- 17 Aralık 2020
- 307
- 195
- 35
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Transfer oldunuz mu yoksa daha transfer aşamasında mısınız? Çünkü transfer öncesi pek bir şey kullanmıyorsunuz. Benim taze transferde sadece estrofem kullanmıştım sizin gibi. Folik asit zaten devamlı kullanılıyor.Bana sadece estroferm verdi bugün kendi doktorumu arayıp konuşacağım
Peki yapabildiniz mi koldan, bir sıkıntı oldu mu?Canım hafta da yada 5 günde bir koldan yapabilirsin hemşire öyle dedi göbeğin rahatlasın dedi
Bı sorun olmadı cnm 3 kere yaptırdım ben bu 10 günlük süreç te göbek rahatlasın diye hemşire dediği için yaptım sende yapabilirsin cnm. Tek sıkıntı yakması iştePeki yapabildiniz mi koldan, bir sıkıntı oldu mu?
Çok teşekkürler ben de deneyeceğim koldanBı sorun olmadı cnm 3 kere yaptırdım ben bu 10 günlük süreç te göbek rahatlasın diye hemşire dediği için yaptım sende yapabilirsin cnm. Tek sıkıntı yakması işte
Ama 5 günde bir falan yaptır devamlı koldan iyi değil. Göbek rahatlatma şeyi olarak düşün haftada 1.2 kere koldan sıkıntı yok dedi hemşireÇok teşekkürler ben de deneyeceğim koldan
Transferden once 4 gun prednol kullandim. Kortizon igrenc tadiHanimlar aranız da prograf prednol kullanan var mı?
Aylardır prednol kullanıyorumHanimlar aranız da prograf prednol kullanan var mı?
Cnm benim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı betalar gelir minnoşun bize de dua etKizlar kan sonucumu aldim simdi 218 allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah
Ben bugün kontrole gittim rahim kalınlığına baktı iyi dedi progestan 50 mg kalçadan iğne başlattı, progestan fitil başlattı estrofeme devam dedi, transfer sonrasi oksapar coraspin deltacortil kortizon hap eklenecek , Allah herkesin yardımcısı olsun inşallahaa aynı zamanmış bana çarşamba günü vermişti ogün olacak kan vereceğim lh,estradiol ve progesteron bakılacak ona göre tedavi şekillenecek sanırım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde
Evet transfer hazırlığında sadece estrofem veriliyor, sonrasında progesteron içerikli ilaç veriliyorTransfer oldunuz mu yoksa daha transfer aşamasında mısınız? Çünkü transfer öncesi pek bir şey kullanmıyorsunuz. Benim taze transferde sadece estrofem kullanmıştım sizin gibi. Folik asit zaten devamlı kullanılıyor.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan sonucumu aldim simdi 218 allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah
Sağolun Allah razı olsunAminnn dualarım da olacaksiniz
Prednol değil ama deltacortil kortizon hap kullanacam transferden itibarenHanimlar aranız da prograf prednol kullanan var mı?
Etmezmiyim sizin sonuclari da yakindan takip edecegjmCnm benim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı betalar gelir minnoşun bize de dua et
İlk iki transferde prednol kullanmıştım. Bu kez prograf kullanıyorum ben. Aslında hemşire ikisi de muadil gibi dedi ama eczacı etki açısından çok fraklı olduğunu söyledi. O yüzden prograf kullanmak daha çok içime sindi. Bir de prednol zehir gibi bir ilaç nefret etmiştim ondan.Hanimlar aranız da prograf prednol kullanan var mı?
Kizlar kan sonucumu aldim simdi 218 allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah
amin insallah hepinize nasip olsun saglıkla kucagımıza alalım ınsallahHayırlı olsun canım darısı başımıza