• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Merhaba, endişelerinizi atmanız için size yazmak istedim. 3.denememde hamile kaldım. Son denememde Cumartesi transferim oldu, o gün ve pazar günü sakin bir yaşam sürdüm. Hatta pazar günü iki tencere biber dolması yaptım, sadece yemeklerimi yaptım yalnız. Çamaşır asma, bulaşık, temizlik eşimdeydi. Beslenme konusunda da paket gıda ve şekerden ve aşırı baharatlı gıdalardan, acıdan vs uzak durdum. Hobilerimle uğraştım. En önemlisi de pazartesi işe başladım. Masa başı çalışıyorum, ağır iş yapmadığımdan doktor raporu gerekli görmedi. Ben de "Transfer oldum, aman" moduna girmeyi hiç istemedim. Önemli olan karın kaslarınızın zorlanmaması, yorulmamanız. Tabi ki bazen yorulacaksınız hayat devam ediyor neticede, ancak bu 3 km koşmuş gibi bir yorgunluk olmamalı. Hapşurdum, gazım geldi, bunların hepsi oldu. Şu an hamileyim. Bunlar hiçbir zarar vermez. Bu tedirgin düşünce ilk denemelerde beni de çok yoruyordu, sürekli bir vicdan azabı çekiyordum. Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum. Bu iş bence pes etmeyenlerin başarıya ulaştığı bir iş. O sebeple azimle ve sabırla devam etmek gerekiyor. Ve tabi ki umutla :) Korkmayın lütfen, rahat olun, sabırlı olun ve umutsuzluğa kapılmayın, ve de vazgeçmeyin. Sevgilerimle.
aynı gün transfer olmuşuz ben evde kaset test yaptım negatif çıktı siz nasıl öğrendiniz pozitif olduğunuzu. Benimde bugün 5. günüm dün ve bugün test yaptım negatif oldu erken biliyorum ama dayanamadım.

aynı gün transfer olmuşuz ben evde kaset test yaptım negatif çıktı siz nasıl öğrendiniz pozitif olduğunuzu. Benimde bugün 5. günüm dün ve bugün test yaptım negatif oldu erken biliyorum ama dayanamadım.
Ben 7.gun evde kaset test yaptım pozitif çıktı. Ancak sizin çıkmadı diye paniklemeyin. Burda çok kişi var ki kaset teste çıkmayıp kandan öğrenen. Beta HCG hormonu önce kana sonra idrara düşer. Transferin 10.gunu de kan verdim, yüksek çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kattan fazla artış olmuştu. Siz sabredin

İlk denemem 13 ekim taze 3. gün embriyosu 2 yumurta transfer edildi. Süreci rahat geçirdim ama bugün 6. günüm ve çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim. Hormonlardan olsa gerek sürekli ağlmam dışında hersey güzel gidiyor :) Sizde durumlar nedir?
İlk denemem 27 Ekimde iki dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim

Kizlar merhana ben de 25 ekimde 2 tane 3. Embriyolari transferi oldum. 4. Günüm bugün..beklemek.cok.zor. Allah emeklerimizi.bosa çıkarması Rabbim bekleyen herkesin yardimcisk.olsun.Kollarimiza sağlıkli hayirli cocuklar almayi nasip etsin 🙏

Kizlar merhana ben de 25 ekimde 2 tane 3. Embriyolari transferi oldum. 4. Günüm bugün..beklemek.cok.zor. Allah emeklerimizi.bosa çıkarması Rabbim bekleyen herkesin yardimcisk.olsun.Kollarimiza sağlıkli hayirli cocuklar almayi nasip etsin 🙏
Merhaba ben de 27 Ekimde 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizin ilk denemeniz mi. Beklemek zor gerçekten inşallah pozitif sonuçlar alırız. Ne zaman test yapacaksınız

Merhaba ben de 27 Ekimde 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Sizin ilk denemeniz mi. Beklemek zor gerçekten inşallah pozitif sonuçlar alırız. Ne zaman test yapacaksınız
Amin insallah. Benim ilm denemem degil ilk dememem 5 yil önceydi onda kizimi aldim kucagima cok sukur. Sonrasında ikinci icin ugrasiyorum bu ucuncu transferim . Ben test yapmaya basladim bile😂 kizim 5. Gun enbriyosuydu 4. Gun idrar testinde cok silik çıkmıştı 🙏 bakalim bu ne zaman kendini gosterecek varsa hayırlısı insallah. Sizin ilk demeniz mi?

Back