- 2 Kasım 2024
- 10
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim gebeliğim de maalesef sağlıksız devam ediyor. Kese ve bebek yeteri kadar büyümüyor. Muhtemelen bi yerde düşük olacak. Araştırdım maalesef bhcg düzensiz yükselmesi ciddi bir öngörü oluyor gebeliğin sağlıklı olup olmaması açısından. Şimdi düşük olmasını bekleyeceğim. Kalp atımı hala olduğu için ne zaman düşeceği de belli değil. Tüp bebekti yaşım 36 bakalım umarım tekrar sağlıklı bir gebelik ve çocuk vardır kaderimizde
Merhabalar sizin ne oldu sonuç umarım sağlıkla ilerlemiştirBende hemen hemen sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Tüp bebek 5. Gün embriyo transferim yapıldı. Değerlerim 29-60-118-189-325 çıktı dört gün sonrada 1016 ya yükseldi minikde bi kese göründü ama doktorum bu haftalarda daha yüksek değerler ve daha büyük kese olması gerekiyor dedi. Bende bekliyorum ne olacağını
Merhabalar sizin ne oldu sonuç umarım sağlıkla ilerlemiştir
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba, maalesef bende de durum pek iyi değil Salı günü tekrar ultrasondan bakılacak ama doktorum büyük ihtimalle kürtaj yapacağız dedi. Değerlerim düşük başlamıştı zaten en baştan doktorum ümit vermemişti. Hayırlısı buymuş demek ki
Amin kuzum ilk denemen miydiBende çok üzüldüm ama yolumuz uzun ümidimizi kaybetmemek lazım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde isteyen herkese nasip etsin
Evet ilkti umarım ikincisinde hayırlı bi şekilde nasip olurAmin kuzum ilk denemen miydi
Benim tahlil sonuçlarıma bakabilir misiniz sizce sağlıklı ilerliyor muEvet ilkti umarım ikincisinde hayırlı bi şekilde nasip olur
Değerleriniz nasıldı ? Sizinde tüp bebek mi eğer tüp bebekse kaçıncı gün embriyosuyduBenim tahlil sonuçlarıma bakabilir misiniz sizce sağlıklı ilerliyor mu
Merhaba, benimde aynı oldu düzenli artmayan değerlerle ne yazık ki güzel bi hikaye başlamıyor. Benimde bugün kanamam oldu insan bi umut diyor ama nerdeyse imkansız.Merhaba bugün gebeliğim tamamen sonuçlandı. Bundan sonraki insanlara yol göstermesi açısından anlatmak istedim. Bhcg 2 kat artışı sağlıklı bir gebeliğin en önemli göstergesi. Benim de bhcg yeteri kadar yükselmedi önce sonra kese küçüktü bebek ve kalp atışı görüldü ancak büyüme hızı azdı. Düşük olacağını en başından beri anlamıştım ama tabi insan bir yandan da olumlu hikayeler var mı diye araştırıyor. Kesinlikle böyle gebeliklerde olumlu hikaye oranı çok düşük bunu söyleyeyim. Benim de bebek ve kalp atımının sonrasında 8 hafta 2 günlükkken kanamam başladı çok şiddetli sancılarla birlikte. Ritmik olarak 7 dk da bir şiddetli sancı geliyordu ama kesenin düşüşünü görmediğim ve bu süreci uzatmak istemediğim için bugün küretaj oldum. Özetle bhcg yükselmesi çok çok önemli. Son olarak Allah hepimizin için en doğrusunu bilir herşeyde bir hayır vardır. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hakkınızda en hayırlısı olsun bende konuyu başlatan olarak daha dün kürtaj oldum ondan öncesinde evde kendim düşük yaptım ama keseyi de gördüm boştu..Merhaba bugün gebeliğim tamamen sonuçlandı. Bundan sonraki insanlara yol göstermesi açısından anlatmak istedim. Bhcg 2 kat artışı sağlıklı bir gebeliğin en önemli göstergesi. Benim de bhcg yeteri kadar yükselmedi önce sonra kese küçüktü bebek ve kalp atışı görüldü ancak büyüme hızı azdı. Düşük olacağını en başından beri anlamıştım ama tabi insan bir yandan da olumlu hikayeler var mı diye araştırıyor. Kesinlikle böyle gebeliklerde olumlu hikaye oranı çok düşük bunu söyleyeyim. Benim de bebek ve kalp atımının sonrasında 8 hafta 2 günlükkken kanamam başladı çok şiddetli sancılarla birlikte. Ritmik olarak 7 dk da bir şiddetli sancı geliyordu ama kesenin düşüşünü görmediğim ve bu süreci uzatmak istemediğim için bugün küretaj oldum. Özetle bhcg yükselmesi çok çok önemli. Son olarak Allah hepimizin için en doğrusunu bilir herşeyde bir hayır vardır. Hakkımızda hayırlısı olsun