- 10 Mart 2020
- 67
- 18
- 30
Evet patlayacaktim nerdeyse zor tuttum valla. Tutundu mu bebişYumurtalar icin 2 gunde bir gittim kontrol edildi fakat bnmde catlayip catlamadigini kontrol etmediler. Birde idrara sıkışık olmami istediler asilamayi bu sekilde yaptilar
sizin de asilamayi idrara sıkışık halde mi yaptilar
Malesef tutmadi cnmEvet patlayacaktim nerdeyse zor tuttum valla. Tutundu mu bebiş
Banada verdi ama geçen ay ki aşılamada yumurtam 12. Saate çatladı. Aşılama oldum ama boşa gitti. Bu ay çatlatma iğnesi sabahıni değerlendirdim doktora da söylemedimMalesef aşılama olacağı için doktorum işlem öncesi 3 gün cinsel perhiz verdi. Yumurta boyuyla ilgili bir şey demedi sadece 2 tane sol da, 2 tanede sağ da yumurta gelişmiş dedi.
Gunde yarım yiyip hamile kalan birini okudumKızlar merhaba
12 ekimde catlatma oldum, sureci bekliyorum, inşallah tutar, eger tutmaz ise bu 2. Catlatma artik sonrasi aşılama mi yapar doktor bilemedim de, kizlar bu avokadoyu nasıl yapiyorsunuz, ne zaman ne şekilde tüketiyoruz, inşallah hepimizin karni dolsun
Teşekkür ederim, bende yiyeyimGunde yarım yiyip hamile kalan birini okudum
Ben de daha dün sabah 10 da oldum çatlatma iğnesini. İğneden önce akıntım oldu ama. İnşallah tutmuştur bebişinizBanada verdi ama geçen ay ki aşılamada yumurtam 12. Saate çatladı. Aşılama oldum ama boşa gitti. Bu ay çatlatma iğnesi sabahıni değerlendirdim doktora da söylemedim
Amin inşallah hepimiz anne oluruzBen de daha dün sabah 10 da oldum çatlatma iğnesini. İğneden önce akıntım oldu ama. İnşallah tutmuştur bebişiniz
Amin inşallahAmin inşallah hepimiz anne oluruz
Hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.Malesef tutmadi cnm
Hayırlısı olsun. Regl tarihiniz değişti iki hafta sonra olmazsanız inşallah hamilsesinizMrblar arkadaşlar bende adetin 4 CÜ günüm klomen başladım 18 zinde catlatma ignesi 20 sinde aşılama her ayın 28 29 arası reglim olurdu aşılama İn yapılcagı gün karın agrısı ve kasık agrı oldu reglim hep düzenli sagda tek yumurta gelişmişti solda yumurta oluşmadı ama sanki akıntı varmış gibi hissediyorum birde doktor eşimin sperminde biraz düşüklük var ama engel degil dedi birde doktor 2 gün sonra ilişkiye gir 2 hafta sonra gel dedi yani önümüzdeki ayın 5 şinde gidicem eger regl olmasam test yapıcakmışım
İnşallah bakalım hayırlısı hepimize bende gögüslerde agrı var dokunamıyorum bileHayırlısı olsun. Regl tarihiniz değişti iki hafta sonra olmazsanız inşallah hamilsesiniz
Beş yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz ilk aşılamam femera kullandım ardından çatlama iğnesi fakat bnm aşılamam biraz zorlu geçti rahim ağzımda polip varmış o yüzden iğne girmedi ve canım çok yandı eve gelince de biraz kanamam oldu fakat ertesi gün gelmedi. İki gün sonra ilişki önerdi doktorumuz kasık ağrım var hafif hafif belim diz ağrım da var göğsümde herhangi bir hassasiyet yok bu belirtiler adet belirtisiyle aynı üç gün genelde hep yattım çok az yürüdüm herşeyi eşim yaptı ve pazar gününe kadar duş almadım dupaston isimli ilacı kullanıyorum doktorum adet olursan eğer hemen ilacı bırak dedi her gün avakado yiyorum ama nedense çok umutlu değilim yada bilinçaltım istemeden kötüye hazırlıyor bilmiyorum 4 yıldır negatif görmek çok yıpratıcı rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder hakkımızda hayırlısı olsunMrblar arkadaşlar bende adetin 4 CÜ günüm klomen başladım 18 zinde catlatma ignesi 20 sinde aşılama her ayın 28 29 arası reglim olurdu aşılama İn yapılcagı gün karın agrısı ve kasık agrı oldu reglim hep düzenli sagda tek yumurta gelişmişti solda yumurta oluşmadı ama sanki akıntı varmış gibi hissediyorum birde doktor eşimin sperminde biraz düşüklük var ama engel degil dedi birde doktor 2 gün sonra ilişkiye gir 2 hafta sonra gel dedi yani önümüzdeki ayın 5 şinde gidicem eger regl olmasam test yapıcakmışım
Çatlatma iğnesinin etkisi canım. .bhcg veriyorlar ya vucudaİnşallah bakalım hayırlısı hepimize bende gögüslerde agrı var dokunamıyorum bile
İnşallah bu sefer herşey mükemmel olacak .hepimiz tatliş anne olacağızBeş yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz ilk aşılamam femera kullandım ardından çatlama iğnesi fakat bnm aşılamam biraz zorlu geçti rahim ağzımda polip varmış o yüzden iğne girmedi ve canım çok yandı eve gelince de biraz kanamam oldu fakat ertesi gün gelmedi. İki gün sonra ilişki önerdi doktorumuz kasık ağrım var hafif hafif belim diz ağrım da var göğsümde herhangi bir hassasiyet yok bu belirtiler adet belirtisiyle aynı üç gün genelde hep yattım çok az yürüdüm herşeyi eşim yaptı ve pazar gününe kadar duş almadım dupaston isimli ilacı kullanıyorum doktorum adet olursan eğer hemen ilacı bırak dedi her gün avakado yiyorum ama nedense çok umutlu değilim yada bilinçaltım istemeden kötüye hazırlıyor bilmiyorum 4 yıldır negatif görmek çok yıpratıcı rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı neyse rabbim onu versin sende varmı sen nezaman oldunÇatlatma iğnesinin etkisi canım. .bhcg veriyorlar ya vucuda