• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Yaptım canım böyle çıktı kızımda 4. Günü yaptığımda böyle çıkmıştı bugün 5. günüm bunun biraz daha koyusunu bekliyordum açıkçası. Yarın kan da vereceğim.

Canim benim opuya kadar.bana oldu opudan sonra gecti
Kızlar ben size bişe soracam siz çatlatma iğnesinden ne kadar sonra test yaptınız benim bugün iğne günü hariç 11. Günüm ve transferin 6. Günü 3. Gün embriyosu testim böyle

Eklentiler

• IMG20221106153513.jpg
    IMG20221106153513.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG20221106153303.jpg
    IMG20221106153303.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG20221106153252.jpg
    IMG20221106153252.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ben size bişe soracam siz çatlatma iğnesinden ne kadar sonra test yaptınız benim bugün iğne günü hariç 11. Günüm ve transferin 6. Günü 3. Gün embriyosu testim böyle
3.gun transferi yaptırmış biri olarak bende bu soruyu çok merak ediyorum.
İnşaallah ignenein etkisi geçmiştir

Kızlar bende taze transfer olduğumda çatlatma ıgnesı yapmıştım 8. Gun kanda pozıtıf çıktı hemdıreye sordum çatlatma ıgnesının etkısı mu dıye yok onun etkısı degıldır demıstı 10. Gun degerım ıkıye katladı sonra dustu kımyasal oldu nasıp degılmıs tabı de

Transfer gününü saymazsak 3. Gün
Çatlatma in da 8.gunu

Bende çarşamba perşembe test yapmaya başlamayı düşünüyorum
Sana gelecek cevaplara ihtiyacım var 😀
Benim de transferin 6. Günü İğnenin 11. Günü kuzum
Kızlar bende taze transfer olduğumda çatlatma ıgnesı yapmıştım 8. Gun kanda pozıtıf çıktı hemdıreye sordum çatlatma ıgnesının etkısı mu dıye yok onun etkısı degıldır demıstı 10. Gun degerım ıkıye katladı sonra dustu kımyasal oldu nasıp degılmıs tabı de
Yaaa eğer öyleyse ilk defa gebelik testim pozitif çıktı hemde bugün doğum günüm hayatımın en güzel hediyesi olacak 🤗🤗🤗❤️❤️

Benim de transferin 6. Günü İğnenin 11. Günü kuzum

Yaaa eğer öyleyse ilk defa gebelik testim pozitif çıktı hemde bugün doğum günüm hayatımın en güzel hediyesi olacak 🤗🤗🤗❤️❤️
Doğum günün kutlu olsun 🍰🎂
Test için ne zaman cagirmislardi.
Arkadaş 8.gun kanda pozitif diyor olmadı salı teste.mi gitsen

Doğum günün kutlu olsun 🍰🎂
Test için ne zaman cagirmislardi.
Arkadaş 8.gun kanda pozitif diyor olmadı salı teste.mi gitsen
Transfer günü 6-7 gün sonra seni serum yapmak için çağıracaz testte en erken 12. Gün demişlerdi

Öncelikle hayırlı olsun ☺️ benim dondurulmuş embriyo ile oldu. Çatlatma iğnesi vurulmadım. 6 sene önce kızımdan kalan embiryoyu transfer oldum. Eğer tutarsa 6 sene sonra kızımın ikizini doğuracağım ☺️☺️

Öncelikle hayırlı olsun ☺️ benim dondurulmuş embriyo ile oldu. Çatlatma iğnesi vurulmadım. 6 sene önce kızımdan kalan embiryoyu transfer oldum. Eğer tutarsa 6 sene sonra kızımın ikizini doğuracağım ☺️☺️
Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗

Canim catlatma ignesinin etksii kalmamistir..ben özellik yapmistim ne zaman cikmicak diye. 7 gun sonra cikmadi.

Back