Canım naptin ameliyat 29 undamiydiHERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Bende bekliyorum bugün 12 günüm test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorumMerhaba ben bugün kan verdim sağlık ocağına daha sonucum gelmeden regl geldiçarşambayı bekliyorum doktor kontrolüm var ilaca başlamak için. Sizlerde durumlar nedir
gebelik varsa çıkar bence. İyi dayanmışsın 12 güne kadarBende bekliyorum bugün 12 günüm test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum
Yaa çok sevindim senin adına. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla gelirBende adetten 4 gün önce kan testi vermiştim negatifti. Adete 2 gün kala dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı. 14.yani dün kan verdim 32 çıktı. Hemen doktorumla görüştük. 2 kaybım ve pıhtılaşma bozukluğu için oksapar 6000 iğne, düşük önleyici ilaç ecoprine devam bir çok vitamin desteği devam ediyoruz. 15 gün sonra kontrol daha bisey göremeyiz çok çok yeni dedi. Riske atmamak adına en erken başladı doktorum tedbir bizden takdir YUCE ALLAH tan. İnşallah sağlıkla hayirlisiyla ilerler. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada❤
Aminn çok teşekkür ederim. Tabiki... güzel haberlerle buluşuruz inşallah. Sende en kısa zamanda sizde umduğunuza kavuşursunYaa çok sevindim senin adına. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla geliriyi düşünelim 15 gün sonra iyi haberler verirsin inşallah
Negatif görmek istemediğim için yapmadım ama birazdan yapicam inşallah hamileyimdirgebelik varsa çıkar bence. İyi dayanmışsın 12 güne kadar
İnşallah bu gebeliğin sağ salim kucağına alırsın canım benim çok mutlu oldum senin adınaBende adetten 4 gün önce kan testi vermiştim negatifti. Adete 2 gün kala dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı. 14.yani dün kan verdim 32 çıktı. Hemen doktorumla görüştük. 2 kaybım ve pıhtılaşma bozukluğu için oksapar 6000 iğne, düşük önleyici ilaç ecoprine devam bir çok vitamin desteği devam ediyoruz. 15 gün sonra kontrol daha bisey göremeyiz çok çok yeni dedi. Riske atmamak adına en erken başladı doktorum tedbir bizden takdir YUCE ALLAH tan. İnşallah sağlıkla hayirlisiyla ilerler. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada❤
Amin canm Allah razı olsun. Rabbimde seni ve tüm isteyenleri ummudugana nail eylesinİnşallah bu gebeliğin sağ salim kucağına alırsın canım benim çok mutlu oldum senin adına
Amin inşallah rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsinAmin canm Allah razı olsun. Rabbimde seni ve tüm isteyenleri ummudugana nail eylesin
Canım yaptın mıııNegatif görmek istemediğim için yapmadım ama birazdan yapicam inşallah hamileyimdir
Yaptım eşim aldı testi değişik bı test almış vanu diye silik çıktı baya hafif ama test bazen öyle yapıyormuş içimde yine kuşku oldu iki gün sonra yine yapicamCanım yaptın mııı
Yaptım eşim aldı testi değişik bı test almış vanu diye silik çıktı baya hafif ama test bazen öyle yapıyormuş içimde yine kuşku oldu iki gün sonra yine yapicam
İki gün daha bekleyip vericem tam net olsun diye bekliyorumBence direkt kan ver testler yanıltıcı olabiliyor çünku
Valla iyi sabrediyosun canmİki gün daha bekleyip vericem tam net olsun diye bekliyorum
Negatif görünce çok moralim bozuluyor kafama takıyorum yarın sabah ilk idrarla yapicamValla iyi sabrediyosun canmben dayanamadım
Çok iyi anlıyorum. Ama yine vazgeçmedim bennNegatif görünce çok moralim bozuluyor kafama takıyorum yarın sabah ilk idrarla yapicam
Senin kaçıncı günün canımÇok iyi anlıyorum. Ama yine vazgeçmedim benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?