- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Evde test yapacak mısın yoksa direkt kan mi vereceksin ?Canım şu an
Şu an 7 günümdeyim canım transfer hariç
Yapmak istiyorum cnm Kısmetse. Kana çok var daha 15. Gün e geliyor haftaya ptesi bekleyemem gibi geliyorEvde test yapacak mısın yoksa direkt kan mi vereceksin ?
Benim de pazartesi yalnız enteresan bir şekil de üzerim de bir rahatlık var hiç merak etmiyorum zaman zaman acaba fikri geliyor ama çabucak gidiveriyorYapmak istiyorum cnm Kısmetse. Kana çok var daha 15. Gün e geliyor haftaya ptesi bekleyemem gibi geliyor
İnşallahErken yapmışsın testi inşallah dönecek Allah ın izni ile
Test gunun ne zamandi bence o gunu bekle mutlaka doner neden donmesindondurulmuş 5. gün embriyosu, bugün transferin 6. Günü negatif pozitife döner mi ?
aa aynı zamanmış bana çarşamba günü vermişti ogün olacak kan vereceğim lh,estradiol ve progesteron bakılacak ona göre tedavi şekillenecek sanırım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeBenimde bugün 8.günüm estrofem içiyorum sabah öğle akşam alıyorum ben, yarın kontrolüm var, sizin kontrol ne zaman
Hayırlısı olsun inşallah canmaa aynı zamanmış bana çarşamba günü vermişti ogün olacak kan vereceğim lh,estradiol ve progesteron bakılacak ona göre tedavi şekillenecek sanırım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde
Benimde 5.gun 2 tane donmuş embriyom var, tek transfer olacağım hayırlısıyla inşallah5.gün hepsi toplamda 8.embriyo var. seninki kaçıncı gün peki?
Bende aynıyım. Estrofem günde 2 , folik asit, oksapar, dıaformin, progestan dex ampul günde 2 , progestan fitil günde 2. Tek değilsin emin olBana kan aldı ve öğleden sonra aradi esrofermi günde 3 kez kullanacaksın dedi sadece şaşırdım herkez bir kaç ilaç kullanınca
Hem de nasıl ben de kullanıyorum onu ikiz kardeşini AKSEparin çok fena göbeğim mosmor oldu her yeri kabusum oldu valla.normal yoldan gebe kalanlar bu nimetin değerini biliyorlar mı acabaKızlar bu oksapar iğne herkesin canına okuyor mu? Resmen bende travma haline geldi inanılmaz yakıyor. Diğer iğnelerin hepsinin toplamı kadar büyük bir ağrı yapıyor diyebilirim. Bunun alternatifini kullanan var mı?
Benim de aynı şekilde aşırı morartıyor. Yani göbekte yapacak yer kalmadı koldan yapmaya da korkuyorum. Sanırım yerine yine iğne var. Kaçış yokHem de nasıl ben de kullanıyorum onu ikiz kardeşini AKSEparin çok fena göbeğim mosmor oldu her yeri kabusum oldu valla.normal yoldan gebe kalanlar bu nimetin değerini biliyorlar mı acaba
valla aynı durumdayım karnım mosmor oldu resmen.... iğne ilaçtan daha çok acıtıyor. enox varmış sanırım ama onu da doktorum önermedi.Kızlar bu oksapar iğne herkesin canına okuyor mu? Resmen bende travma haline geldi inanılmaz yakıyor. Diğer iğnelerin hepsinin toplamı kadar büyük bir ağrı yapıyor diyebilirim. Bunun alternatifini kullanan var mı?
Aminn. benimde tek olacak sanırımBenimde 5.gun 2 tane donmuş embriyom var, tek transfer olacağım hayırlısıyla inşallah
Canım hafta da yada 5 günde bir koldan yapabilirsin hemşire öyle dedi göbeğin rahatlasın dediBenim de aynı şekilde aşırı morartıyor. Yani göbekte yapacak yer kalmadı koldan yapmaya da korkuyorum. Sanırım yerine yine iğne var. Kaçış yok
Aminnn dualarım da olacaksinizHayırlısıyla tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim bu 4.transferim olacak hayırlısıyla inşallahdaha önce 2 düşüğüm oldu tüp bebek tedavisi ile olmuştu inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Bana sadece estroferm verdi bugün kendi doktorumu arayıp konuşacağımBende aynıyım. Estrofem günde 2 , folik asit, oksapar, dıaformin, progestan dex ampul günde 2 , progestan fitil günde 2. Tek değilsin emin ol