EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden
Bugünde test yaptın mı canm. Yarın kan vereceksin. İnşallah grubumuza güzel haberler gelir hepimizden

Bugün testim bittiği için yapamadım. Yarında işlerim çok yoğun kan vermeye gidebilir miyim bilmiyorum ama haftasonu regl olmazsan kan veririm

Kızlar selam bende de pko var.Klomen ve ovitrella kullandım 15. gün kan verdim negatif çıktı sıfır küsürdü.İğnenin bugün 19.günü hala adet olmadım iki gün gecikti kist mi olmuştur sizce?doktoruma söyledim salı günü gel dedi

Selam iğneden sonra kontrole gittin mi çatlatıp çatlamadığına bakmak için?

Canım negatifse eğer gecikmeli adet olursun illaki bende geç oldum adet tarihimi de geçmişti ümitlenmistim ama yoktu gebelik

Bugün rahatsizdim doktora gittim. İlaç vermek için beta istedi. 4 gün var regl iye. 0 çıktı bu ayda olmadi herhalde

Ben iğneden bir gün sonra üst üste iki gün birgün ara sonra gün aşırı ilişki oldu sperm kalitesi için birgün ara vermek iyi dedi dr
Bende bunay öyle yaptım iğneden önceli gün ve iğne günü boşluk sonra iki gün üst üste sonra yine ara zaten çatlamıştır diye düşündüm siz hamile kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…