-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.981
İnşallah canm çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Normal gözüküyor neden istedi doktorKızlar hormon testi verdimde anlayan bakalir mi sonucu haftaya göstercem doktorada
Fsh 5.67
Th 2.31
Tsh 1.29
Estradiol 29.7
Prolaktin 9.57 adetin 2. Günü verdim nasıl değerler normalmi
Inşallah inşallah ya çok istiyorumBence sağlıklı dir canım daha günün gelmediği için koyu olmadi bnce. Benimde reglim 4 gün geçince yapmıştım bı kere bundan daha silikti olmadi.
Bebek için canım hamile kalamıyorumda normal mi diyeNormal gözüküyor neden istedi doktor
Değerler normal görünüyor lh da bakılabilirBebek için canım hamile kalamıyorumda normal mi diye
Kaç aylık evlisin canım ? Yumurtalıklarına da bakar onlardada sorun yoksa eşinin değerlerine bakacaktırBebek için canım hamile kalamıyorumda normal mi diye
battan 1 hafta önce neler hissettin :) anlatır mısın neler oldu 7 gün 10 gün önce falan :)))) birazzz ümitlenelim aynı seyleri yaşıyor isekİnşallah canm çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende merak ediyorum bunu özellikle 10 gün öncesinibattan 1 hafta önce neler hissettin :) anlatır mısın neler oldu 7 gün 10 gün önce falan :)))) birazzz ümitlenelim aynı seyleri yaşıyor isek
Lhda sıkıntımı varDeğerler normal görünüyor lh da bakılabilir
2. Gebelik için çabalıyorum canım Rabbim verirse bir çocuğum var tekrar anne olmak evlat sahibi olmak istiyoruz 1 buçuk senedir malesef olmadı inşallah önümüzdeki aydan umutluyum dr kontrolünde gidecektir eşimin değerleri düşük malesef ne yaparız ne ederiz bilmiyorumKaç aylık evlisin canım ? Yumurtalıklarına da bakar onlardada sorun yoksa eşinin değerlerine bakacaktır
Aminn inşallah :)amin inşallah ama bu kadar üstüne düşmeden de gelmez bence :) sağlıkla hayırla gelsin küçük fasülyem :)
Eşine ilaç verir buyuk ihtimal ondan dolayı olmuyordur..Benim eşiminde düşük ilaç verdi 15 gündür kullanıyor. Yediğimiz hiçbisey sağlıklı değilki normaldir düşük olması sıkmayın caninızı verdiği vitaminleri kullanın olur Allahin izniyle2. Gebelik için çabalıyorum canım Rabbim verirse bir çocuğum var tekrar anne olmak evlat sahibi olmak istiyoruz 1 buçuk senedir malesef olmadı inşallah önümüzdeki aydan umutluyum dr kontrolünde gidecektir eşimin değerleri düşük malesef ne yaparız ne ederiz bilmiyorum
İnşallah sizin oldumuEşine ilaç verir buyuk ihtimal ondan dolayı olmuyordur..Benim eşiminde düşük ilaç verdi 15 gündür kullanıyor. Yediğimiz hiçbisey sağlıklı değilki normaldir düşük olması sıkmayın caninızı verdiği vitaminleri kullanın olur Allahin izniyle
Bilmiyorum olmayacak galiba artık öyle hissediyorum 2.5 yıldır deniyoruz maalesefBu ay olmazsa inşallaj bir dahaki ay olur moralini bozma ben hiç umutlu olmadığım bi zamanda oldu,
Bence bebişinizin gelmesine daha zaman var.Bilmiyorum olmayacak galiba artık öyle hissediyorum 2.5 yıldır deniyoruz maalesef
İnşallah öyledir.sizinki nasıl gidiyorBence bebişinizin gelmesine daha zaman var.
En belirgin kasıklarıma sanki iğne batıyor gibi oldu canm Bi de ara ara sancı giriyordu 1 haftadır böyle sanki yumruk var gibi hissediyordum kasıklarımda bazen dedim artık heralde ben bu ay geç yumurtluyorumbattan 1 hafta önce neler hissettin :) anlatır mısın neler oldu 7 gün 10 gün önce falan :)))) birazzz ümitlenelim aynı seyleri yaşıyor isek
En belirgin kasıklarıma sanki iğne batıyor gibi oldu canm Bi de ara ara sancı giriyordu 1 haftadır böyle sanki yumruk var gibi hissediyordum kasıklarımda bazen dedim artık heralde ben bu ay geç yumurtluyorumsonra 2 gün önce de göğüslerim o kadar dolu dolu ve acıyodu ki uyuyamadım normalde hep yüz üstü yatarım ama bu defa göğüslerimin üzerine yatamadım sabah test yaptım çıktı canm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah çıkar hayırlı haberi hemen alırsın inşallah.aynı belirtiler var bende de gögüslerime dokunamıyorum bile. yarın bat a 2 kalıyo sabah bir kez daha yapacağım test.
hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah