EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Kızlar selam çatlatma iğnesinde 2. Ayım geçen ay 15. Gün adetim başlamıştı. Ama bu ay 17. Günüm oldu hala gelem giden yok evde yaptığım idrar testi negatif. Siz kaçıncı gün adet olmuştunuz ?

Kızlar selam çatlatma iğnesinde 2. Ayım geçen ay 15. Gün adetim başlamıştı. Ama bu ay 17. Günüm oldu hala gelem giden yok evde yaptığım idrar testi negatif. Siz kaçıncı gün adet olmuştunuz ?
Ben geçen ay 19 .gün oldum diye hatırlıyorum belki geç döllenme olmuştur yine bı test yap istersen

Tekrar kan verdin mi canım arttı mı değerin nasıl gidiyor hamilelik
Canm yok kan vermedim bir daha. Kan sulandırıcı başladık hemen. Haftaya salı kontrolüm var. İğne çok canımı yakıyor. Bunun dışında iyiyim Hamdi olsun canm. Sen nasılsın. Gitti mi tekrar doktora

Canm yok kan vermedim bir daha. Kan sulandırıcı başladık hemen. Haftaya salı kontrolüm var. İğne çok canımı yakıyor. Bunun dışında iyiyim Hamdi olsun canm. Sen nasılsın. Gitti mi tekrar doktora
İnşallah bu cefaların sonu çok güzel olacak canım ben gittim hatta ilacım dün bitti yarın kontrolüm var bakalım yumurtlar ne durumda

İnşallah bu cefaların sonu çok güzel olacak canım ben gittim hatta ilacım dün bitti yarın kontrolüm var bakalım yumurtlar ne durumda
Sen nasılsın canım operasyondan sonra merak ettim öyle Rabbim insallah bu cefalarin sonunda sefasını süruceksin

Amin canm Allah razı olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…