- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.001
Bizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruzİnşallah sizin oldumu
Hadi inşallahBizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruz
Canim daha ilk ayinizmis hemen asilama yaptirmayin bence drlar en az 1 sene denenmesi gerektigini soyluyorlar ama insallah rabbim hemen nasip ederBizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruz
Bekliyorum su anda beta duzenli artacak mı diye. Daha tam anlamıyla sevinemedim bile 3 aydan önce de sevinemem herhaldeİnşallah öyledir.sizinki nasıl gidiyor
İnşallah herşey yolunda gider sağ Salim kucağına alırsınBekliyorum su anda beta duzenli artacak mı diye. Daha tam anlamıyla sevinemedim bile 3 aydan önce de sevinemem herhalde
Lhda sıkıntımı var
2.31 ölçüldüO değer ölçülmemiş
Canım birley soracağım eşinin nesi düşük bizim hız lı hareketli yüzde 10 çıktı yavaş hareketli 35 sizinki kaç acabaBizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruz
Biz 1 senedir normal deniyoruz olmadı. Bu ay eşime baktılar değerleri düşük çıktı ilaç verdiler 3 ay süre verdi doğal yoldan olması için bu ay verilen sürenin ilk ayiCanim daha ilk ayinizmis hemen asilama yaptirmayin bence drlar en az 1 sene denenmesi gerektigini soyluyorlar ama insallah rabbim hemen nasip eder
Yüzde 18, yüzde 38 çıktı canım bizimkide.. Doktor gebelik için yüZde 40 hatta yüzde 50 olması lazım dedi.Sperm sayısinda sorun yok ama hızı yavaş oluyormuş..Antulus diye bi ilaç verdi. Mg bayağ yüksek, bana da letu verdi yumurtalıklarım içinCanım birley soracağım eşinin nesi düşük bizim hız lı hareketli yüzde 10 çıktı yavaş hareketli 35 sizinki kaç acaba
Sadece 4 gundur corekotu yağı bal karışımı yiyorum yumurtlamam iki gun öne geldi bugün olacak gibi kist filan olmaz catlar insallah :/İnşallah şifa bulursun canımm
İnşallah allah nasip eder bizim değerlere yakın bakalım bize ne verecek inşallah senin bu ay olurYüzde 18, yüzde 38 çıktı canım bizimkide.. Doktor gebelik için yüZde 40 hatta yüzde 50 olması lazım dedi.Sperm sayısinda sorun yok ama hızı yavaş oluyormuş..Antulus diye bi ilaç verdi. Mg bayağ yüksek, bana da letu verdi yumurtalıklarım için
Benim ki aşılama fln değil normal femara ve iğne tedavisibenim de bugün 6. gün göğüslerim ağrıyor ve ara ara regl olacakmışım gibi bir ağrım var. hatta 2. ve 4. gece çok fena kasık ağrım oldu. ama tabi negatif mi pozitif mi iğneden mi belli değil. aşılaması tutanlarda ağrı olan da oluyormuş olmayan da
Aynen genelde okuduğum yorumlarda tutanların belirtisi sizinkiBenim ki aşılama fln değil normal femara ve iğne tedavisi
Inşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah allah nasip eder bizim değerlere yakın bakalım bize ne verecek inşallah senin bu ay olur
Kesin izlicem sag ol canmsbu gebe kalmak için meditasyonda güzel. Akşamları uyumadan izleebilirsin :) dün gece başladım bi rahatladım valla.
Ahahaha allahim sen bizi acınacak hale getirme yarabbim=))))hadi bende hamis oluyum kaldi 2 gun sonra regl gelince aaa hamis degilmisim der otururum popomun ustune
Anladim canim hayirlisi ile olur insallahBiz 1 senedir normal deniyoruz olmadı. Bu ay eşime baktılar değerleri düşük çıktı ilaç verdiler 3 ay süre verdi doğal yoldan olması için bu ay verilen sürenin ilk ayi