- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.941
Bence olabilir gelişmesine göre oluyor öyle canım.Hiç geç sürmezdi soğan mi etkiliyo sence
Canım naptinYusra-61
Ay gece gece ne güldümBen hamisi ben hamis olumlama devam minnos bebisim olcak inşallah olumlamaya devam=)
(Hamis değilim olumlama yapiyorum)
Burda gördüm napim bi de bunu deneyelimAy gece gece ne güldümiyice kafayı sıyırdık
Ben hiç içmedim ne ise yariyor enfeksiyon icinmiSoğan kürünü deneyen var mı ben geçen ay denedim 2 ekimde adet oldum bu ay ümitliyim??
hadi bende hamis oluyum kaldi 2 gun sonra regl gelince aaa hamis degilmisim der otururum popomun ustuneBen hamisi ben hamis olumlama devam minnos bebisim olcak inşallah olumlamaya devam=)
ben incir kuru uygulamastim gunde 1 defa 5 tane inciri kaynayip iciyordum incirleride yiyordum, esimede keciboynuzunun kendinisini yediriyordum bunlardan mi bilmem hemen hamile kalmistim ..Bi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?
Benim bugün iğnenin 6 günü ama hiç bı belirtim yok sizinde bugünlerde belirtiniz yok muyduKızlar bugün enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diyecuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
Bende femera ve ovitrelle kullandım..iğnenin bugün 6 günü ama hiç bı belirtim yok hissiyatim sizde 6 günleri benim gibi miydinizKızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
Benim bugün 6 günüm belirtim hiç bişey yok normal mi sizin var miydiCanım ovitrelle vurulduğum için yaşadıklarımı hep ona bağladım açıkçası ama 15 günü geçince dinlemeye başladım hep olan şeyler kasık agrısı, arada çok nadir kazınma gibi birşeyler hissettim ama lekelenme görmedim bende hep araştırdım olmayabilirmiş ilk defa gögüsümde 2 damar gördüm önceden dikkat etmemiştim bu ilk belirtim galibaGögüs uçlarım iğneden hep dokununca acırdı ama iğnenin etkiside geçip agrı ve acı olunca acaba mı dedim
Gebelik var çok belli hemen kan verin bence hayırlı haberler alırsınız inşAllahValla kızlar nasıl etiket yapılıyor bilmiyorum etiketleyemedim grup sahibini. Regle 2 gün kala yaptığım test. Dün de yapmıştım çok silikti bugün sanki bir tık daha koyu ama sağlıklı bir gebelik mi bilemiyorum tabii
Inşallah teşekkür ederimGebelik var çok belli hemen kan verin bence hayırlı haberler alırsınız inşAllah
Çok sevindim hadi gozun aydin cannnnValla kötü giden yanlarını aşarak yine azimle aldım aşılamayızor oldu ama oldu. Ilaclarimi aldım ilk iğnem bu aksamdi vuruldum bakalım hayrolsun sonum perşembe kontrole çağırdılar
Ben hamisi ben hamis olumlama devam minnos bebisim olcak inşallah olumlamaya devam=)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşValla kızlar nasıl etiket yapılıyor bilmiyorum etiketleyemedim grup sahibini. Regle 2 gün kala yaptığım test. Dün de yapmıştım çok silikti bugün sanki bir tık daha koyu ama sağlıklı bir gebelik mi bilemiyorum tabii
Çok sevindim yola adım attınValla kötü giden yanlarını aşarak yine azimle aldım aşılamayızor oldu ama oldu. Ilaclarimi aldım ilk iğnem bu aksamdi vuruldum bakalım hayrolsun sonum perşembe kontrole çağırdılar
Evet adet de olabilirim gibi hissettim farkı yok gibiAdet olacakmış sin gibi hissettinmi yoksa farklı biseymi
Galiba ben olacağım leke geldi bugün 2 gunede olurum.bu ayda olmadıEvet adet de olabilirim gibi hissettim farkı yok gibi