• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

18 Ekim’de transferim gerçekleşti. 5. gün tek embriyo. 2. gününde kasıklarda kasılma belimde ağrı hissettim.Bugün 4. gün pek belirti hissetmiyorum. Baş ağrım var ama farkında olmadan dişimi sıkmaktan olabilir. Gergin bir bekleyiş… 29 Ekim’de kan testiyle öğreneceğiz. Şans dileyin lütfen 🙏
En güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim

Bende baktım yan etkilerine ama depresyon falan diye yazıyor uyku hali hiçbirinde yok....ilk denemedede kullanıyordum böyle olmuyordum...bende öyleyimmmmm ve 6-7 günde testlere başlamayı düşünüyorum...off geçen seferde sabırsızdımm... Senin transferin ne gün oldu?
14 ekim oldu ben zor dayanıyorum eşim tutuyor o kadar uzun süre negatif gördümki yine oyle diye modumu düsürüyorum eşimde doktorun test tarihinde yapmam icin tutuyor beni 😒 Rüyalarımda bile hep regl oldugumu görüyorum :(

14 ekim oldu ben zor dayanıyorum eşim tutuyor o kadar uzun süre negatif gördümki yine oyle diye modumu düsürüyorum eşimde doktorun test tarihinde yapmam icin tutuyor beni 😒 Rüyalarımda bile hep regl oldugumu görüyorum :KK43:
Ben geçen sefer habersiz yapardım hep şimdi yaparsam yine habersiz yapacam 😃😃

Kızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye 🤔🤔🤔🤦🤦🤦😔

Back