- 29 Nisan 2024
- 58
- 26
- 31
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Evet öyleymiş ya inşallah bende onlardan olurum umudumu he uz kaybetmedim cuma günü kanda çıkacak ben inanıyorum senin kan testin ne zamanBişey diyim ama kaset testlerde de 7. Gün negatif olup 8/9 da pozitif gören var o yüzden aslında çok sağlıklı değil kaset kan önemli umutsuz olma
Evet öyleymiş ya inşallah bende onlardan olurum umudumu he uz kaybetmedim cuma günü kanda çıkacak ben inanıyorum senin kan testin ne zaman
nEvet öyleymiş ya inşallah bende onlardan olurum umudumu he uz kaybetmedim cuma günü kanda çıkacak ben inanıyorum senin kan testin ne zaman
Bağcılar Medipol mega İstanbul senbu arada nerde yaptırdın
Ben cumartesi kan vereceğimEvet öyleymiş ya inşallah bende onlardan olurum umudumu he uz kaybetmedim cuma günü kanda çıkacak ben inanıyorum senin kan testin ne zaman
Ben Ankara Centrum tüp bebek merkezi Recai pabuccuBağcılar Medipol mega İstanbul sen
Ben 16 Ekim 5 .gün embriyosu tekMerhaba cnm beenim de test günüm ptesi. Benim de hiç his olmuyor içimde.herkes hissediyorum diyor endişeliyim bende cnm. Ben 14 ekim de transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu sen peki?
Erkenden tutunduysa çıkar canım bence Çıkmazsa bile belkide geç dölleniyordur. Hep pozitif düşünAynı gün test zamanimiz cnm ben daha idrar testi yapmadım 3. Gün embriyosu diye çıkmaz dediler 5. Gün embriyosu çıkar dediler. Yarın 9. Gün çıkar mı acaba
İnşallah cnm benim. Bende biraz karamsarlık var korkuyorum endişeliyim mucize olsun istiyorum sadeceErkenden tutunduysa çıkar canım bence Çıkmazsa bile belkide geç dölleniyordur. Hep pozitif düşün
İnşallah pozitif görürüz hepimizBende tam anlamıyla daha pozitif aldım denilemez ama bende dinlendim ama sürekli yatmadım sadece ağır iş yapmadım yürüdüm çalıştım da , kabak çekirdeği ve protein ağırlıklı beslendim ilaçları düzenli kullandım iğneleri saatinde yaptırdım her sabah yumurta yedim 7 gün boyunca elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım harici bişey yok cumartesi yi bekliyorum kan için
Kaçıncı tüp bebek denemeniz birde neden tüp bebek ?İnşallah cnm benim. Bende biraz karamsarlık var korkuyorum endişeliyim mucize olsun istiyorum sadece
İlk tüp bebek tedavisi cnm ama yaşım 40 o yüzden biraz tedirginim ve 3. Gün embriyosu ve arkamda başka embriyom yok oyuzdenKaçıncı tüp bebek denemeniz birde neden tüp bebek ?
Rahim zarını kuvvetlendiriyor canımİnşallah pozitif görürüz hepimiz
Bende çoğunlukla evde dinlenerek geçiriyorum ama öyle sürekli uzanmıyorum. Dün ve bugün biraz yürüyüş yaptım. Doktorum dışarıda temiz havada abartmadan yürüyüş yapmamı söylemişti.
Kabak çekirdeğinin ne gibi etkisi var?
Bi de 5.gün embriyosu kaçıncı günden itibaren çıkıyor testte bilen var mı?
Teşekkür ederimRahim zarını kuvvetlendiriyor canım
Pozitif ddüşünün o zaman olmucak bişey değil Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah hiç uğraştırmadan ilkte pozitifi görürsünüzİlk tüp bebek tedavisi cnm ama yaşım 40 o yüzden biraz tedirginim ve 3. Gün embriyosu ve arkamda başka embriyom yok oyuzden
Hadi inşallah güzel degerlerle gelYok canım henüz kan vermedim idrar testiyle takipteyim en son dün akşam yaptım çift çizgiydi bu akşam bakacam yine cuma veya cumartesi bakacam kanda
Nk testim pozitifti benimde katil hücreBende kullanıyorum ama şuan prednol yarim prigraf 1 olarak kullaniyorum bana bagisiklik baskilamasi için verdi ANA testim pozitif diye size neden verdiler.
Okadar haklısınız ki bende Opu öncesi kutu üzüüm çiğ kabak çekirdeği içi ceviz badem avakado yumurta bu şekilde düzenli beslendim çok faydasını gördüm elhamdülillahİnanki başkasının belirtilerine göre kendinizi kıyaslamayın, herkesin hamilelik belirtileri farklıdır böyle düşünüp kendinizi strese koymayın rahat olun çok belirti aramayın bence dinlenin bol bol çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, ceviz tüketin bol su için ve dua edin Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Artışlar kaç kaç ki ilk değerleri göremedim.
Bende fazla igne var istanbulda yasiyorsan seve seve veririmBenimde 8.gün bugün artımed erken gebelik testinde hafif bir çizgi çıktı. Herkes bu test yanıltıyor diyor ama burada da sadece bundan vardı.Bugün progestan dex iğnem bitmişti. Malum biraz pahalı olduğu için testte çıkmazsa almayacaktım.Umutlanmalı mıyım bilemedim. 26.sı test günüm hemşirem erken dediği için kan gününü bekleyeceğim.
Ben transfer sonrasi sadecw yarim saat yattim. Doktor normal hayatina devam et sadece ani hareket yapma ve agir kaldjrma dedi. Hergun metrobusle ise gittjm :)) bugunde guzel haberi aldim. Benim onerim herseye cok takilmayip oluruna birakinMerhaba kızlar,
Transferden sonra tutunması için nelere dikkat ettiniz?
Benimde cumartesi günü transferim oldu, çok heyecanlıyım zaman geçmiyor. 3ab genetiği normal bir tane dondurulmuş embriyom vardı. Transfer saatinden 2 saat önce çözdürmüşler transfer edilirken embriyolog güzel açıldı 4ab ye geldi demişti. Dün akşam regl sancısı gibi ağrım vardı belimde ve kasıklarımdan bacaklarıma inen, özellikle sol kasığımda batma gibi bir his.. sabah uyandım hiçbirşey yoktu, biraz endişelendim ama umutsuzluk yok, bu defa pozitif olacağına inancım tam.
İnşallah yavrularımız sağlıkla tutunur. Allah isteyen herkese nasip etsin.