Allah razı olsun canım benim Hayırlısıyla sizlere nasip etsin inşallahBiliyorum çok zor. İnsanın resmen kalbi aciyor. Ama şunu unutmayalım olandada olmayanda da vardır bı hayır. Allah korusun. Şimdi pozitif alıp iki gün sonra negatif alsan daha kötü olurdu. İnşallah yeni bir ay başlıyor yeniden ayağa kalk ve tekrar başla. Hayatta dur,dinlen ve yeniden başla bu felsefen olsun . Haydi tekrar besmele cek doktoruna git ilaçları ni al ya da bu ay dinlen önümüzdeki ay yeniden başla . Bak benim bu 3. Aşılamam . Nasip Allah'tan. Rahmet ve merhamet sahibi olan Allah bizim için her zaman en doğru ve güzelini nasip eder
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım benim Hayırlısıyla sizlere nasip etsin inşallah
Bilmiyorum canim oyle dedi doktor bende kullandim ama biraktim artik sadece estrofem kullaniyorum. Bugunde testim negatif ben elendim bu ay insallah sizler gorursunuz insallahİnşallah canım pozitifi görürüz. Fitili neden o kadar çok kullanıyorsun . Ben 200 milim sabah akşam kullanıyorum
2.ci aşılamam bu ilkindede aynı gün test yaptığımda 0.00 çıkmıştı kendimi çok garip hissediyorum bugün hakkımda hayırlısıCanım 7. Gün bu değerin çıkması çok normal çünkü çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisidir o yüzden 14. Gün test yapmak daha güvenli olur. İğneden kaynaklı kanında bhcg olabilir. Ama inş tutar aşılaman
Hadi ya hayırlı olsun inşallah canımBilmiyorum canim oyle dedi doktor bende kullandim ama biraktim artik sadece estrofem kullaniyorum. Bugunde testim negatif ben elendim bu ay insallah sizler gorursunuz insallah
Iki uc ay ara verip tupe baslariz diye dusunduk bu surecte esimle birlikte cok gerildik biraz rahatlayalim istedik canim insallah sizlerin olumlu olurHadi ya hayırlı olsun inşallah canımnapcan şimdi karar verdin mi
İnşallah canımIki uc ay ara verip tupe baslariz diye dusunduk bu surecte esimle birlikte cok gerildik biraz rahatlayalim istedik canim insallah sizlerin olumlu olur
Çatlatma iğnesi ne zaman vuruldunKızlar perşembe günü aşılama olucam ama bugün yoğun bir şekilde beyaz akıntım var acaba yumurtam kendiliğinden erken çatlamış olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?
Benide 12.gunum 0.166 çıktıBen yaptım bugün 12. Günüm beta hcg 0,4 çıktı yine anne olamadım
BugünÇatlatma iğnesi ne zaman vuruldun
Bugün sabah 10 da vurundumÇatlatma iğnesi ne zaman vuruldun
Dünü değerlendiriniz mi? Bazen kendiliğinden catlayabiliyor en son kontrolünüzde yumurta boyu kaç tiBugün
Bugün sabah 10 da vurundum
Kızlar bugün reglimin ilk günü. Muhtemelen cuma günü kontrol için hastaneye gidicem yani 3.gün.
Sorun olmaz değil mi ?
Vajınusmus geçmişim var. Rahat muayene olamıorum.. süreç benim için kat kat daha zor
Yok canım .ikinci gün oluyor cumaKızlar bugün reglimin ilk günü. Muhtemelen cuma günü kontrol için hastaneye gidicem yani 3.gün.
Sorun olmaz değil mi ?
Canım muayene ye değil ultrason ekranına odaklan. Doktor orda ölçüyor .ben hep ekran odaklanıyorum. İnşallah kist yoktur sorun yoktur diye düşünüyorumVajınusmus geçmişim var. Rahat muayene olamıorum.. süreç benim için kat kat daha zor
Malesef aşılama olacağı için doktorum işlem öncesi 3 gün cinsel perhiz verdi. Yumurta boyuyla ilgili bir şey demedi sadece 2 tane sol da, 2 tanede sağ da yumurta gelişmiş dedi.Dünü değerlendiriniz mi? Bazen kendiliğinden catlayabiliyor en son kontrolünüzde yumurta boyu kaç ti