Bence fitil kullanmayın, hamilelik olur ya da olmaz bilemem ama en iyisi doktorun size bir tedavi uygulaması. Diğer konuda da yazdığım gibi bana doktor ağrısız olsun diye Ginyhal Vaginal Gel diye bir şey önerdi. Hakikaten faydasını gördüm, keşke doktora ulaşma imkanınız olsa ama haftasonuna denk geldiniz, dönüşleri olmayabilir. Bu jel aynı zamanda tüp bebek uygulanan kadınlara da oneriliyormus bebekleri tutunsun diye. Jeli kullanırken aynı zamanda yaklaşık 10 gündür şekeri kesmiş durumdayım, pamuklu iç çamaşırı, su ve yoğurt tüketimi ile vajinal temizlikte aşırıya kacmamaya özen gostermeye çalıştım ve ağrılarım, şişliğim azaldı. Mantar iğrenç bir şeydir, geçmiyor ne yazık ki. Doktor aşılamayı yaparken mantarın akıntısından rahmimi bile doğru dürüst goremezken şimdi çok şükür akıntım da bitti gibi, tabi bu mantarın yine çıkmayacağı anlamına gelmez. Bu arada normalde travazol da kullanırdım ama aşılamayı etkilemesin diye bu süreçte kullanmadım, sadece o jeli kullanıyorum. Bence siz de fitil kullanmayın şimdilik, tutmazsa zaten önce mantarı tedavi eder doktor. Benimki de tutmazsa aynı şekilde olacaktır. Aşılamanız da hayırlı olsun, tazecik daha inşallah tutar.