• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

selamunaleyküm arkadaşlar bende katıldım aranıza... ekim ayında klomen + ovitrelle denedım olumsuz.. adetimin 4.günü bugün tekrar klomene başlıyacağım hayırlısı bakalm..
Adetin 5. Günü mü başlıyorsunuz ve günde kaç adet kaç gün kullanıyorsunuz bnm doktorla aynı şeyleri mi söyledi diye merak ettim.

Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden

Cuma günü iğnenin 14. Günü olacak kan vereceğim, Hayırlısı vallahi mutlu oldum ama erken yapmışsa olabilirim çok heveslenmiyorım o yüzden 😇
Simdi iğne olayını pek anlamıyorum. Beklenen adet tarihiniz nedir?

Şöyle doktorum bana iğneden sonra 14. Gün adet olmanız lazım dedi eğer gebelik oluşmazsa. Cuma günü benim 14. Günüm. Benim adetlerim çok düzensiz ben o yüzden iğneye göre baz alıyorum. Geçen ayda 2 gün gecikti. Onuda göz önüne alarak en geç pazar günü adet olmam lazım. Anlatabildim mi bilmiyorum

Şöyle doktorum bana iğneden sonra 14. Gün adet olmanız lazım dedi eğer gebelik oluşmazsa. Cuma günü benim 14. Günüm. Benim adetlerim çok düzensiz ben o yüzden iğneye göre baz alıyorum. Geçen ayda 2 gün gecikti. Onuda göz önüne alarak en geç pazar günü adet olmam lazım. Anlatabildim mi bilmiyorum
Adetleniz duzensizse.. şimdi anladım. Banada yumurtlama günü dahil 14. Gün demişti. 29 kasıma denk geliyor. Testini bariz belli hamilesiniz bence🌺

Adetleniz duzensizse.. şimdi anladım. Banada yumurtlama günü dahil 14. Gün demişti. 29 kasıma denk geliyor. Testini bariz belli hamilesiniz bence🌺
Cumaya kadar bekleyeceğim, yarın falanda test yaparım muhtemelen. Çok ümitli değilim dediğim gibi daha yeni negatife dönmüştü diğer testlerim muhtemelen erken yaptım. İnşallah hepimiz bu ay mutlu haberleri alırız 😇

Cumaya kadar bekleyeceğim, yarın falanda test yaparım muhtemelen. Çok ümitli değilim dediğim gibi daha yeni negatife dönmüştü diğer testlerim muhtemelen erken yaptım. İnşallah hepimiz bu ay mutlu haberleri alırız 😇
Amin amin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlar. Ama testin 2 çizgi. Neden umutlu değilsin ki anlamadim

Erken mi yaptım diye düşünüyorum. Birde kendimi negatife çok şartladım sanırım ondan 😂

Grubumuzun diğer sakinleri sizlerde durumlar nasıl bat a kaç gün kaldi

İnşallah vardır canım kafana takmamaya çalış ben hiç test yapmamaya karar verdim geçen ayda öyle yaptım gidip kan verdim bu ayda öyle yapicam

Back