Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Hiç rahim filmi çektirmedim doktora sordum bana kalırsa kanallar açık desi ama istiyosan yaptır dedi sizce yaptırayımmı
Benim bildiğim tedaviye başlamadan rahim filmi çekilir. Eğer bir sorunda varsa zaten o filmde belli oluyor. Sadece tüp değil ki yapışıklık, rahimde perde bunlarda bebek olmasına engel. Bende yapışıklık vardı mesela

Benim bildiğim tedaviye başlamadan rahim filmi çekilir. Eğer bir sorunda varsa zaten o filmde belli oluyor. Sadece tüp değil ki yapışıklık, rahimde perde bunlarda bebek olmasına engel. Bende yapışıklık vardı mesela

Yapışıklık olduğu nasıl anlaşıldı filmle mi? Bende dra adet azalması şikayetimi söyledim önemli bulmadı sizde de adet azlığı var mıydı

kızlar hala adet olmadım dün akşam test yaptım negatif sabah uyandım çok fazla gözülmeyecek şekilde hayalet çizci olmuş ilkez gördüm böyle bişey sizce ne bu 21 günüm

kızlar pazar günü adet oldum doktor 3 günü gel dedi doktoru değiştirdimrahim filmi istedim gerek yok dedi kanallar açık diyo tekrar yumurta büyütme ve çatlatma işlemi yapılcak umarım bu sefer olur

X