Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Bende tüp bebek ile hamile kaldım şimdi 5hafta 6günlük hamileyim keseyi 5hafta 4günlkken gördüm kalp atışlarını duymak için 5günüm var rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizede içini ferah tut ol diyen rabbim herşeye hakimdir önüne hiçbir şey geçemez olacağı varsa dua et

Himm benim kizim da 5. Gun du 4. Gun cikmisti normal testle. Hadi bakalim.hayirli guzel.sonuclarini bekliyoriuz insallah
Merhaba bugün 4. Günüm sabah iki tane erken gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi gibi çıktı resimde bile görünmüyor gibi ama predictör ile yapmadım onu yarın sabah yapacağım

Eklentiler

• IMG20221105141330.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba bugün 4. Günüm sabah iki tane erken gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi gibi çıktı resimde bile görünmüyor gibi ama predictör ile yapmadım onu yarın sabah yapacağım
Kaçıncı gün embiryosu ve ne zaman transfer olmustu

Aslında sabredip pazartesiye bekleyebilseniz sonuç çıkacak da....
Beklemek zorbenim 3.gun embiryosu ,transfer gününü de sayarsak bugün 3.gun ben bile merak ediyorum.
Dünden beri sivilce başladı yüzümde
Stres de olabilir. Hamilelik de adette beklemek zor

Benimde tedavilerimdende kimsenin haberi yoktu gerek yok bilmelerine zaten. Evet zor durum ama sonu güzel olur insallah
Merhaba öncelikle inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah acaba embriyo kaliteniz nasıldı
Kızlar bu gün transfer gününü saymazsam 6. Günüm. Testim böyle çıktı
Çok net var sağ salim kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Kesinlikle çok haklısınız bence de test yapılmamalı ben transfer günü düştüm 4 saate yakın Yola gittim evde de birkaç olumsuz şey yaşadım açıkçası o yüzden tutmayacak diye çok korktuğum için bir an önce öğrenmek istedim sonucu

Bende transferden çıktım bir öksürük başladı
Öksürük hapşırık yuvarlanıp gidiyiruz

Var ben gördüm yarin da tekrarla bakalim bekliyoruz

Merhaba öncelikle inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah acaba embriyo kaliteniz nasıldı

Çok net var sağ salim kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Embriyolara.iyi kalite dendi. Bir tanesi 8 hucreli digeri 5 6 hücreli demisti doktor geriden geliyor demisti biri. Tuttu ama.hangisi devam etti icimde bilmem

Var ben gördüm yarin da tekrarla bakalim bekliyoruz
Hadi inşallah ya.. Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Eşimden gizli birde demin yaptım ama normal kaset vardı onu yaptım onda da çok çooook aşırı silik belli belirsiz çıktı yarın sabah predictör ü dört gözle bekliyorum o belirleyecek bence

Embriyolara.iyi kalite dendi. Bir tanesi 8 hucreli digeri 5 6 hücreli demisti doktor geriden geliyor demisti biri. Tuttu ama.hangisi devam etti icimde bilmem
Yaa ne güzel bende 31 Ekim de 3. Gün embriyosu taze transfer oldum ama tek embriyom vardı ve 6 hücreliydi doktor zayıf dedi yine de denemiş olduk inşallah bende pozitifi görürüm

Test yaptinmi canim

Kızlar 29 Ekim de çatlatma iğnesi yaptim. O gün e kadar akıntım vardı. 30 Ekim itibariyle akıntım olmadı
Ne yumurta çatlama esnasında ne transfer esnasında
Hâlâ da yok
Sizlerde duurm nasıldı bende bı tuhaflık var gibi

Eklentiler

• IMG20221106122147.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 48
Yaptım canım böyle çıktı kızımda 4. Günü yaptığımda böyle çıkmıştı bugün 5. günüm bunun biraz daha koyusunu bekliyordum açıkçası. Yarın kan da vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…