Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Nasıl hissediyorsun peki ? Var mı belirtilerin ?
Belirti mi bilmiyorum ama gece deliksiz uyurdum ama artık gece sürekli uyanıyorum. Bir de bugün duygusallık çıktı başıma sürekli olur olmaz herşeye ağlıyorum. Kalp ritmim ýukseliyor bazen durduğum yerde kalp atışlarımı hissediyorum. Sen de var mı belirti? Nasıl hissediyorsun

Benimde bir adet 5. Gün konuldu 6 sene önce kızımda 5. Gün embiryosuydu. İlk denemede pozitif almıştık. İnşallah bunda da alırız. Prediktor netten sipariş ettim cuma test yapacağım
İnsallah sizde pozitif görursunuz

Korkmayin lütfen. Benim de transferden önce goguslerim sis ve ağrıyordu hala ağrıyor bunu dusunmeyin.

Nefes darlığı gibi oluyor değil mi? Gece doktoruma yazdım nefesim daralıyor diye normal dedi. Adet olacakmışım gibi sancı var alt kısmımda belim özellikle ağrıdan ziyade sancılanıyor gibi. Birde çok üşüyorum. Ben transfer sonrası yakı da yapıştırmıştım duş aldım tekrar yapıştırdım tutunmasına yardımcı oluyor dediler. Doktorum da sorun olmaz dene istersen dedi. Bakalım artık.. İnşallah biz de hamilelik haberimizi yazarız buraya

Korkmayin lütfen. Benim de transferden önce goguslerim sis ve ağrıyordu hala ağrıyor bunu dusunmeyin.
Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız elimde değil daha önceki olumsuz denememde çok yıpranmıştım. Birde kimsenin haberi yok bu süreçle tek başıma başa çıkmak zorundayım. Umarım bu defa tüm bekleyenler hayırlı haber alırız..

Benimde tedavilerimdende kimsenin haberi yoktu gerek yok bilmelerine zaten. Evet zor durum ama sonu güzel olur insallah

Kızlar bu gün transfer gününü saymazsam 6. Günüm. Testim böyle çıktı

Eklentiler

• 9286F7D7-FF3A-4A05-BA85-75CCCE3263B6.jpeg
    245,5 KB · Görüntüleme: 58
  • F54D005D-A4AF-4B0B-A9BA-464284999B4E.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 63
herkese selamlarr nasılsınız?
20. Gün beta hcg 2812 cıktı sizce nasıl değer ?
Sizlerde nasıl gidiyor

Merhaba transferden sonra her gün mü yaptınız yoksa 5. Günden mi başladınız yapmaya
İkinci gundern itibaren yaptım 5. Gun predictor erken gebelik testi çıkardı kaset testlerde 7. Gunde cikti

Bende dün 2. Günüm de başka marka erken gebelik testi ile yaptım çıkmadı bugünde başka bir erken gebelik testi ile yaptım yine çıkmadı yarın predictor testim geliyor 4. Günüm olacak birde yarın onunla yapacağım çok tez canlılık var bende inşallah yarın bende pozitifi görürüm tekrardan hayırlı olsun gebeliğiniz

Kacinci gün embriyo transferi olmustunuz acaba benim 3. Gundu

5. Gün embiryosu bugün 3 günüm yarın predictör ile bakacağım artık hayırlısı
Himm benim kizim da 5. Gun du 4. Gun cikmisti normal testle. Hadi bakalim.hayirli guzel.sonuclarini bekliyoriuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…