• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Dayanamadım gebelik testi yaptım negatif perşembe kan vereceğim böyle çıkması normal mi sizce 18 ekimde transfer oldum deneyimlerinizi paylasirmisiniz ?

Evde kan teslime iki gün kala
Merhaba evde idrar testi yaptnzmı evdeki testiniz de poztf çıkdımı hayırlı ollsun 🌹

Merhaba evde idrar testi yaptnzmı evdeki testiniz de poztf çıkdımı hayırlı ollsun 🌹
Evde kan testine iki gun kala idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ben ertesi gün de kan verdim hemen oda pozitif çıkmıştı şimdi 4hafta 2gunlük hamileyim 2hafta sonra ultrasonum var Rabbım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın her namazımda duamdansz

Dayanamadım gebelik testi yaptım negatif perşembe kan vereceğim böyle çıkması normal mi sizce 18 ekimde transfer oldum deneyimlerinizi paylasirmisiniz ?
Kafana takma idrara daha gelmeyebilir erken gebelik testi mi yaptın kaset testi mi

Selam cıktımı sonucunuz
Benim 10. Gün bile idrar negatifken
Bugun kanda pozitifi gördüm
Evet çıkdı canım 13.gün bugün 500 çıktı değerim haftaya ultsryn muayne olacağım idrarda hep pooztf gördüm çok şkür kanda poztf çıkdı darısı size inşallah 🤲🏻☺️

Evde kan teslime iki gün kala

Evde kan testine iki gun kala idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ben ertesi gün de kan verdim hemen oda pozitif çıkmıştı şimdi 4hafta 2gunlük hamileyim 2hafta sonra ultrasonum var Rabbım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın her namazımda duamdansz
Çok şkürbenmde poztf rabbim hayrla kucağımıza almayı nasb etsn 🥰❤️

Ilk denemem 12 Ekim Çarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosu tek embriyo transferi edildi süreci heyecanlı geçirdim bugün 7.gunum kan testine 1gunum kaldı dayanamadin idrar testi yaptım bugün pozitif çıktı yarın kan vericem inşallah oda pozitif çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursun miniklerimiz inşallah sımsıkı tutunmuştur bize
Hayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum

Hayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum
Benim de ilk transferim çok şükür pozitif oldu, işyerinden 10 günlük rapor almıştım, evde de ilk iki gün çok daha fazla dikkat ettim hareketlerime ama sürekli yatmadım, bol su içtim, ara ara kısa yürüyüşler de yaptım, inşallah iyi sonuçlar alırsınız 🙏

Öncelikle içini ferah tut ben inanıyorum bu transferinde pozitif sonuç alacaksın duanı eksik etme çok tahıllı ekmek tükettim kan sonucunu alana kadar içinde lif yüksek olduğu için çiğ kuru yemiş tüketmeni öneririm badem ceviz fındık kaju kabak çekirdeği.. Hazır abur cubur yeme kola kahve bitki çaylarımdan tüketme meyve olarak muz avakado mandalina havuç daha bir sürü meyve tüketebilirsin ananas hariç maydanoz yememeni tavsiye ederim ben hiç yemedim zeytinyağlı yemekler tüket hapşırma öksürme gülmek bunların zararı yok ama kabız olmamaya dikkat et ıkınma tuvalete gitmek ten korkma.. Hergün Meryem suresı dinle ben hiç eksik etmedim.. Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bilmiyorum ki bu normal gebelik testi basit olanlar kaset diye geçiyor sanırım
Kaset testte adet gecikmeden gebelik varsada çıkmıyor söyleyeyim canım. Prediktor marka erken gebelik testi alırsan kesin sonuç çıkıyor ben yüzlerce kullanmışımdır ondan yani. Adete 6 gün varken bile doğru sonuç çıkıyor. Ama 8. Gününden önceysen transferinin dikkate alma çünkü benim 9.gün değerim 38 çıktı çok düşük sonradan arttı hiç belli olmuyo. Donmuş transferse 10.gün kesin kanda çıkıyo tazeyse 15 güne kadar bekletiyo doktorlar

Benim ilk transferim mayıstaydı 4ab kalite tutmadı. O süreçte genelde dinlendim annemler yemek yaptı eve topladı filan ben hiçbişey yapmadım evde yürüyüşler yaptım ama hareketsiz kalmadım neler yedim ama ona tağmen tutmadı. Eylülün sonunda transfer oldum evin işini yaptım yemek yaptım unutup yüzüstü uyudum kabız oldum bunlara rağmen sonucum pozitif yani sen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa her türlü oluyo. Tabi ki dikkat et ama o kadar kasma yani öksürüp hapşırmayla çocuk düşmez merak etme sadece ağır kaldırma mesela çamaşır sepeti kaldırma eşim kaldırıyordu ben asıyordum yemek tabakları yukarıdaydı uzanmadım birden bire eğilmedim yavaş yavaş hareketlerle hayatıma devam ettim yüzüstü uyurum normalde yan yatmaya alışıyorum yavaş yavaş ayaklarını üşütme

Back