- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.961
Yarım saatte bir bardak su iç, maydonuzun üstüne limon sık ye ben böyle geçirdim. Doktora da gitmiştim antibiyotik veriyorKızlar sistit beni o kadar zorluyor ki kabusa döndü hayatım ilaç kullanıyorum korka korka ya hamile kaldiysam fikri gitmiyor kafamdan inşallah varsa bir şey bir zararı olmaz 10 dkda bir tuvaletteyim nasıl geçer bu ilaç da etki etmiyor gibi
Çok sevindim yola adım attın
Aaa başladın mı aşılamaya süperrrr hadi güzel haberlerini bekliyorummmmmValla kötü giden yanlarını aşarak yine azimle aldım aşılamayızor oldu ama oldu. Ilaclarimi aldım ilk iğnem bu aksamdi vuruldum bakalım hayrolsun sonum perşembe kontrole çağırdılar
Bence sağlıklı dir canım daha günün gelmediği için koyu olmadi bnce. Benimde reglim 4 gün geçince yapmıştım bı kere bundan daha silikti olmadi.Valla kızlar nasıl etiket yapılıyor bilmiyorum etiketleyemedim grup sahibini. Regle 2 gün kala yaptığım test. Dün de yapmıştım çok silikti bugün sanki bir tık daha koyu ama sağlıklı bir gebelik mi bilemiyorum tabii
Aaa başladın mı aşılamaya süperrrr hadi güzel haberlerini bekliyorummmmm
benim de bugün 6. gün göğüslerim ağrıyor ve ara ara regl olacakmışım gibi bir ağrım var. hatta 2. ve 4. gece çok fena kasık ağrım oldu. ama tabi negatif mi pozitif mi iğneden mi belli değil. aşılaması tutanlarda ağrı olan da oluyormuş olmayan daBenim bugün iğnenin 6 günü ama hiç bı belirtim yok sizinde bugünlerde belirtiniz yok muydu
inşallah hayırlısı ile hamiş haberini alırız yüsraa :) şans getirsin aşılama sanaBaşladım canım inşallah verebilirim çok isterim
inşallah hayırlısı ile hamiş haberini alırız yüsraa :) şans getirsin aşılama sana
Çok sevindim walla ben inanıyorum herşey çok güzel olacakBaşladım canım inşallah verebilirim çok isterim
Şu an yumurta takibi mi oluyor nasıl gidiyor süreçAttım bir rahatladım bütün adım atmakmis sanırsambakalım perşembe ne olacak yumurtalarim.
Çok sevindim walla ben inanıyorum herşey çok güzel olacakbu ay bende aşılama için tedaviye başlıyorum süreçle ilgili bilgilendirirsin bizide
Şu an yumurta takibi mi oluyor nasıl gidiyor süreç
Bu ay olmazsa inşallaj bir dahaki ay olur moralini bozma ben hiç umutlu olmadığım bi zamanda oldu,Galiba ben olacağım leke geldi bugün 2 gunede olurum.bu ayda olmadı
ben 2 gün içebildim kokusu içime dışıma çıkarttı hsg de de temiz çıkınca içmedim zaten berbat bir şey ya çok mide bulandırıyor :/Soğan kürünü deneyen var mı ben geçen ay denedim 2 ekimde adet oldum bu ay ümitliyim??
Allaaah bence en güzel zamanlar bebek beklemek için.:)) hep derler ya yoğun olduğun, düşünmediğin zaman gelir bebek haberi diye :) Allah gönlünüze göre versin :)))Çok sevindim dedim acaba benim içim iyi mi temizlenmedi ama doktor çok iyisin dedi hatta antibiyotik vermeyeceğim sana bu ay avantajını iyi değerlendir dedi ama okul açışdı derslerim çok yoğun akşam iş çıkışı gidiyorum dersler 22:00 de bitiyor eve gel yemek çamaşır yorgunluktan halim yok iyi değerlendiremeyeceğim bu ayı galiba artık aklıma bile gelmez oldu
amin inşallah ama bu kadar üstüne düşmeden de gelmez bence :) sağlıkla hayırla gelsin küçük fasülyem :)Allaaah bence en güzel zamanlar bebek beklemek için.:)) hep derler ya yoğun olduğun, düşünmediğin zaman gelir bebek haberi diye :) Allah gönlünüze göre versin :)))