Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın canım
Ben de deneysel bir tez yazıyorum bu ara o kadar yoğunum ki aslında, onun bitmesi bir yandan daha hayırlı olacak..
Gene de bazı değerlerim için takviye alıyorum tabi sanırım ben temelde iyi olmadan bebeğe iyi bakamam
Nasip değilse zaten gelmeyecek

Beni de ekler misiniz? Yaşım 24 2 yıldır deniyoruz eşimde sperm düşüklüğü var ilaç tedavisi görüyor. Bat 27 ekim

Kuzu ben sana yazmıştım ama yine yazayım. Bundan kurtulmanın en önemli yolu günde 2-3 litre sıvı tüketmek... Su olur, meyve suyu olur, çorba olur, çay olur... Bir de ayaklarını ve genital bölgeni sıcak tutacaksın. Kalın giyin, ayaklarına çorap giy. Bol bol mandalina ye, suya limon sık iç ama sürekli yapacaksın bunları. Ben böyle kurtuldum, doktorum da önce sıvıyla geçirmeye çalış zorlarsa ilaç kullan demişti. İlacın ismi piyelosepty, içince idrarının rengini yeşile benzer bir renk yapıyor. Ama çok işlevsel, 2 gün kullansan toparlar hemen.
Bir de çamaşırını kuru tut, birliktelik sonrası o bölgenin ıslak kalmamasına özen göster

Ben de tez dönemindeyim ama bir türlü başlayamadım. Kafamı toparlayıp bir yerden başlamam lazım artık

Bilmiyorum.. Eşim çok kötü olmuş. Sonuçları hiç böyle beklemiyorduk. Şuan kendini suçladığı için sorgulayamadım. Buluruz yolunu merak etme dedim. İşten geldiğinde konuşacağız..
Canım inşallah sonuçlar değişir biz 3 yıllık evliyiz eşimin sperm değerleri düşük hiö hamile kalamadım eğer manisa ya yakından özel grand medical hastanesi üroloji Dr ömür erdem akkaya var çok iyi bir doktor verdiği vitaminler sayesinde eşimin değerleri yükseldi

Kuzucum bu dediğin ilacı verdi doktor bi de monorul onu içtim ilk gece çok sık idrara çıktığım için ilaç hemen gitti tabi etkisi olmadı heralde ama piyelosepty kullanıyorum 3. Gün dediğin gibi sapsarı yapıyor idrarı bi iyileşme yok gibi bugün yine idrar sonrası pembelik gördüm kan karışıyor muhtemelen icmedigim kadar su içiyorum sıcak su torbasıyla geziyorum ama uzun sürecek gibi bi de mısır püskülü kiraz sapi yapıp içtim bugün sonra pişman oldum bi zararı olur mu diye çok keyifsizim anlayacağın

Ben de tez dönemindeyim ama bir türlü başlayamadım. Kafamı toparlayıp bir yerden başlamam lazım artık
Valla ben de yüksek yapıyordum hem de güzel bitirdim ilk seneyi sonra dondurmak istedim stres olurum tez dönemi diye dondurmak için heyet raporu falan istediler aman dedim sildirdim kaydı yani çocuk için onu bile yaptım ama olmuyor=)

Kuzu sen kaç yaşındasın ve ne kadar süredir istiyordunuz?

Ah canım sebepsiz olanlarda aşılama başarı orai yüksek hadi hayırlısı.

Bunların hepsini yaptıysan ve piyelop. 3. Gün içip etki olmadıysa mutlaka doktora git Hiç bekletme belki seviyesi çok yüksektir… çünkü ikisi de normal şartlar epey etkili

Bunların hepsini yaptıysan ve piyelop. 3. Gün içip etki olmadıysa mutlaka doktora git Hiç bekletme belki seviyesi çok yüksektir… çünkü ikisi de normal şartlar epey etkili
Yarın da bi bekleyeyim hafiflemezse gideceğim canım inşallah geçer

Kızlar şimdi instagramda bir arkadaşımın paylaşımına denk geldim, kendisi 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir oğlu var. Oğlunun doğum günüymüş bugün, fotoğrafın altına oğlumun abi olmadan önceki son doğum günü fotoğrafı yazmış.

Millet nasıl çatır çatır doğuyor anlamıyorum ya.

Bize de nasip etsin allahim

Bende katılabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…