- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Hiç bilmiyorummmmm sağlıklı olsun tek çift farketmezAyy ikiz mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorummmmm sağlıklı olsun tek çift farketmezAyy ikiz mi acaba
Acıbadem Maslak sen hangi hastanede?Ayyy inşallah canım nerde tedavi görüyorsunuz hangi hastane
Oyyyy maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşallahKızlar 12. Gün hcg 678.65
İstanbul çapa tıp fakültesiAcıbadem Maslak sen hangi hastanede?
Aminnnn cnımmmm darısı başınızaaaaaOyyyy maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşallah
Maşallah darısı başımıza inş Allah önce kalp atışını duymayı sonrasında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşOyyyy maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşallah
İnsan dayanamıyor dimi bende zor duruyorum benim daha 5. Gün bugün insallah doğrudur kuzum insallahhhh Rabbim sevindirsin hepimiziGünaydın kizlar bugun 7. Günüm 3. Gun embriyo transferi.olmustum sabah test yaptım insallah doğrudur
5. Gunden beri cikiyor canim. Benim erken geciyor sanirim idrara hemen. Cunku kizima hamileykende 4. Gunumde ogrenmistimİnsan dayanamıyor dimi bende zor duruyorum benim daha 5. Gün bugün insallah doğrudur kuzum insallahhhh Rabbim sevindirsin hepimizi
Ayyy maşallahhhh Rabbim inşallah kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah5. Gunden beri cikiyor canim. Benim erken geciyor sanirim idrara hemen. Cunku kizima hamileykende 4. Gunumde ogrenmistim
Amin insallah canim darisi bekleyen herkese insallahAyyy maşallahhhh Rabbim inşallah kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba öncelikle inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur bende sizin gibi ikinci çocuk için transfer yaptırdım bugün 1. Günüm sizin sonuç ne oldu acaba evde test yaptınız mıBugün 5. Günüm henüz 30 eyluldede iki tane 3. Gun embriyo transferi olmuştum malesef negatif oldum. Ardindan tekrar tranfer olsum adet.olunca bekliyorum. Sizin belirtileriniz neydi
Yapmışsınız yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim darısı bize inşallah bende büyük ihtimalle 4. Günden itibaren bakarım çünkü kızımda 4. Günde pozitif görmüştümMerhaba öncelikle inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur bende sizin gibi ikinci çocuk için transfer yaptırdım bugün 1. Günüm sizin sonuç ne oldu acaba evde test yaptınız mı
Evde test yapmıştım evet pozitifti. Bugün de kan verdim 8. Günüm 70 cikti sonucum darısı basinizaMerhaba öncelikle inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur bende sizin gibi ikinci çocuk için transfer yaptırdım bugün 1. Günüm sizin sonuç ne oldu acaba evde test yaptınız mı
Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz. Benim 5. Gun prediktor erken gebelik testinde cikti diger kaset testlerde cikmadi. Varsa cogunlukla cikiyor zaten hemenYapmışsınız yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim darısı bize inşallah bende büyük ihtimalle 4. Günden itibaren bakarım çünkü kızımda 4. Günde pozitif görmüştüm
Benimde bir adet 5. Gün konuldu 6 sene önce kızımda 5. Gün embiryosuydu. İlk denemede pozitif almıştık. İnşallah bunda da alırız. Prediktor netten sipariş ettim cuma test yapacağımKaçıncı gün embriyo transferi oldunuz. Benim 5. Gun prediktor erken gebelik testinde cikti diger kaset testlerde cikmadi. Varsa cogunlukla cikiyor zaten hemen
Hayırlı olsun. Maşallah İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bizeKızlar merhaba. Bugün 8. Günüm 3. Gun embriyo transferi olmustum kan verdim bugün hcg 70 cikti darisiy bekleyen herkese insallah
Aceba biraz daha mı bekleseniz. Doktor ne zaman test vermenizi istemişti. İnşallah hayırlısıyla Pozitif olsunKızlar merhaba tek tek okudum yorumlarınızı adınıza o kadar çok sevindim ki.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi Ne olur bana da dua edin çok karmaşık duygular içerisindeyim. 28 ekimde 5. Gün 2 embriyo transferi oldum. Bu gün 5. Günüm. Çok korkuyorum olmayacak diye bu 2. Denemem. Sürekli olarak bel ağrım var. Göğüslerim transferden önce de şişti ama şuan daha da şiş. İdrar testi yapmak istiyorum ama çok korkuyorum cesaret edemiyorum