Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederimCanim catlatma ignesinin etksii kalmamistir..ben özellik yapmistim ne zaman cikmicak diye. 7 gun sonra cikmadi.
Canım bugün transferin 6. Günü 30 çıktı değer birazcık düşük gibi geldi banaEvet su gibi geliyor bazen sip sip damliyor
Gayet iyi bence 6. Gunundesin daha yeni yükselmeye basladi. Saglikla artsın inşaallahCanım bugün transferin 6. Günü 30 çıktı değer birazcık düşük gibi geldi bana
İnşallah ben hep kızımdaki gebeliğimi örnek alıyorum onda 5. Gün 30 çıkmıştı ay ne stresli bir süreç yaa sanki kızımda bu kadar stres olmamıştım hayırlısı olsun inşallahGayet iyi bence 6. Gunundesin daha yeni yükselmeye basladi. Saglikla artsın inşaallah
Ondan 5.gun 30 çıktıysa 7.gun 60 falan çıkmıştır.İnşallah ben hep kızımdaki gebeliğimi örnek alıyorum onda 5. Gün 30 çıkmıştı ay ne stresli bir süreç yaa sanki kızımda bu kadar stres olmamıştım hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım bu aslında 3. Gün embiryosuydu bunu transferden 1 gün önce çözmeye başladılar yani 4.5 gün ile 5. Gün embiryosu arasıyken transfer oldum hayırlısı bakalımOndan 5.gun 30 çıktıysa 7.gun 60 falan çıkmıştır.
Bundan 6.gun 30 çıktıysa 8.60 çıkar.
Bence kafana takma sonuçta bu dönmüştü dollenmesi belki daha geç oldu
Hayirli olsun tebrikler. İkiz olabilirde olmayabilirde tam olarak betalarla.ilgisi yokmus aslindaKızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Kacinci gun embriyosu bu aradaKızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Öncelikle hayırlısı olsun TebriklerKızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Çok merak ediyorum açıkcası çok tedirginim 5. Gün 2 embriyo konmuştuHayirli olsun tebrikler. İkiz olabilirde olmayabilirde tam olarak betalarla.ilgisi yokmus aslinda
Teşekkür ederimÖncelikle hayırlısı olsun Tebrikler
Kaçıncı gün embriyo'suydu
İdrar testinde kaçıncı gün çıktı
Bir de transfer gününü sayıyor musunuz saymıyor musunuz?
Teşekkürler.Teşekkür ederim
5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi
Transfer gününü saymadım 6. Gün idrar testinde silik çıktı sonrasında 76 çıktı kan testinde
İnşallah tutmuştur bebeğinTeşekkürler.
Bana 3.gun embiryosu transfer edildi transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün
İdrar testi için erken ama merak da ediyorum o nedenle kendime bir ortalama yapmaya çalışıyorum Perşembe falan idrar da belli eder o zaman benimkinde 8.gun olmuş olacak
Bence ikiz gibi benimde 6. gün 30 çıktı sizinki 76 iki katından biraz fazlaKızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Canım bence yapma en az 6. Gününü bekle ben erkenden yapmaya başladım acayip strese girdimTeşekkürler.
Bana 3.gun embiryosu transfer edildi transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün
İdrar testi için erken ama merak da ediyorum o nedenle kendime bir ortalama yapmaya çalışıyorum Perşembe falan idrar da belli eder o zaman benimkinde 8.gun olmuş olacak
Amin insaalah tutunmuslardir. Belirti yok gibi dün e kadar zaten opu sonrası ağrım devam ediyordu.İnşallah tutmuştur bebeğinbelli olur bence ya 8. Gün erken gebelik testinde. Test günün ne zaman? belirtin felan var mı?
Yarın transfer sonrası 5.gun olacakCanım bence yapma en az 6. Gününü bekle ben erkenden yapmaya başladım acayip strese girdim
Benmde aynı ilk çatlama iğnesi vurulduğum gün kıvrandım 2 gün sürdü şimdi ağrı ypl 1 kasımda vuruldum iğneyi 1 hafta sorna kn vermemi söyledi doktor ama günler geçmiyorAmin insaalah tutunmuslardir. Belirti yok gibi dün e kadar zaten opu sonrası ağrım devam ediyordu.
Ama bugün o ağrı da azaldı göğüs hassasiyetide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?