İlk bende öyle sandım ama sonra kırmızı Normal kanama geldi. Yerleşmede kırmızı kan olmuyormuşCanım adet olduğuna emin misin belki yerleşmedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bende öyle sandım ama sonra kırmızı Normal kanama geldi. Yerleşmede kırmızı kan olmuyormuşCanım adet olduğuna emin misin belki yerleşmedir
Abla hayırlı haberler alırsın insallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dualarım senınleÇarşamba günü 2. Aşılama yapılacak. Haber vermek istedim.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım inşallah bebişin seninledirKasık agrilarım hala var yani adet oncesi tüm agrılar var açıkcası her an adet olacak gibiyim yarın kan vericem dualarınızı bekliyorum
Erken canım verme şimdi 13. Gün verEn erken beta hcg hangi gun verdiniz kizlar?? Yarin benim asilamanin 10.gunu olacak vermek istiyorum. Sizin durumunuz nedir bu arada
canım naptın sende kan verebildin miAmin inşallah güzel haberler almaya okadar ihtiyacımız varki
Verdim sonuçları bekliyorum cnm sen ne yaptın kan verdinmicanım naptın sende kan verebildin mi
Bende daha bugün verebildim bakalım çıkmadı dahaVerdim sonuçları bekliyorum cnm sen ne yaptın kan verdinmi
15 yada 16. günüm olması lazım canım tam bilmiyorum. göğüslerim acıyor arada bir kasıkta batma oluyor o kadarSenin kaçıncı günün belirti falan varmı bende kasık agrısından başka bişey yok
Hadi inşallah cnm sonuçlar saat kaçta çıkıcak senin15 yada 16. günüm olması lazım canım tam bilmiyorum. göğüslerim acıyor arada bir kasıkta batma oluyor o kadar
ben daha yeni verebildim canım hastanede çalışıyorum ama kendime faydam yok :) kan laboratuvara gideli daha yarım saat anca oluyorHadi inşallah cnm sonuçlar saat kaçta çıkıcak
Senin sonuçlar çıktımıben daha yeni verebildim canım hastanede çalışıyorum ama kendime faydam yok :) kan laboratuvara gideli daha yarım saat anca oluyor