• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

merhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?

merhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?
Selamm, ben 10. Gün kanda gördüm. İdrarda hep negatif cıktı.
Belirtileriniz varsa yerleşiyordur minik merak etmeyin

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Maşallah ne güzel darısı başıma😊 ilaçlardan mı yoksa var mı bir şeyler bilemiyorum ama ara ara bel ve kasık ağrısı, çokca uyku ve baş ağrısı gibi şeyler var. Akıntım normalden çok çok fazla. ama bunların hepsi o kadar ilaç yüzünden de olabilir o yüzden bilemedim :)) sizin transfer ne zamandı?
Merhaba baş ağrınız transferden ne kadar sonra başladı acaba transferin 8. Günündeyim inanılmaz bi baş ağrım var ağa taraf tek taraflı az önce kasık bölgeme ağrı girdi iğne gibi 5 sn sürdü bir de göğüs hassasiyeti var. Dün gündüz kaset test negatifti

Merhaba baş ağrınız transferden ne kadar sonra başladı acaba transferin 8. Günündeyim inanılmaz bi baş ağrım var ağa taraf tek taraflı az önce kasık bölgeme ağrı girdi iğne gibi 5 sn sürdü bir de göğüs hassasiyeti var. Dün gündüz kaset test negatifti
geçmiş olsun, benim transferin 3. günü başlamıştı sanırım, baya da devam etti. şimdi de hala arada bir yokluyor

Çok tedirginim adet mi hamilelik diye adet öncesi belirtim hiç bu kadar yoğun olmazdı
çok zor ama kendinizi sakinleştirmeye çalışın ne olur, biz elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapıyoruz, kontrolümüz dışında olan şeyler için de ne olur üzmeyin kendinizi, sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah🙏🏼

çok zor ama kendinizi sakinleştirmeye çalışın ne olur, biz elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapıyoruz, kontrolümüz dışında olan şeyler için de ne olur üzmeyin kendinizi, sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah🙏🏼
Evet her şeyin bilincinde olup yinede bazen bu durumlarda büyük tepkiler veriyoruz canımız cok yanıyor çünkü cok umutsuzlaşıuoruz dediğimiz gibi elimizde değil cok farklı bi boyut gücümüz yetmiyor bize kalan üzüntü ve stres oluyor Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda inşallah

Merhaba kizlar bende cumartesi transfer oldum bugün 3.gunum kasiklarimda hafif agri var arada geciyor arada geliyor ve sağ bacağımda ağrıyor inşallah iyi şeylere işarettir ya korkuyorum vallahi Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🤲

Back