- 22 Mart 2023
- 434
- 92
- 18
- 29
Adetin 5. Günü mü başlıyorsunuz ve günde kaç adet kaç gün kullanıyorsunuz bnm doktorla aynı şeyleri mi söyledi diye merak ettim.selamunaleyküm arkadaşlar bende katıldım aranıza... ekim ayında klomen + ovitrelle denedım olumsuz.. adetimin 4.günü bugün tekrar klomene başlıyacağım hayırlısı bakalm..
Evett görüyorum... hayirli olsun diyelim o zmanKızlar günaydın. Silik çizgiyi sizde görüyor musunuz yoksa ben mi çok istediğim için bana gözüküyor
Eki Görüntüle 3338516
Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzdenEvett görüyorum... hayirli olsun diyelim o zmankaç gün var bata
İnşallahDualarım seninle canım hiç korkma umudunu kesme inşallah hep beraber gebelik sürecimizi takip ederiz
hayır canım adetim 3.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içiyordum. bittikten sonra kontrole gidiyodumAdetin 5. Günü mü başlıyorsunuz ve günde kaç adet kaç gün kullanıyorsunuz bnm doktorla aynı şeyleri mi söyledi diye merak ettim.
Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden
Simdi iğne olayını pek anlamıyorum. Beklenen adet tarihiniz nedir?Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden
Adetleniz duzensizse.. şimdi anladım. Banada yumurtlama günü dahil 14. Gün demişti. 29 kasıma denk geliyor. Testini bariz belli hamilesiniz benceŞöyle doktorum bana iğneden sonra 14. Gün adet olmanız lazım dedi eğer gebelik oluşmazsa. Cuma günü benim 14. Günüm. Benim adetlerim çok düzensiz ben o yüzden iğneye göre baz alıyorum. Geçen ayda 2 gün gecikti. Onuda göz önüne alarak en geç pazar günü adet olmam lazım. Anlatabildim mi bilmiyorum
Cumaya kadar bekleyeceğim, yarın falanda test yaparım muhtemelen. Çok ümitli değilim dediğim gibi daha yeni negatife dönmüştü diğer testlerim muhtemelen erken yaptım. İnşallah hepimiz bu ay mutlu haberleri alırızAdetleniz duzensizse.. şimdi anladım. Banada yumurtlama günü dahil 14. Gün demişti. 29 kasıma denk geliyor. Testini bariz belli hamilesiniz bence
Amin amin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlar. Ama testin 2 çizgi. Neden umutlu değilsin ki anlamadimCumaya kadar bekleyeceğim, yarın falanda test yaparım muhtemelen. Çok ümitli değilim dediğim gibi daha yeni negatife dönmüştü diğer testlerim muhtemelen erken yaptım. İnşallah hepimiz bu ay mutlu haberleri alırız
Tekrar test yaptın mı canmErken mi yaptım diye düşünüyorum. Birde kendimi negatife çok şartladım sanırım ondan
Tekrar test yaptın mı canm
Hayırlısı olsun canm. İnşallah hersey gönlünce olsunYaptım canım negatifti bugün ki
Aminn hepimizin gönlünce olsun. Senin kaç gün var bataHayırlısı olsun canm. İnşallah hersey gönlünce olsun
6 günAminn hepimizin gönlünce olsun. Senin kaç gün var bata
Benimde 7 günüm kaldı canım bakalım salı 11 gün test yapmayı düşünüyorumGrubumuzun diğer sakinleri sizlerde durumlar nasıl bat a kaç gün kaldi
Ben hep test yapıyorum negatif. Pazartesi 14. Gün kan ver dedi doktorum bakalimmBenimde 7 günüm kaldı canım bakalım salı 11 gün test yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?