N Naz29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2019 561 339 33 Dün 22:10 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #1.021 Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak
Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak
D Dila96 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 129 76 Dün 22:56 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #1.022 Kızlar ben cuma tekrar kan testi vereceğim bizim sağlık ocağında sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor cuma versem cumartesi çıkar mı sonuç sizce yoksa pztesine mi kalır?
Kızlar ben cuma tekrar kan testi vereceğim bizim sağlık ocağında sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor cuma versem cumartesi çıkar mı sonuç sizce yoksa pztesine mi kalır?
F flykrk05 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 17 7 29 Dün 22:59 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #1.023 Naz29 .!.: Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak Genişletmek için tıkla... Benim daha gebelik testi yapmadan midem bulanmaya,kusmaya başladım erken değil sanırım kişiden kişiye değişen birşey :)
Naz29 .!.: Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak Genişletmek için tıkla... Benim daha gebelik testi yapmadan midem bulanmaya,kusmaya başladım erken değil sanırım kişiden kişiye değişen birşey :)