Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Hanımlar merhabalar, nasılsınız? Var mı belirtileriniz? Bende ilk gunler var olan kasık ağrısı şimdi arttı, aralıksız ağrıyor bugün itibariyle. Ağzımda değişik bir tat var, bir de göğüs ağrısı var. Testi hangi gün yaparsak güvenilir bir sonuç verir? Bir de çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur?

Bendede metal tat ve yemeklerden tiksinti gögüs agrılarım ara ara kasık agrısı bat oluyor eger doktorlar catlatma ignesi veya aşılamada 2 hafta sonra gebelik testi yapın diyorlar ondan öncesi yanılta biliyor tam sonuc vermez sen nezaman vuruldu kac gün oldu hüsran oluyorsun tam net sonuc almak istiyorsan 2 hafta sonra yap erken yaparsın bazen dogru sonuc bazen yanlış sonuc alıyorsun en dogrusu 2 hafta sonrası

Benim 11 gün önce aşılama oldu, hiç hamile kalmadiğim için belirtileri bilmiyorum ama sadece şu an için bende var olanları yazdım, aynı adet öncesi ağrılar. Ben adetin ikinci gününden itibaren iğne kullanıp aşılama yaptım. Adetin yedinci günü çatlatma iğnesi, sekizinci gün de aşılama yaptım. Doktor 2 hafta sonra yap dedi ama o zaman bile adetime yaklaşık bir hafta kalacak test tarihinde. Acaba çatlatma iğnesi nedeniyle adetim etken gelir mi? Ben direkt kendimi olmayacak diye sartlamisim bu arada.

Belirti yaşamadanda gebe kalanlar var olumsuz düşünürsen olumsuz cıkar olumlu düşünkü olumlu olsun
bu 2. çatlatmam bilemedim valla, bel ağrım var bayadır inceden, adete 1 hafta kaldı, pazartesi kan vercem, olmazsa yola devam, bu sefer aşılama mı olur bilmiyorum, inşallah hepimizin kucakları dolar

15 Ekim de aşılama olan yok mu kızlar? Naptınız herkes nerde benim karnımın orta alt kısmından aşağıya ağrı vuruyor bunu yaşayan var mı

Banada reglin 3 günü gel dedi gittim regliyken ultrason dan baktı ve bana reglin 4 günü klomen başlattı sonra üst üste cagırdı beni 2 günde 3 günde 4 günde bir cagırdı yumurta büyüklüğünü kontrol etti ve 18 zinde saat 11;30 da catlatma ignesi 20sin eşinle gel 4 gün boyunca ilişkiye girip girmedigimi sordu bende girmedim dedim ve 20 sinde gittik esimde test aldılar infertiliteye odasına girdim ve aşılama yapıldı eşimin test biraz düşük cıktı ama okadar abartılacak bişey yok dedi biraz daha yüksek olsaydı buda yeterli seviyede dedi aşılama yapıldı ve akıntı dünden beri var kasıklarda batma felan var ama uzandım hep ben agır işler yapmıyorum ve gittiğim hastane devlet hastanesi cokta ilgili veriyorlar ve ben daha önce de özel hastanede tedavi gördüm ve eşime ameliyat olacağını söyledi ve banada sizin tüp bebek şansınız bile yok dediler ben şuanki hastaneye gittim bununda başka bir devlet hastanesi yönlendirdi Ümraniye hastanesine git hiç ugraşma orda burda dedi ve gittim bu hastaneye eşimin testini gösterdim baktı tekrar test aldı banada baktı polikistikover vardı bana dedi elinde sıkıntı yok gayet iyi senin polikistikover in var oda engel degil eşininde ameliyata ihtiyacı yok gelmesine gerek yok dedi ve eger bu aşılamalarda gebelik oluşmazsa tüp bebek yapıcaz ben evraklarımı hepsini verdim ve doktor bana iyikide eşini ameliyata sokmadın bize gelen hastaların eşlerinin cogu ameliyat olmuş fakat hiç ufak tefek ameliyat bile gerekmeyicek şekilde yapmışlar ama iyikide gitmedim %50 cocuk sahibi olacakken %5 bile kaybeden eşler oldu biz pek ameliyat önermiyoruz dediler ve gayet memnunum ve hastalrın coguda memnun gebe kalan cok orda

Hadi inşallah olumlu sonuçlanır, tüp bebeğe gerek kalmaz .

15 Ekim de aşılama olan yok mu kızlar? Naptınız herkes nerde benim karnımın orta alt kısmından aşağıya ağrı vuruyor bunu yaşayan var mı
Benim 11 gün ediyor ama tüm gün kasık ağrısı çektim, bacağıma kadar atan, göğüs ağrım var ama bunlar adet öncesi olan şeyler zaten. Sanırım adetime çok olmasına rağmen çatlatma iğnesi nedeniyle erken adet olacağım. İnşallah Allah emeklerimizin karşılığını daha fazla bekletmeden verir, hayırlı haberler alırız bu ay.

Hadi inşallah olumlu sonuçlanır, tüp bebeğe gerek kalmaz .
İnşallah hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin hepimize ben şuanda bile var gibi hissediyorum kasıklarımda batma ve kahvesi akıntı hiç olmazdı bende ilk defa mide bulantı yemeklerden tiksinti kokuya karşı hassasiyet sevdiğim korkulardan tiksiniyorum gerci daha önceki gebeligimdede düşük oldu aynı belirtiler 3 haftalıktı reglin üstüne kaldım ve farkında degilim karın sancısıyla gittim kurtaja aldılar beni okadar beklerken bir ansızın ev taşıması akşamında hastanelik oldum ben şok olamaz hani 13 doktora ben 12 gün oldu regl olalı gebelik yok nasıl olur dedim zaten o düştükten sonra reglim düzeldi benim ondaki belirtilerin aynısı şuanda yaşıyorum kimi belirti yaşıyor kimi yaşamıyor ben amcamın gelini bugün hamile oldugunu ögrendi ve 5 aylık sürekli kabızlık vardı kabızlık şikayetiyle gitti gebe oldugunu ögrendi ve daha yeni 1 yaşını doldurmamış cocugu var kız resmen agladı birini büyümeden digeri oldu kız kara kara düşünüyor neyapacagını 4ncü geliyor

Amin inşallah canım

adet agrısı gebelikten farklı regl sancısı ara vermeden agrısı oluyor ama gebelik belirtisi ara ara batmalarla oluyor doktorum tek fark bu gebelik ve regl aynı belirtiler ama arasında belirtilere farkı farketmeniz gerekiyor dedi

Yok ben zaten hazırladım kendimi adete, aynı ağrıları hep öncesinden gördüğüm için biliyorum adet olacağımı. Keşke olmasam ama vücudum bir kere olsun gebelik hayali bile kurdurmadan adeti getiriyor. Hayırlısı artık.
Belgesel izlerken sürekli keşke ben de farkında olmadan hamile kalsam da doğuma yakın ogrensem derdim, ağrısız, sızısız diye ama zor tabi. Hazırlıksız yakalanmak maddi olarak da zor, bebeğin doğum öncesi bakımlarının yapılamaması açısından da zor, annenin hazır olamaması açısından da zor, Allah yardımcısı olsun.

Aynen haklısın ama işte o gelinde hapta kullandı hani gebe oldugunu anlamamış hastaneye de gitmiş kabızlıkmilacları yazdırmış bugünde baktı geciyor tekrar gitmiş gebe oldun ögrendi bakarsın ansızın oluverir hepimizde Allah nasip ederse ne derse o olur

Merhabalar arkadaşlar bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım 5 gün oldu bugün kendimi tam olarak veremedim hep birşey çıkıyor aklım allak bullak resmen aşılama sonrası eve geldigimde kaşıntı vardı hafif ertesi gün kaşıntı beyaz akıntı başladı randevu bulamadım doktora da gidemedim haliyle sirkeli suyla temizliyorum ama geçmedi hala bide ilişki önerdi doktor ama acı çekiyorum resmen kizardi iyice tahriş oldu fitil kullansam sıkıntı olurmu gebelik olursa diye düşünüyorum kullanmasam süreç uzucak şuan randevu bulmam da imkansız gibi duruyor yardım

Bakarsın bir sürpriz gelir hiç farkında olmadan ansızın kapını calar bazen bir kapı bile müjdeyle calar

Kaşıma aşılama yaparken kendini kasmış olabilirsin birde dalin bebek şampuanla yıkan gecer ne kadar kalırsan okadar iltapa döner doktorum daha öncelerde enfeksiyon kaşıntı felan olmuştu bana bebek şampuanı önerdi ve bidaha enfeksiyon olmadı ve kendini sıkı giyin kesinlikle belin ve bacaklara sogukluk girmesini engelle kalın giyinmeye bak

Kastım biraz kendimi ağrı hissedince öncesinde hicbirsey yoktu aşılamadan sonra başladı o kadar temiz tutuyorum ki geçmedi gün aşırı ilişki de önerdi ilişkiden sonra daha kötü hissediyorum fitil kullansam sıkıntı olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…