• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

29 Ekimde transferim oldu, 10 u test günümdü. Beta hcg 23 çıkmıştı, doktor bugün tekrar kan istemişti ve beta hcg 40 çıktı ve doktorum gebe olduğumu söyledi. Kızlar hamileyim isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Tebrikler hayırlı olsun saglikla ilerlesin inşallah

Evet kese boyut olarak beklenenden küçükmüş Hafta olarak kaç hafta olduğunu söyleyemeyiz dediler ama benm internetden baktığım kadarıyla 6 haftalık diye çıkıyor... İnşallah gelişecek 4 tane estrofem içiyorum sabah akşam progestan iğne vuruluyorum yatmadan öncede 2 tane progestan fitil kullanıyorum...
Benim de yolk kesesi küçükmüş. Çarşmaba rand var, bakalım ne olacak. Bana ek birsey vermedi. Çok zor beklemek

Benim de yolk kesesi küçükmüş. Çarşmaba rand var, bakalım ne olacak. Bana ek birsey vermedi. Çok zor beklemek
Ben günde 3 kez fitil kullanıyordum progestan şimdi sabah akşam progestan iğne birde gece yatmadan progestan fitil kese küçüklüğü progestan düşüklüğünden kaynaklanıyormuş...biz sadece keseyi gördük benm randevum salı günü....hayırlı haberler alırız inşallah 🙏👐👐👐 onlar bizimle bizi bırakmaz 🙏🙏👐👐👐

Yarın ben başka bir doktora gidiyorum kızlar doktorum yarın yokmuş cumaya gel dediler progestan iğneye aynen devam dedi bende yarına başka doktordan randevu aldım neye göre devam edeceğimi bilmek istiyorum...

Progesyan iğneyi ilk trimester da kullanmayı öneriyorlar belki ondan aynen devam edin demişlerdir.
Genelde zTen progestan fitil progestan iğne estrofem kalp atışına kadar 8. Haftaya kadar kullanılıyor ben bebişimi merak ediyorum o yüzden gtcem brde tüp bebek doktorum yoğun çalışıyor yurtdışına gidiyor merkezlere seminerlere büyük itimalle bu gün gideceğim doktorla devam edeceyim😃😃😬🍼

Yarın ben başka bir doktora gidiyorum kızlar doktorum yarın yokmuş cumaya gel dediler progestan iğneye aynen devam dedi bende yarına başka doktordan randevu aldım neye göre devam edeceğimi bilmek istiyorum...
güzel haberlerini bekliyoruz. yaaz bize olurmu

Kızlar geçen sefere göre kesede büyüme var ama yine yeterli değil dr hcg tahlili istedi haftaya göre uygun çıkdı olumlu düşnmemizi sağlıyor dedi kese takibine devam edeceyiz...miniğim orda ve kese küçük diye kendini göstermiyor diye düşünüyorum...inşallah önümüzdeki haftalarda kendini gösterir🙏🙏👐

Merhaba Acıbadem Maslak tüp bebek merkezi embriyo gelişimi ile ilgili artık bilgi vermiyoruz dediler, sadece ilk gün arayıp kaç tane döllenmiş onu söylediler. Size de böyle mi oldu?
Merhaba, Bende 2.gün aradılar bilgi verdiler , 3 günde aradılar doktorumuz dondurma kararı aldı dediler ve 3.günde dondurulmuştu hepsi.

Gitdin mi cnm randevuna?
Evet gittik canım. Kalp sesini dinletmedi ama kalp atışını gördük. 6+1 miş. Adetimi baz almıyoruz artık. Geç tutunma oldugundan. Görmek bile heyecanlandırdı. 2 hafta sonra görmek istedi tekrardan. İlaçlara devam edeceğim.

Evet gittik canım. Kalp sesini dinletmedi ama kalp atışını gördük. 6+1 miş. Adetimi baz almıyoruz artık. Geç tutunma oldugundan. Görmek bile heyecanlandırdı. 2 hafta sonra görmek istedi tekrardan. İlaçlara devam edeceğim.
Hadi cnm gözünüz aydın inşallah herşey yolunda gider birde ben görebilsem kesenin içini bende rahatlıycam 🙏👐

Back