Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon testi verdimde anlayan bakalir mi sonucu haftaya göstercem doktorada
Fsh 5.67
Th 2.31
Tsh 1.29
Estradiol 29.7
Prolaktin 9.57 adetin 2. Günü verdim nasıl değerler normalmi
Normal gözüküyor neden istedi doktor

Bence sağlıklı dir canım daha günün gelmediği için koyu olmadi bnce. Benimde reglim 4 gün geçince yapmıştım bı kere bundan daha silikti olmadi.
Inşallah inşallah ya çok istiyorum 😔 ama insan kaygı dan sevinemiyor bile Bi defa böyle hevesim kursağımda kaldı şuan çok temkinli yaklaşıyorum duruma

Kaç aylık evlisin canım ? Yumurtalıklarına da bakar onlardada sorun yoksa eşinin değerlerine bakacaktır
2. Gebelik için çabalıyorum canım Rabbim verirse bir çocuğum var tekrar anne olmak evlat sahibi olmak istiyoruz 1 buçuk senedir malesef olmadı inşallah önümüzdeki aydan umutluyum dr kontrolünde gidecektir eşimin değerleri düşük malesef ne yaparız ne ederiz bilmiyorum

2. Gebelik için çabalıyorum canım Rabbim verirse bir çocuğum var tekrar anne olmak evlat sahibi olmak istiyoruz 1 buçuk senedir malesef olmadı inşallah önümüzdeki aydan umutluyum dr kontrolünde gidecektir eşimin değerleri düşük malesef ne yaparız ne ederiz bilmiyorum
Eşine ilaç verir buyuk ihtimal ondan dolayı olmuyordur..Benim eşiminde düşük ilaç verdi 15 gündür kullanıyor. Yediğimiz hiçbisey sağlıklı değilki normaldir düşük olması sıkmayın caninızı verdiği vitaminleri kullanın olur Allahin izniyle

Eşine ilaç verir buyuk ihtimal ondan dolayı olmuyordur..Benim eşiminde düşük ilaç verdi 15 gündür kullanıyor. Yediğimiz hiçbisey sağlıklı değilki normaldir düşük olması sıkmayın caninızı verdiği vitaminleri kullanın olur Allahin izniyle
İnşallah sizin oldumu

kızlar regl olacakmış gibi şişkinlik ve orta alt karın ağrım var bat a son 3. geliyor gelmekte olan sanırımm

battan 1 hafta önce neler hissettin :) anlatır mısın neler oldu 7 gün 10 gün önce falan :)))) birazzz ümitlenelim aynı seyleri yaşıyor isek
En belirgin kasıklarıma sanki iğne batıyor gibi oldu canm Bi de ara ara sancı giriyordu 1 haftadır böyle sanki yumruk var gibi hissediyordum kasıklarımda bazen dedim artık heralde ben bu ay geç yumurtluyorum 😊 sonra 2 gün önce de göğüslerim o kadar dolu dolu ve acıyodu ki uyuyamadım normalde hep yüz üstü yatarım ama bu defa göğüslerimin üzerine yatamadım sabah test yaptım çıktı canm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

En belirgin kasıklarıma sanki iğne batıyor gibi oldu canm Bi de ara ara sancı giriyordu 1 haftadır böyle sanki yumruk var gibi hissediyordum kasıklarımda bazen dedim artık heralde ben bu ay geç yumurtluyorum 😊 sonra 2 gün önce de göğüslerim o kadar dolu dolu ve acıyodu ki uyuyamadım normalde hep yüz üstü yatarım ama bu defa göğüslerimin üzerine yatamadım sabah test yaptım çıktı canm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

aynı belirtiler var bende de gögüslerime dokunamıyorum bile. yarın bat a 2 kalıyo sabah bir kez daha yapacağım test.

hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah

aynı belirtiler var bende de gögüslerime dokunamıyorum bile. yarın bat a 2 kalıyo sabah bir kez daha yapacağım test.

hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah çıkar hayırlı haberi hemen alırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

X