• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

İnşallah ben hep kızımdaki gebeliğimi örnek alıyorum onda 5. Gün 30 çıkmıştı ay ne stresli bir süreç yaa sanki kızımda bu kadar stres olmamıştım hayırlısı olsun inşallah
Ondan 5.gun 30 çıktıysa 7.gun 60 falan çıkmıştır.
Bundan 6.gun 30 çıktıysa 8.60 çıkar.
Bence kafana takma sonuçta bu dönmüştü dollenmesi belki daha geç oldu

Ondan 5.gun 30 çıktıysa 7.gun 60 falan çıkmıştır.
Bundan 6.gun 30 çıktıysa 8.60 çıkar.
Bence kafana takma sonuçta bu dönmüştü dollenmesi belki daha geç oldu
Aynen canım bu aslında 3. Gün embiryosuydu bunu transferden 1 gün önce çözmeye başladılar yani 4.5 gün ile 5. Gün embiryosu arasıyken transfer oldum hayırlısı bakalım 🤗

Kızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Hayirli olsun tebrikler. İkiz olabilirde olmayabilirde tam olarak betalarla.ilgisi yokmus aslinda

Kızlar 6. Gün testim 76 çıkmıştı 7. Gün 124 bu gün 10. Günüm 553 çıktı. Ayın 15 ine kese görmeye çağırdı doktorum. İkiz gebelik mi sizce ?
Öncelikle hayırlısı olsun Tebrikler
Kaçıncı gün embriyo'suydu
İdrar testinde kaçıncı gün çıktı
Bir de transfer gününü sayıyor musunuz saymıyor musunuz?

Öncelikle hayırlısı olsun Tebrikler
Kaçıncı gün embriyo'suydu
İdrar testinde kaçıncı gün çıktı
Bir de transfer gününü sayıyor musunuz saymıyor musunuz?
Teşekkür ederim ❤️
5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi
Transfer gününü saymadım 6. Gün idrar testinde silik çıktı sonrasında 76 çıktı kan testinde

Teşekkür ederim ❤️
5. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi
Transfer gününü saymadım 6. Gün idrar testinde silik çıktı sonrasında 76 çıktı kan testinde
Teşekkürler.
Bana 3.gun embiryosu transfer edildi transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün
İdrar testi için erken ama merak da ediyorum o nedenle kendime bir ortalama yapmaya çalışıyorum Perşembe falan idrar da belli eder o zaman benimkinde 8.gun olmuş olacak

Teşekkürler.
İdrar testi için erken ama merak da ediyorum o nedenle kendime bir ortalama yapmaya çalışıyorum Perşembe falan idrar da belli eder o zaman benimkinde 8.gun olmuş olacak
İnşallah tutmuştur bebeğin 🌸 belli olur bence ya 8. Gün erken gebelik testinde. Test günün ne zaman? belirtin felan var mı?

Teşekkürler.
Canım bence yapma en az 6. Gününü bekle ben erkenden yapmaya başladım acayip strese girdim

Canım bence yapma en az 6. Gününü bekle ben erkenden yapmaya başladım acayip strese girdim
Yarın transfer sonrası 5.gun olacak
Zaten kargo bugün gelmesi lazımdı testleri getirmeye gelmedi 🙂 yarın da gelmezse 6. Gün u bulacağım bende😁
Test yapıp negatif çıksa pozitife dönmesi için beklemek sıkıntı dönecek mi donmeyevek mi?
Yapmamak da stres
Yaptın pozitif çıktı bu defa yok iğne etkisi yok yükseldi yükselmesi yine stres

Amin insaalah tutunmuslardir. Belirti yok gibi dün e kadar zaten opu sonrası ağrım devam ediyordu.
Ama bugün o ağrı da azaldı göğüs hassasiyetide
Benmde aynı ilk çatlama iğnesi vurulduğum gün kıvrandım 2 gün sürdü şimdi ağrı ypl 1 kasımda vuruldum iğneyi 1 hafta sorna kn vermemi söyledi doktor ama günler geçmiyor

Back