• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Amin insaalah tutunmuslardir. Belirti yok gibi dün e kadar zaten opu sonrası ağrım devam ediyordu.
Ama bugün o ağrı da azaldı göğüs hassasiyetide
Belirti olmaması normal. Testi de biraz bekle bence erken çıkmaz psikolojik olarak yıpranırsın. Bol bol dinlen avokado kabak çekirdeği dut kurusu 1 dilim ananas. Birde kayınvalidem belime yakı yapıştırdı transfer gününden beri duş alıp yenisini yapıştırdım etkisi olmuşmudur bilemiyorum tabiki

Belirti olmaması normal. Testi de biraz bekle bence erken çıkmaz psikolojik olarak yıpranırsın. Bol bol dinlen avokado kabak çekirdeği dut kurusu 1 dilim ananas. Birde kayınvalidem belime yakı yapıştırdı transfer gününden beri duş alıp yenisini yapıştırdım etkisi olmuşmudur bilemiyorum tabiki
Bol bol mecbur dinlenoyorum. Dediğim gibi opu sonrası çok ağrım vardı öyle kalkacak durumda değildim bir bugün rahattım biraz. Mecburiyetten kısıtlı hareket ediyorumdum. Belkide o da da vardır bir hayir

Merhaba ben 7+3 hamilelik sürecindeyim ama kanamalarım oluyor sancım oluyor buda beni çok üzmeye korkutmaya basladı. Sizde de var mı böyle durumlar.

Masallah🧿 bence ikiz! benim tek, 6.gun 24, 7.gun 60, 9. Gun 195 çıktı 🧿❤️ 14 unde randevum var. hayirli olsun, insallah saglikla alalim kucagimiza.😊
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. 🧿 Rabbime binlerce kez şükürler olsun, isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..❤️ 1 hafta var randevu günümüze. Acaba değeri yüksek çıkıp da keseyi tek gören var mıdır?

Masallah🧿 bence ikiz! benim tek, 6.gun 24, 7.gun 60, 9. Gun 195 çıktı 🧿❤️ 14 unde randevum var. hayirli olsun, insallah saglikla alalim kucagimiza.😊
Merhaba öncelikle hayırlı olsun kaçıncı gün embiryosuydu benimde bugün 6. Günüm 30 çıktı 5. Gün embiryosuydu sizinde öyleyse değerlerimiz çok yakın

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. 🧿 Rabbime binlerce kez şükürler olsun, isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..❤️ 1 hafta var randevu günümüze. Acaba değeri yüksek çıkıp da keseyi tek gören var mıdır?
Hic bilmiyorum, duymadim. Artik 1 haftayi saya saya bitirecegizzz😊
Merhaba öncelikle hayırlı olsun kaçıncı gün embiryosuydu benimde bugün 6. Günüm 30 çıktı 5. Gün embiryosuydu sizinde öyleyse değerlerimiz çok yakın
Coook tesekkur ederim, sizin de❤️🧿 6. Gun embriyosu benimki🙈

Merhaba ben 7+3 hamilelik sürecindeyim ama kanamalarım oluyor sancım oluyor buda beni çok üzmeye korkutmaya basladı. Sizde de var mı böyle durumlar.
Merhaba benimde kızıma hamileyken 7. Haftalar da baya bir kanamam olmuştu bebegin kesesi ve kalp atışları hep duyuyordu. Progesteron hormonu eksikliğinden oluyordu kanamam. İğne ile progesteron almıştım baya bir vurulmuştum. 8 hafta sonlarına doğru kanamam tamamen geçmişti sakın korkmayın birşey olmaz

Çarşamba günü keseyi görmeye gtmiştik keseyi hem karından hemde vajinal olarak keseyi gördük ama boyut olarak 5.7 milim beklenen küçük progestan iğneye başladım salı günü tekrar gidicem inşallah bebişim benimle olmayı seçer 🙏🙏🙏🙏

Çarşamba günü keseyi görmeye gtmiştik keseyi hem karından hemde vajinal olarak keseyi gördük ama boyut olarak 5.7 milim beklenen küçük progestan iğneye başladım salı günü tekrar gidicem inşallah bebişim benimle olmayı seçer 🙏🙏🙏🙏
Kaçıncı haftadaysınız.
Kese boyutumu küçük kalmış.
Bende suan bekleme sürecindeyim
İnşallah bebeklerimiz sağlıkla bizimle olur

Kaçıncı haftadaysınız.
Kese boyutumu küçük kalmış.
Bende suan bekleme sürecindeyim
İnşallah bebeklerimiz sağlıkla bizimle olur
Evet kese boyut olarak beklenenden küçükmüş Hafta olarak kaç hafta olduğunu söyleyemeyiz dediler ama benm internetden baktığım kadarıyla 6 haftalık diye çıkıyor... İnşallah gelişecek 4 tane estrofem içiyorum sabah akşam progestan iğne vuruluyorum yatmadan öncede 2 tane progestan fitil kullanıyorum...

Back