SonucunuZ ciktimiAllahım sağsalim kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 5. Günden beri idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 7. Günüm ve şimdi kan testi sonucunu bekliyorum inşallah bende güzel haber alırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım
- Konu Sahibi Doasu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #3.günembriyosu tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gözünüz aydın olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm dün gece kantestş ile öğrendim miniğimi
Bugün ikinci kan testi mi verdim inşallah artış devam ediyor dur benim için dua edermisinizAllahım sağsalim kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 5. Günden beri idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 7. Günüm ve şimdi kan testi sonucunu bekliyorum inşallah bende güzel haber alırım
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
İnşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder Rabbim ilk ne zaman verdiniz beta kaç tıBugün ikinci kan testi mi verdim inşallah artış devam ediyor dur benim için dua edermisiniz
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Amin amin hepimizin gözü Aydın olsun inşallahGözünüz aydın olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Amin amin hepimizi sevindirsin Rabbim cuma hürmetineNe güzel haberler miniğiniz sağ salim kavuşsun size inşallah darısı bizlere
Çarşamba günü verdim 70ti bide bugün verdimİnşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder Rabbim ilk ne zaman verdiniz beta kaç t
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Bende perşembe günü verdim 196 çıktı 7. GünümÇarşamba günü verdim 70ti bide bugün verdim
Test günüme üçgün var ümitlenmek istemedim pazartesi günü vereceğim inşallahO zaman senin de pozitiftir canım kan versene
Hadi hayırlı haberler inşallahTest günüme üçgün var ümitlenmek istemedim pazartesi günü vereceğim inşallah
İnşallah Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasb etsin çok teşekkür ederimHadi hayırlı haberler inşallah
- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
Sonucun neCanm benm de 12 ekim transfer oldu. Yarın 9.gün kan verecem . Senin kaç çıktı değerin
- 3 Temmuz 2022
- 34
- 34
- 3
- 27
Canım benimde öyle ilacın etkilerindende oluyormus öyle okumustum bi yerde.İnsallah belirtidir insan ümit ediyor vallaGünaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....
- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Hangi ilacın etkisi cnm? benm ikinci denemem geçen sefer böyle değildim kullandığım ilaçlar progestan fitil estrofem nuopegen iğne ve vitamin aynen isder istemez düşünüyorumCanım benimde öyle ilacın etkilerindende oluyormus öyle okumustum bi yerde.İnsallah belirtidir insan ümit ediyor valla
- 3 Temmuz 2022
- 34
- 34
- 3
- 27
Progestan ile estrofem icin öyle duymustum bi yerde okudum hatta tam hatırlamıyorum.Bence bu belirti diyip kapadım sayfayı Artık hapşursam belirti dicem o derece oldumHangi ilacın etkisi cnm? benm ikinci denemem geçen sefer böyle değildim kullandığım ilaçlar progestan fitil estrofem nuopegen iğne ve vitamin aynen isder istemez düşünüyorum
- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Bende baktım yan etkilerine ama depresyon falan diye yazıyor uyku hali hiçbirinde yok....ilk denemedede kullanıyordum böyle olmuyordum...bende öyleyimmmmm ve 6-7 günde testlere başlamayı düşünüyorum...off geçen seferde sabırsızdımm... Senin transferin ne gün oldu?Progestan ile estrofem icin öyle duymustum bi yerde okudum hatta tam hatırlamıyorum.Bence bu belirti diyip kapadım sayfayı Artık hapşursam belirti dicem o derece oldum
- 22 Ekim 2022
- 32
- 45
- 8
- 45
18 Ekim’de transferim gerçekleşti. 5. gün tek embriyo. 2. gününde kasıklarda kasılma belimde ağrı hissettim.Bugün 4. gün pek belirti hissetmiyorum. Baş ağrım var ama farkında olmadan dişimi sıkmaktan olabilir. Gergin bir bekleyiş… 29 Ekim’de kan testiyle öğreneceğiz. Şans dileyin lütfen
20 Ekimde transfer oldum dondurulmuş embriyo yerleştirildi 2.denemem genetikten uygundur raporu gelince transfer edildi ilkinde yoğun ağrım vardı tuttu ama gelişim göstermedi şimdikinde ağrım o kadar değil bel sırt ağrım var o da yatmaktan diye düşünüyorum uyku hali bende de var herkesin hakkında hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın