İğne kullanmadıysan bencede erken gibi. Erken gebelik testlerinde belki daha doğru sonuç alabilirsin reglden önceki dönemdeBen iğne kullanmadım. Yumurta çatlamış igneye gerek yok dedi doktorum. Bilmiyorum kafam karıştı. 8 gün var daha adetime bu kadar erken olamaz diye düşündüm. Bu test markasını hiç kullanmadım görüntü böyle olunca bozuk mu dedim
Bu testler iğnenin etkisinin ne zman geçtiğini öğrenmek için sanırım. İnşallah bu ay hepimize uğur getirirBunlarda benim testlerim bakalım hayırlısıyla bu hafta sonu öğreneceğim inşallah
Eki Görüntüle 3338175 Eki Görüntüle 3338177 Eki Görüntüle 3338178 Eki Görüntüle 3338179
Erken gebelik testi diye aldım. Ama bencede erken. Hayırlısı olsun hakkımızdaİğne kullanmadıysan bencede erken gibi. Erken gebelik testlerinde belki daha doğru sonuç alabilirsin reglden önceki dönemde
Erken gebelik testi diye aldım. Ama bencede erken. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallahBu testler iğnenin etkisinin ne zman geçtiğini öğrenmek için sanırım. İnşallah bu ay hepimize uğur getirir
Nasıl olayım canım kötüyüm ama elden birşey gelmiyor ameliyatı bekliyorum bakalım sonraki süreç ne kadar uzayacak kafamda deli sorularSen nasılsın canım
İnşallah sizlerden bana güzel haberler gelecek umut olacaksınız canım ben inanıyorum sabredin ve şükür edinErken gebelik testi diye aldım. Ama bencede erken. Hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen canm. Dualarım seninle valla gruba her girdiğimde gözüm seni arıyor. İyi olacaksın inşallah canmİnşallah sizlerden bana güzel haberler gelecek umut olacaksınız canım ben inanıyorum sabredin ve şükür edin
İnşallah iyi olacaksın, çabucak atlatacaksın inanıyorumNasıl olayım canım kötüyüm ama elden birşey gelmiyor ameliyatı bekliyorum bakalım sonraki süreç ne kadar uzayacak kafamda deli sorular
İnşallahİnşallah iyi olacaksın, çabucak atlatacaksın inanıyorum
İnşallahAynen canm. Dualarım seninle valla gruba her girdiğimde gözüm seni arıyor. İyi olacaksın inşallah canm
Bende gecikmistim canım kan ver en garanti o regl tarihi değişebiliyorMerhaba iğneye göre 14 gün sayarsak cuma günü bat günüm geçen ay 2 gün gecikti ama
Dualarım seninle canım hiç korkma umudunu kesme inşallah hep beraber gebelik sürecimizi takip ederizNasıl olayım canım kötüyüm ama elden birşey gelmiyor ameliyatı bekliyorum bakalım sonraki süreç ne kadar uzayacak kafamda deli sorular
Bana da aynısını söyledi doktorum ama... gelde anlatDoktorum hiç bana test yapmaya gerek yok dedi iğnenin 14 günü kan vermeye gel dedi psikolojik olarak çok etkiliyor dedi ben ilk gebeliğimde 9. Gün negatife dönüp 12 gün pozitife döndü o yüzden bence test yapmak istiyorum derseniz 12 günü yapın bence kızlar
Banada sadece 14. Günü kan ver dedi ama merak işteDoktorum hiç bana test yapmaya gerek yok dedi iğnenin 14 günü kan vermeye gel dedi psikolojik olarak çok etkiliyor dedi ben ilk gebeliğimde 9. Gün negatife dönüp 12 gün pozitife döndü o yüzden bence test yapmak istiyorum derseniz 12 günü yapın bence kızlar
Erken yap ozaman en garantisi canımBana da aynısını söyledi doktorum ama... gelde anlatiçimden bi ses hadi test yap hadi test yap diyor
Ben daha yeni vuruldum bende şimdiden merak ediyorumBanada sadece 14. Günü kan ver dedi ama merak işte
Erken yap ozaman en garantisi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?