnşallah pozitif işarettir bunlar.Transfer olduğum günden beri kasık karın bel ağrısı çekiyorum ilk tramsferde kesinlikle bu kadar değildi
İnşallah Allah ın izni ile iyi haberler alacağız
Amin inşallah.İnanın Herkesin bi imtihanı var Allah imtihanımızı kolayından eylesin inşallah
Evet bende de aynısı var. İki transferde de böyle ağrım olmamıştı. Bu kez sağ kasığım transfer gününden beri yokluyor. İki gündür de belim ağrıyor. İnşallah pozitif işarettir bunlar.
Ben kullanıyorum öyle bir uyarıda bulunmadı doktor banaKızlar salı günü transfer oldu, krem, parfüm ve deodrant kullanabilir miyim?
Canımm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımızaKizlar kan sonucumu aldim simdi 218 allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah
Yok canım henüz kan vermedim idrar testiyle takipteyim en son dün akşam yaptım çift çizgiydi bu akşam bakacam yine cuma veya cumartesi bakacam kandaC Cennetkuslarlm ne durumdasın canım kan verdin mi ?
Selam canım merhaba bence var görünüyor kaç embriyo transfer edildi ? Birde çok sonra mı çıktı ikinci çizgi ?Eki Görüntüle 3493453 Kızlarrrr 7. Gün transferden sonra 5. Gün 5aa transfer yapıldı sizce var mı hayatımda ilk defa silik de olsa gördüm
Tek embriyo transferi 5/6 dk da falan çıktı Max 7 dk fazlası yoktur inşallah vardırSelam canım merhaba bence var görünüyor kaç embriyo transfer edildi ? Birde çok sonra mı çıktı ikinci çizgi ?
Dualarım seninleAminn insallah vardir bana dua edin yarin test gunum
Erken gebelik testi mi bu normal kaset testler mi?Tek embriyo transferi 5/6 dk da falan çıktı Max 7 dk fazlası yoktur inşallah vardır