Bende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunurMerhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Cok yardimci oldun canım sagol Dediklerini yapacagim. Senin yazini baska bir konuda okuyup bugun esime avakado aldırmıştım. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallh. Bna da dua eder misin. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Allahim bna ve benm gibi isteyen bekleyen kisilere de nasip etsinBende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunur
Öylemi çok sevindim umarım faydası okur birde 3 gün boyunca duş almamistim Rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun hayırlısıylaCok yardimci oldun canım sagol Dediklerini yapacagim. Senin yazini baska bir konuda okuyup bugun esime avakado aldırmıştım. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallh. Bna da dua eder misin. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Allahim bna ve benm gibi isteyen bekleyen kisilere de nasip etsin
Amin Inslalh cnm cook sağolÖylemi çok sevindim umarım faydası okur birde 3 gün boyunca duş almamistim Rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun hayırlısıyla
Hayirli olsun. Insallh guzel sonuclar alirsiniz. Ben catlatma ignesini ayin 5 inde vurdurdum. 6 sinda akıntılarım başladı. Agrim yoktu. Asilamayi bugun 11. 30 da oldum. Asilamadan bu yana kasik agrim var. Doktorum normal dedi.. 3 gun boyunca iliski olsun dedi. Eger catlamadigini düşünüyorsaniz 3 gun boyunca iliski olsun.Merhaba bende bugun 12de ilk asilamami oldum eve geldigimden beri uzaniyorum bi yemek icin kalktim bide lavabo ihtiyaci icin. Insallah hayirlisi olur. Ne asilama oncesi ne sonrasi hic bi agrim olmadi acaba catlamadimi?
Aynen bende sizin gibi ayin 5 de vurundum catlatma igneyi bugunde asilama. Aslinda doktorum hic kontrollere cagirmadi yumoslar buyudumu buyumedimi bilmiyorum sadece bugun asilama oldu okadar. Catlayip catlamadigini bile kontrol etmedi sadece gun asiri iliski olsun dediHayirli olsun. Insallh guzel sonuclar alirsiniz. Ben catlatma ignesini ayin 5 inde vurdurdum. 6 sinda akıntılarım başladı. Agrim yoktu. Asilamayi bugun 11. 30 da oldum. Asilamadan bu yana kasik agrim var. Doktorum normal dedi.. 3 gun boyunca iliski olsun dedi. Eger catlamadigini düşünüyorsaniz 3 gun boyunca iliski olsun.
Yumurtalar icin 2 gunde bir gittim kontrol edildi fakat bnmde catlayip catlamadigini kontrol etmediler. Birde idrara sıkışık olmami istediler asilamayi bu sekilde yaptilarAynen bende sizin gibi ayin 5 de vurundum catlatma igneyi bugunde asilama. Aslinda doktorum hic kontrollere cagirmadi yumoslar buyudumu buyumedimi bilmiyorum sadece bugun asilama oldu okadar. Catlayip catlamadigini bile kontrol etmedi sadece gun asiri iliski olsun dedi
Doktorum lavaboyu kullanma demisti sikisikmisin degilmisin diye sormadiYumurtalar icin 2 gunde bir gittim kontrol edildi fakat bnmde catlayip catlamadigini kontrol etmediler. Birde idrara sıkışık olmami istediler asilamayi bu sekilde yaptilar
sizin de asilamayi idrara sıkışık halde mi yaptilar
Insallah cnm. ikimizde hayirlisiyla guzel haberleri alirizDoktorum lavaboyu kullanma demisti sikisikmisin degilmisin diye sormadiama sukurki burdan okuduklarimla tedbirimi almistim sikisik gitmistim. Hayirli olsun insallah olumlu sonuclar aliriz.
Bnde bugun oldum hakkimizda hayirlisi artikMerhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Kuzum banada dua et onceden tekrarlayan dusuklerim varÖylemi çok sevindim umarım faydası okur birde 3 gün boyunca duş almamistim Rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun hayırlısıyla
Bnde bugun asilama oldum Rabbim kucaklarinizi doldursun hayirlisiylaAynen bende sizin gibi ayin 5 de vurundum catlatma igneyi bugunde asilama. Aslinda doktorum hic kontrollere cagirmadi yumoslar buyudumu buyumedimi bilmiyorum sadece bugun asilama oldu okadar. Catlayip catlamadigini bile kontrol etmedi sadece gun asiri iliski olsun dedi
Amin inşalalh cnm. Guzel haberleri aliriz inşalalhBnde bugun asilama oldum Rabbim kucaklarinizi doldursun hayirlisiyla
Rabbim tez vakitte doldursun kucağınızı insAllah kimin duası geçer bilmiyorum ama bildiğim bişey varki cabayalan uğraşan göz yaşı döken her annenin kucağı dolacak sadece bebeklerimiz de zamanını bekliyor bize kalan ise sabır ve dua çok zor gerçekten çok zor ama sabrtmek zorundayız sizde bebeğinizin haberini alacaksınız insAllahKuzum banada dua et onceden tekrarlayan dusuklerim var
Merhaba ben de bu yazınızı okumuştum Allah razı olsunBende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunur
Allah razii olsun insallah sizdesaglikla kucaginiza alirsinizRabbim tez vakitte doldursun kucağınızı insAllah kimin duası geçer bilmiyorum ama bildiğim bişey varki cabayalan uğraşan göz yaşı döken her annenin kucağı dolacak sadece bebeklerimiz de zamanını bekliyor bize kalan ise sabır ve dua çok zor gerçekten çok zor ama sabrtmek zorundayız sizde bebeğinizin haberini alacaksınız insAllah
Asilama mi oldunuz? İlk asilamadami sonuc aldiniz? Birde mikrocipli mi yaptirdnz acaba..Yanitlarsaniz cok sevinirimMerhaba ben de bu yazınızı okumuştum Allah razı olsunPazartesi test yapıldı pozitif çıktı Perşembe kann verdim değer yükselmiş haftaya keseyi göreceğim inşallah