• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

HERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Canım naptin ameliyat 29 undamiydi

Merhaba ben bugün kan verdim sağlık ocağına daha sonucum gelmeden regl geldi 🤦🏻‍♀️ çarşambayı bekliyorum doktor kontrolüm var ilaca başlamak için. Sizlerde durumlar nedir

Bende adetten 4 gün önce kan testi vermiştim negatifti. Adete 2 gün kala dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı. 14.yani dün kan verdim 32 çıktı. Hemen doktorumla görüştük. 2 kaybım ve pıhtılaşma bozukluğu için oksapar 6000 iğne, düşük önleyici ilaç ecoprine devam bir çok vitamin desteği devam ediyoruz. 15 gün sonra kontrol daha bisey göremeyiz çok çok yeni dedi. Riske atmamak adına en erken başladı doktorum tedbir bizden takdir YUCE ALLAH tan. İnşallah sağlıkla hayirlisiyla ilerler. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada🤲🤲🤲🤲🤲🌺

Bende adetten 4 gün önce kan testi vermiştim negatifti. Adete 2 gün kala dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı. 14.yani dün kan verdim 32 çıktı. Hemen doktorumla görüştük. 2 kaybım ve pıhtılaşma bozukluğu için oksapar 6000 iğne, düşük önleyici ilaç ecoprine devam bir çok vitamin desteği devam ediyoruz. 15 gün sonra kontrol daha bisey göremeyiz çok çok yeni dedi. Riske atmamak adına en erken başladı doktorum tedbir bizden takdir YUCE ALLAH tan. İnşallah sağlıkla hayirlisiyla ilerler. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada🤲🤲🤲🤲🤲🌺
Yaa çok sevindim senin adına. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla gelir 😇 iyi düşünelim 15 gün sonra iyi haberler verirsin inşallah 😇😇😇

Yaa çok sevindim senin adına. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla gelir 😇 iyi düşünelim 15 gün sonra iyi haberler verirsin inşallah 😇😇😇
Aminn çok teşekkür ederim. Tabiki... güzel haberlerle buluşuruz inşallah. Sende en kısa zamanda sizde umduğunuza kavuşursun

İnşallah bu gebeliğin sağ salim kucağına alırsın canım benim çok mutlu oldum senin adına ❣️

Back