Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?
ben incir kuru uygulamastim gunde 1 defa 5 tane inciri kaynayip iciyordum incirleride yiyordum, esimede keciboynuzunun kendinisini yediriyordum bunlardan mi bilmem hemen hamile kalmistim ..

Kızlar bugün enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye 😅 cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
Benim bugün iğnenin 6 günü ama hiç bı belirtim yok sizinde bugünlerde belirtiniz yok muydu

Kızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
Bende femera ve ovitrelle kullandım..iğnenin bugün 6 günü ama hiç bı belirtim yok hissiyatim sizde 6 günleri benim gibi miydiniz

Canım ovitrelle vurulduğum için yaşadıklarımı hep ona bağladım açıkçası ama 15 günü geçince dinlemeye başladım hep olan şeyler kasık agrısı, arada çok nadir kazınma gibi birşeyler hissettim ama lekelenme görmedim bende hep araştırdım olmayabilirmiş ilk defa gögüsümde 2 damar gördüm önceden dikkat etmemiştim bu ilk belirtim galiba🙈 Gögüs uçlarım iğneden hep dokununca acırdı ama iğnenin etkiside geçip agrı ve acı olunca acaba mı dedim
Benim bugün 6 günüm belirtim hiç bişey yok normal mi sizin var miydi

Valla kızlar nasıl etiket yapılıyor bilmiyorum etiketleyemedim grup sahibini. Regle 2 gün kala yaptığım test. Dün de yapmıştım çok silikti bugün sanki bir tık daha koyu ama sağlıklı bir gebelik mi bilemiyorum tabii

Eklentiler

• IMG_20211012_084534.jpg
    IMG_20211012_084534.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 70
Valla kızlar nasıl etiket yapılıyor bilmiyorum etiketleyemedim grup sahibini. Regle 2 gün kala yaptığım test. Dün de yapmıştım çok silikti bugün sanki bir tık daha koyu ama sağlıklı bir gebelik mi bilemiyorum tabii
Gebelik var çok belli hemen kan verin bence hayırlı haberler alırsınız inşAllah 😊

Gebelik var çok belli hemen kan verin bence hayırlı haberler alırsınız inşAllah 😊
Inşallah teşekkür ederim 😊 regl 7 gün geçsin bekleyeyim diyorum kan için. Kimyasal yaşadım yine böyle erken fark ettim hastanede sürekli düşüşü görmek çok üzücü oluyor. Bir hafta geçsin zaten sağlıklı değilse belli olur diye düşünüyorum 😊 ama gün gün koyulaşmayı takip edeceğim evde

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

X