Aşılama yaptırdığım günü sayarsak bugün 14. Gün saymazsak 13. Gün canım bana ayın 11inde gel kan bakalım demişti doktorumKaçıncı günün canım kan ver en iyi sonuç kan benimde salı kontrolum adet olmazsam kan veririm kısmet umudumuz allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama yaptırdığım günü sayarsak bugün 14. Gün saymazsak 13. Gün canım bana ayın 11inde gel kan bakalım demişti doktorumKaçıncı günün canım kan ver en iyi sonuç kan benimde salı kontrolum adet olmazsam kan veririm kısmet umudumuz allahtan
İnşallah hep beraber hayırlı güzel haberler alalımhadi inşallah güzel haberler alırsın canm
Ver canımm benim inşallah olumlu sonuçlar alırsınBenim yarın kan günüm lekenin devamı gelmediği için kan vereyim diyorum
İnşallah teşekkür ederim rabbim isteyen herkesi sevindirsinVer canımm benim inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Kızlar hatırlarsanız hayalet çizgi olmuştu bende. Sabah yaptım yine oldu ama bir baktım peçeteye kan geldi. Ve adet oldumKızlar 14. Günüm bugün idrar testi yaptım böyle silik çıktı. 12. Gün negatif çıktı umutsuzum diye Dün kan verecektim vermedim. Bugünde böyle çıktı. Yanlıştır diye yine yaptım yine aynısı çıktı. Sizce var mıdır. Umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Çok arada kaldım. Neden bilmiyorum ama kan vermeye de cesaret edemiyorum
Bugün maalesef adetim başladı…Benim 14. Günü idrar testim aynı böyleydi yukarılarda var. Şuan gebeyim
Geçmiş olsun üzüldüm gerçektenBugün maalesef adetim başladı…
Teşekkür ederim direkt negatif görsem daha az üzülürdüm. Sınavlar bitmiyorGeçmiş olsun üzüldüm gerçekten
hayalet çizgi dediğin nasıldı canım resmi var mıKızlar hatırlarsanız hayalet çizgi olmuştu bende. Sabah yaptım yine oldu ama bir baktım peçeteye kan geldi. Ve adet oldum
bu gun gitmedinmi cnm kan testinehayalet çizgi dediğin nasıldı canım resmi var mı
çalışıyorum daha yoğunluktan veremedim canımbu gun gitmedinmi cnm kan testine
Hade hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallahçalışıyorum daha yoğunluktan veremedim canım
Kasık agrilarım hala var yani adet oncesi tüm agrılar var açıkcası her an adet olacak gibiyim yarın kan vericem dualarınızı bekliyorumKızlar son durumunuz nedir nasılsınız.naptınız
Çarşamba günü 2. Aşılama yapılacak. Haber vermek istedim.Canım adet olduğuna emin misin belki yerleşmedir
Böyleydihayalet çizgi dediğin nasıldı canım resmi var mı