Hım bende aşılama oldum fakat 2 ci günden sonra ilişki önerdi dedigim gibi agrı veya şişkinlik olur ama bebe şampuanı al kaşıntı durur enfeksiyon iltapı durdururKastım biraz kendimi ağrı hissedince öncesinde hicbirsey yoktu aşılamadan sonra başladı o kadar temiz tutuyorum ki geçmedi gün aşırı ilişki de önerdi ilişkiden sonra daha kötü hissediyorum fitil kullansam sıkıntı olurmu acaba
Evde vardı denicem teşekkür ederimHım bende aşılama oldum fakat 2 ci günden sonra ilişki önerdi dedigim gibi agrı veya şişkinlik olur ama bebe şampuanı al kaşıntı durur enfeksiyon iltapı durdurur
Rica ederim inşallah müjdeni duyarızEvde vardı denicem teşekkür ederimrabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah
İnşallah her zorlukta bir kolaylık vardır rabbim büyük bir bildiği vardırRica ederim inşallah müjdeni duyarız
Genelde 16 ve 20.gün arasında oluyor. Benmki 16. Gün olduHanımlar merhabalar, nasılsınız? Var mı belirtileriniz? Bende ilk gunler var olan kasık ağrısı şimdi arttı, aralıksız ağrıyor bugün itibariyle. Ağzımda değişik bir tat var, bir de göğüs ağrısı var. Testi hangi gün yaparsak güvenilir bir sonuç verir? Bir de çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur?
Hım teşekkür ederim, bakalım ne zaman olacağım.Genelde 16 ve 20.gün arasında oluyor. Benmki 16. Gün oldu
Bence fitil kullanmayın, hamilelik olur ya da olmaz bilemem ama en iyisi doktorun size bir tedavi uygulaması. Diğer konuda da yazdığım gibi bana doktor ağrısız olsun diye Ginyhal Vaginal Gel diye bir şey önerdi. Hakikaten faydasını gördüm, keşke doktora ulaşma imkanınız olsa ama haftasonuna denk geldiniz, dönüşleri olmayabilir. Bu jel aynı zamanda tüp bebek uygulanan kadınlara da oneriliyormus bebekleri tutunsun diye. Jeli kullanırken aynı zamanda yaklaşık 10 gündür şekeri kesmiş durumdayım, pamuklu iç çamaşırı, su ve yoğurt tüketimi ile vajinal temizlikte aşırıya kacmamaya özen gostermeye çalıştım ve ağrılarım, şişliğim azaldı. Mantar iğrenç bir şeydir, geçmiyor ne yazık ki. Doktor aşılamayı yaparken mantarın akıntısından rahmimi bile doğru dürüst goremezken şimdi çok şükür akıntım da bitti gibi, tabi bu mantarın yine çıkmayacağı anlamına gelmez. Bu arada normalde travazol da kullanırdım ama aşılamayı etkilemesin diye bu süreçte kullanmadım, sadece o jeli kullanıyorum. Bence siz de fitil kullanmayın şimdilik, tutmazsa zaten önce mantarı tedavi eder doktor. Benimki de tutmazsa aynı şekilde olacaktır. Aşılamanız da hayırlı olsun, tazecik daha inşallah tutar.Merhabalar arkadaşlar bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım 5 gün oldu bugün kendimi tam olarak veremedim hep birşey çıkıyor aklım allak bullak resmen aşılama sonrası eve geldigimde kaşıntı vardı hafif ertesi gün kaşıntı beyaz akıntı başladı randevu bulamadım doktora da gidemedim haliyle sirkeli suyla temizliyorum ama geçmedi hala bide ilişki önerdi doktor ama acı çekiyorum resmen kizardi iyice tahriş oldu fitil kullansam sıkıntı olurmu gebelik olursa diye düşünüyorum kullanmasam süreç uzucak şuan randevu bulmam da imkansız gibi duruyor yardım
İnşallah, o sürpriz daha fazla bekletmeden gelir. İnsan yoruluyor çünkü..Bakarsın bir sürpriz gelir hiç farkında olmadan ansızın kapını calar bazen bir kapı bile müjdeyle calar
Randevu almanıza gerek yok direk gidin . Tedavi gördüğü nuz için yardımcı olurlar. Geçmiş olsun.Merhabalar arkadaşlar bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım 5 gün oldu bugün kendimi tam olarak veremedim hep birşey çıkıyor aklım allak bullak resmen aşılama sonrası eve geldigimde kaşıntı vardı hafif ertesi gün kaşıntı beyaz akıntı başladı randevu bulamadım doktora da gidemedim haliyle sirkeli suyla temizliyorum ama geçmedi hala bide ilişki önerdi doktor ama acı çekiyorum resmen kizardi iyice tahriş oldu fitil kullansam sıkıntı olurmu gebelik olursa diye düşünüyorum kullanmasam süreç uzucak şuan randevu bulmam da imkansız gibi duruyor yardım
Bende şuan duphaston kullanıyorum randevu adına birşey yok sağlık çöktü resmen 13 gün sonra kan vericem hayırlısı olsun tek beni geren bu bu kaşıntı oldu inşallah geçer bı an önceBence fitil kullanmayın, hamilelik olur ya da olmaz bilemem ama en iyisi doktorun size bir tedavi uygulaması. Diğer konuda da yazdığım gibi bana doktor ağrısız olsun diye Ginyhal Vaginal Gel diye bir şey önerdi. Hakikaten faydasını gördüm, keşke doktora ulaşma imkanınız olsa ama haftasonuna denk geldiniz, dönüşleri olmayabilir. Bu jel aynı zamanda tüp bebek uygulanan kadınlara da oneriliyormus bebekleri tutunsun diye. Jeli kullanırken aynı zamanda yaklaşık 10 gündür şekeri kesmiş durumdayım, pamuklu iç çamaşırı, su ve yoğurt tüketimi ile vajinal temizlikte aşırıya kacmamaya özen gostermeye çalıştım ve ağrılarım, şişliğim azaldı. Mantar iğrenç bir şeydir, geçmiyor ne yazık ki. Doktor aşılamayı yaparken mantarın akıntısından rahmimi bile doğru dürüst goremezken şimdi çok şükür akıntım da bitti gibi, tabi bu mantarın yine çıkmayacağı anlamına gelmez. Bu arada normalde travazol da kullanırdım ama aşılamayı etkilemesin diye bu süreçte kullanmadım, sadece o jeli kullanıyorum. Bence siz de fitil kullanmayın şimdilik, tutmazsa zaten önce mantarı tedavi eder doktor. Benimki de tutmazsa aynı şekilde olacaktır. Aşılamanız da hayırlı olsun, tazecik daha inşallah tutar.
Geçmezse öyle yaparım hayırlısı bakalımRandevu almanıza gerek yok direk gidin . Tedavi gördüğü nuz için yardımcı olurlar. Geçmiş olsun.
Ben hiç randevu almıyorum. Tedavi gördüğumuz için doktor her gittiğimizde sıra veriyorGeçmezse öyle yaparım hayırlısı bakalım
Karlice sen aşılamanın aynı günümü ilişkiye girdin birde doktorun numarasını vermedim sana takip etmiyorum seniGeçmezse öyle yaparım hayırlısı bakalım
Günaydınlar arkadaşlar durumlarınız nasıl bende ara ara akıntı kasıklarda batma ve mide mide bulantısı gögüslerde agrı ve karında şişme ve sürekli lavaboya gidiyorum ve günlerimi saymıyorum oraya takmıyorum kafayı takarsam psikolojik olarak etkilenirim
Kasiklarimda ağrı var aşağıya vuruyorlar. Göğüs ağrısı şişme falan iğne etkisi canimGünaydınlar arkadaşlar durumlarınız nasıl bende ara ara akıntı kasıklarda batma ve mide mide bulantısı gögüslerde agrı ve karında şişme ve sürekli lavaboya gidiyorum ve günlerimi saymıyorum oraya takmıyorum kafayı takarsam psikolojik olarak etkilenirim diye
Evet canim ağrı oluyor.biraz kendinide siktiysan ondan da olmuştur.ama ağrın çok olursa direk doktoru ara ya da git. Çatlatma iğnesi de. Göğüs ve karın ağrısı yapıyor. Sonra progestan kullanıyorsan onunda yan etkisi oluyor.ondan dolayı ise doktor başka şekil de kullandiriyorKızlar aşılama günü ve ertesi gün karın ağrısı ve şiddetli kasılma hisseden oldu mu ben resmen ilk 2 gün ayağa kalkamadım lavaboya zor gittim
Doktoruma sordum normal dedi. İlk aşılamamda aşılama sonrası orda dinlenirken çok ağrım olmuştu sonrası iyiydim ama bu sefer beklerken birşey yoktu hastaneden çıktıktan sonra karın ağrım başladı ağrım geçti bu sefer karnım rahmim kasılmaya başladı yürüyemedim resmen adım attıkca karnıma kasıklarıma bişeyler battı sanki çok kötüydü. Merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı acaba diye. Bugün 3.günüm bugün baya bir geçti biraz var ama beni rahatsız etmiyorEEvet canim
Evet canim ağrı oluyor.biraz kendinide siktiysan ondan da olmuştur.ama ağrın çok olursa direk doktoru ara ya da git. Çatlatma iğnesi de. Göğüs ve karın ağrısı yapıyor. Sonra progestan kullanıyorsan onunda yan etkisi oluyor.ondan dolayı ise doktor başka şekil de kullandiriyor
Benim 3. Aşılamam hiçbiri diğerine benzemiyorDoktoruma sordum normal dedi. İlk aşılamamda aşılama sonrası orda dinlenirken çok ağrım olmuştu sonrası iyiydim ama bu sefer beklerken birşey yoktu hastaneden çıktıktan sonra karın ağrım başladı ağrım geçti bu sefer karnım rahmim kasılmaya başladı yürüyemedim resmen adım attıkca karnıma kasıklarıma bişeyler battı sanki çok kötüydü. Merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı acaba diye. Bugün 3.günüm bugün baya bir geçti biraz var ama beni rahatsız etmiyor
Yaaa inşallah bu sefer tutmuştur sizinki de. Mesela ilkinde ben hiç bir şey hissetmedim doktorum bitti dedi nasıl bitti demişim şaşkınlıktan ama bu sefer az da olsa spekulum açılırken acı hissettim yani rahatsız etti beni. Bu sefer doktorum geri gelmedi hiç dedi ve son hastası bendim asistanı sağolsun zaman sıkıntın yoksa biraz fazla yatırcam ne kadar çok böyle yatarsan o kadar iyi dedi. Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor ama hiç bir zaman isyan etmedim Allah'a neden diye her seferinde hep hayırlısı dedimBenim 3. Aşılamam hiçbiri diğerine benzemiyor