Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Hım bende aşılama oldum fakat 2 ci günden sonra ilişki önerdi dedigim gibi agrı veya şişkinlik olur ama bebe şampuanı al kaşıntı durur enfeksiyon iltapı durdurur

Hım bende aşılama oldum fakat 2 ci günden sonra ilişki önerdi dedigim gibi agrı veya şişkinlik olur ama bebe şampuanı al kaşıntı durur enfeksiyon iltapı durdurur
Evde vardı denicem teşekkür ederim rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah

Genelde 16 ve 20.gün arasında oluyor. Benmki 16. Gün oldu

Bence fitil kullanmayın, hamilelik olur ya da olmaz bilemem ama en iyisi doktorun size bir tedavi uygulaması. Diğer konuda da yazdığım gibi bana doktor ağrısız olsun diye Ginyhal Vaginal Gel diye bir şey önerdi. Hakikaten faydasını gördüm, keşke doktora ulaşma imkanınız olsa ama haftasonuna denk geldiniz, dönüşleri olmayabilir. Bu jel aynı zamanda tüp bebek uygulanan kadınlara da oneriliyormus bebekleri tutunsun diye. Jeli kullanırken aynı zamanda yaklaşık 10 gündür şekeri kesmiş durumdayım, pamuklu iç çamaşırı, su ve yoğurt tüketimi ile vajinal temizlikte aşırıya kacmamaya özen gostermeye çalıştım ve ağrılarım, şişliğim azaldı. Mantar iğrenç bir şeydir, geçmiyor ne yazık ki. Doktor aşılamayı yaparken mantarın akıntısından rahmimi bile doğru dürüst goremezken şimdi çok şükür akıntım da bitti gibi, tabi bu mantarın yine çıkmayacağı anlamına gelmez. Bu arada normalde travazol da kullanırdım ama aşılamayı etkilemesin diye bu süreçte kullanmadım, sadece o jeli kullanıyorum. Bence siz de fitil kullanmayın şimdilik, tutmazsa zaten önce mantarı tedavi eder doktor. Benimki de tutmazsa aynı şekilde olacaktır. Aşılamanız da hayırlı olsun, tazecik daha inşallah tutar.

Randevu almanıza gerek yok direk gidin . Tedavi gördüğü nuz için yardımcı olurlar. Geçmiş olsun.

Bende şuan duphaston kullanıyorum randevu adına birşey yok sağlık çöktü resmen 13 gün sonra kan vericem hayırlısı olsun tek beni geren bu bu kaşıntı oldu inşallah geçer bı an önce

Günaydınlar arkadaşlar durumlarınız nasıl bende ara ara akıntı kasıklarda batma ve mide mide bulantısı gögüslerde agrı ve karında şişme ve sürekli lavaboya gidiyorum ve günlerimi saymıyorum oraya takmıyorum kafayı takarsam psikolojik olarak etkilenirim diye

Kızlar aşılama günü ve ertesi gün karın ağrısı ve şiddetli kasılma hisseden oldu mu ben resmen ilk 2 gün ayağa kalkamadım lavaboya zor gittim

EEvet canim
Kızlar aşılama günü ve ertesi gün karın ağrısı ve şiddetli kasılma hisseden oldu mu ben resmen ilk 2 gün ayağa kalkamadım lavaboya zor gittim
Evet canim ağrı oluyor.biraz kendinide siktiysan ondan da olmuştur.ama ağrın çok olursa direk doktoru ara ya da git. Çatlatma iğnesi de. Göğüs ve karın ağrısı yapıyor. Sonra progestan kullanıyorsan onunda yan etkisi oluyor.ondan dolayı ise doktor başka şekil de kullandiriyor

Doktoruma sordum normal dedi. İlk aşılamamda aşılama sonrası orda dinlenirken çok ağrım olmuştu sonrası iyiydim ama bu sefer beklerken birşey yoktu hastaneden çıktıktan sonra karın ağrım başladı ağrım geçti bu sefer karnım rahmim kasılmaya başladı yürüyemedim resmen adım attıkca karnıma kasıklarıma bişeyler battı sanki çok kötüydü. Merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı acaba diye. Bugün 3.günüm bugün baya bir geçti biraz var ama beni rahatsız etmiyor

Benim 3. Aşılamam hiçbiri diğerine benzemiyor

Benim 3. Aşılamam hiçbiri diğerine benzemiyor
Yaaa inşallah bu sefer tutmuştur sizinki de. Mesela ilkinde ben hiç bir şey hissetmedim doktorum bitti dedi nasıl bitti demişim şaşkınlıktan ama bu sefer az da olsa spekulum açılırken acı hissettim yani rahatsız etti beni. Bu sefer doktorum geri gelmedi hiç dedi ve son hastası bendim asistanı sağolsun zaman sıkıntın yoksa biraz fazla yatırcam ne kadar çok böyle yatarsan o kadar iyi dedi. Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor ama hiç bir zaman isyan etmedim Allah'a neden diye her seferinde hep hayırlısı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…