Haklısın canm. Hakkımızda hayirlisiİnşallah vardır canım kafana takmamaya çalış ben hiç test yapmamaya karar verdim geçen ayda öyle yaptım gidip kan verdim bu ayda öyle yapicam
Bugünde test yaptın mı canm. Yarın kan vereceksin. İnşallah grubumuza güzel haberler gelir hepimizdenCuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden
Kızlar selam bende de pko var.Klomen ve ovitrella kullandım 15. gün kan verdim negatif çıktı sıfır küsürdü.İğnenin bugün 19.günü hala adet olmadım iki gün gecikti kist mi olmuştur sizce?doktoruma söyledim salı günü gel dediŞöyle doktorum bana iğneden sonra 14. Gün adet olmanız lazım dedi eğer gebelik oluşmazsa. Cuma günü benim 14. Günüm. Benim adetlerim çok düzensiz ben o yüzden iğneye göre baz alıyorum. Geçen ayda 2 gün gecikti. Onuda göz önüne alarak en geç pazar günü adet olmam lazım. Anlatabildim mi bilmiyorum
Selam iğneden sonra kontrole gittin mi çatlatıp çatlamadığına bakmak için?Kızlar selam bende de pko var.Klomen ve ovitrella kullandım 15. gün kan verdim negatif çıktı sıfır küsürdü.İğnenin bugün 19.günü hala adet olmadım iki gün gecikti kist mi olmuştur sizce?doktoruma söyledim salı günü gel dedi
Hayır doktorum çağırmadıSelam iğneden sonra kontrole gittin mi çatlatıp çatlamadığına bakmak için?
Anladım canım inşallah kist değildir. İğne gecikme yapabiliyor belki iğnenin etkisinden olabilirHayır doktorum çağırmadı
İnşallah ya.Bazıları iğneden 14 gün sonra adet olunur felan demiş o takıldı aklımaAnladım canım inşallah kist değildir. İğne gecikme yapabiliyor belki iğnenin etkisinden olabilir
Şöyle geçen ay iğneden sonraki 16. Günde adet oldum bende yani 2 gün gecikmişti bende o yüzden iğneden dolayı olabilir dedimİnşallah ya.Bazıları iğneden 14 gün sonra adet olunur felan demiş o takıldı aklıma
Anladım canım teşekkür ederimŞöyle geçen ay iğneden sonraki 16. Günde adet oldum bende yani 2 gün gecikmişti bende o yüzden iğneden dolayı olabilir dedim
Canım negatifse eğer gecikmeli adet olursun illaki bende geç oldum adet tarihimi de geçmişti ümitlenmistim ama yoktu gebelikKızlar selam bende de pko var.Klomen ve ovitrella kullandım 15. gün kan verdim negatif çıktı sıfır küsürdü.İğnenin bugün 19.günü hala adet olmadım iki gün gecikti kist mi olmuştur sizce?doktoruma söyledim salı günü gel dedi
Hah işte imkansızda olsa o birazcık ümit hep oluyor adet olacaksam hemen olayım diyorumCanım negatifse eğer gecikmeli adet olursun illaki bende geç oldum adet tarihimi de geçmişti ümitlenmistim ama yoktu gebelik
O duyguyu çok iyi biliyorum bende geçen ay öyle oldummHah işte imkansızda olsa o birazcık ümit hep oluyor adet olacaksam hemen olayım diyorum
Çok üzücüüO duyguyu çok iyi biliyorum bende geçen ay öyle oldumm
Sen iğne vurulmamıştın dimi canım. Belki geç döllenmedirBugün rahatsizdim doktora gittim. İlaç vermek için beta istedi. 4 gün var regl iye. 0 çıktı bu ayda olmadi herhalde
Evet canm kullanmadım. Bu ay olmaz artık. Sen. Naptin kan verdin miSen iğne vurulmamıştın dimi canım. Belki geç döllenmedir
Ben veremedim bugün hiç fırsatı olmadı yarın Veya pazar veririm muhtemelenEvet canm kullanmadım. Bu ay olmaz artık. Sen. Naptin kan verdin mi
Bende bunay öyle yaptım iğneden önceli gün ve iğne günü boşluk sonra iki gün üst üste sonra yine ara zaten çatlamıştır diye düşündüm siz hamile kaldınız mıBen iğneden bir gün sonra üst üste iki gün birgün ara sonra gün aşırı ilişki oldu sperm kalitesi için birgün ara vermek iyi dedi dr
Merhaba acaba hamile kaldınız mı bu ay. Sonuna kadar okuyamadım ama ekim ayında da hamile kalmış olabilirsiniz ben de iğne oldum da merak ettim siziEvet canım bugünde test yaptım negatif bakalım inşallah pozitife döner duanı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?