• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

4. Günde belirti olmaması çok normal daha çok yeni 7. 8. Günlerde ancak olur belirti olmayadabilir sıkma canını hepimizin vücudu farklı
Merhaba benim 3. Denemem 24 yaşındayım 2 tane verildi inşallah olur çarşamba iş başı yapıcam bişey hissetmiyorum şuanlık bakalım ara ara kasık ağrım oluyor bek ağrım oluyor o kadar dua ederseniz çok sevinirim

Kaset testte adet gecikmeden gebelik varsada çıkmıyor söyleyeyim canım. Prediktor marka erken gebelik testi alırsan kesin sonuç çıkıyor ben yüzlerce kullanmışımdır ondan yani. Adete 6 gün varken bile doğru sonuç çıkıyor. Ama 8. Gününden önceysen transferinin dikkate alma çünkü benim 9.gün değerim 38 çıktı çok düşük sonradan arttı hiç belli olmuyo. Donmuş transferse 10.gün kesin kanda çıkıyo tazeyse 15 güne kadar bekletiyo doktorlar
Taze transfer oldum canım 5.gun embriyosu 5aa kalite ilk denemem 30 yaşındayım doktor ve embriyolog çok iyi konuşmuştu perşembe günü kan vericem umutsuz olmak istemiyorum belirtim falan da yok olması mı lazım onuda bilmiyorum ama :))

Taze transfer oldum canım 5.gun embriyosu 5aa kalite ilk denemem 30 yaşındayım doktor ve embriyolog çok iyi konuşmuştu perşembe günü kan vericem umutsuz olmak istemiyorum belirtim falan da yok olması mı lazım onuda bilmiyorum ama :))
Benimde hiç belirtim olmadı neredeyse son iki gün göğüs agrım oldu yani umutsuzluk yok miniğin sana sımsıkı tutunacak

Kızlar benimde 4. Günüm bugün. Hiç belirti yok. Sizde durumlar nasıl
Transfer günü sayılmazsa benimde 4. günüm bel ağrım var o yatmaktan diye düşünüyorum geceleri karnım geriliyor bunun sebebini bilmiyorum vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum bir de iğne batması gibi bir sızı peydah oldu bugün bu belirtiler değişiyor ilk denememde çok ağrım olmuştu bunda o kadar olmadı emek çok güzel olsun hepimiz için 🌸

Kızlar benim pazartesi kanda 25.53 çıkmıştı değerin doktorum birde 12. Günde yap dedi ama sanki çok uzun geldi bana perşembe yada tekrar istemesi gerekmezmiydi?

Kaset testte adet gecikmeden gebelik varsada çıkmıyor söyleyeyim canım. Prediktor marka erken gebelik testi alırsan kesin sonuç çıkıyor ben yüzlerce kullanmışımdır ondan yani. Adete 6 gün varken bile doğru sonuç çıkıyor. Ama 8. Gününden önceysen transferinin dikkate alma çünkü benim 9.gün değerim 38 çıktı çok düşük sonradan arttı hiç belli olmuyo. Donmuş transferse 10.gün kesin kanda çıkıyo tazeyse 15 güne kadar bekletiyo doktorlar
Canım benm 19 ekim taze transfer bana doktorum 12. Gün kan tahlili yazdı 5. Gün progesteron dün yani progesteron tahlili yanında betahcg yapdrdm 5. Günde 25.53 çıktı🙏🙏🙏👐 dün gece erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Merhaba kizlar yazılarınız bana umut oldu ben daha yolun başındayım bizde başladık tup bebeğe ilaçlara baslicaktim ama 3 cm kist oluşmuş onu eritmek istedi doktorum sonra baslicaz nasipse inşallah bende sizin gibi güzel sonlarla karşılaşırım allahim o güzel duyguyu bana da yaşatsın ve isteyen herkese

Herkese günaydın
Bugün doğum günüm ve 2. Sefer kan değerime bakılacak bana şans dileyin yükselmiş olsun.
En büyük süprizi bebeğim yapmış olsun
Musmutlu gün geçirin♥️
İnşallah yükselmiş ve bebeğinle çok güzel bir doğum günü geçirirsin

Hayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum
Merhaba, endişelerinizi atmanız için size yazmak istedim. 3.denememde hamile kaldım. Son denememde Cumartesi transferim oldu, o gün ve pazar günü sakin bir yaşam sürdüm. Hatta pazar günü iki tencere biber dolması yaptım, sadece yemeklerimi yaptım yalnız. Çamaşır asma, bulaşık, temizlik eşimdeydi. Beslenme konusunda da paket gıda ve şekerden ve aşırı baharatlı gıdalardan, acıdan vs uzak durdum. Hobilerimle uğraştım. En önemlisi de pazartesi işe başladım. Masa başı çalışıyorum, ağır iş yapmadığımdan doktor raporu gerekli görmedi. Ben de "Transfer oldum, aman" moduna girmeyi hiç istemedim. Önemli olan karın kaslarınızın zorlanmaması, yorulmamanız. Tabi ki bazen yorulacaksınız hayat devam ediyor neticede, ancak bu 3 km koşmuş gibi bir yorgunluk olmamalı. Hapşurdum, gazım geldi, bunların hepsi oldu. Şu an hamileyim. Bunlar hiçbir zarar vermez. Bu tedirgin düşünce ilk denemelerde beni de çok yoruyordu, sürekli bir vicdan azabı çekiyordum. Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum. Bu iş bence pes etmeyenlerin başarıya ulaştığı bir iş. O sebeple azimle ve sabırla devam etmek gerekiyor. Ve tabi ki umutla :) Korkmayın lütfen, rahat olun, sabırlı olun ve umutsuzluğa kapılmayın, ve de vazgeçmeyin. Sevgilerimle.

Pazartesi 25.53 çıkmıştı kan tahlilim bugun yine yaptım 113.87 çıktı iki embriyo transfer edilmişti tek mi ikizmi acaba?? 🤔🤔🤔
Bence en önemlisi sağlıklı olması ikiz tek sonraki düşüncelerin olsun suan sadece hamileliğinin tadını ve keyfini çıkar inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına da alırsın

İlk denemem 13 ekim taze 3. gün embriyosu 2 yumurta transfer edildi. Süreci rahat geçirdim ama bugün 6. günüm ve çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim. Hormonlardan olsa gerek sürekli ağlmam dışında hersey güzel gidiyor :) Sizde durumlar nedir?
Merhaba hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻 Transfer sonrası herhangi bir ilaç kullandınız mı?

Bence en önemlisi sağlıklı olması ikiz tek sonraki düşüncelerin olsun suan sadece hamileliğinin tadını ve keyfini çıkar inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına da alırsın
Tabiki orası öyle sağlıklı olsun 🙏🙏🙏bekleyen herkesin umarım sevndirici haberlerini alırız 🙏🙏🙏🙏🙏👐👐👐💣

Back