- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.481
Bana da doktorum 18inci haftanın sonlarında randevu aldırdıGünaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı
Her doktorun tercihi farklı haftalar oluyor sanırım. 18 ile 24 hafta arasında yapılıyormuş doktorun tercihine göre bakalım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallahBana da doktorum 18inci haftanın sonlarında randevu aldırdı
Anladım canım hayirlisi olsun. Bu kadar pahalı yapmak zorundalarmi hiç anlamıyorum. Durumu olmayan insanlar ne yapsın. Rabbim herkesin evladını korusun. Kimsenin kimseyi düşünmediği zamanda yasiyoruz.450 TL dediler doç.dr. Mehmet Serdar kütük yapıyormuş perinatolog
Merak etme canim hiç bişey olmaz.çok teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için 20.haftada yaptırabilirim o halde değil mi bi sorun olmaz ilk gebeliğim kusura bakmayın tecrübesiz ve biraz da endişeliyim
Canim detaylı ultrasonda çok aşırı bebek belli olmuyor. Avrasya Hastanesi'nde 27ci haftadan sonra sanırım bebeğin renkli fotoğraflarını vermeye başlıyorlar ve okadar güzel ki.Tupbebek doktorum mutlaka perinitolojide yaptır dedi. Önceki hamileliğimde radyoloji yapmıştı. O zaman İstanbul Avrupa yakası tavsiyesi olan varsa alayım. Birde renkli ultrasonu olan bir uzman olsa daha iyi olur. Eşim çok istiyor renklide görmek
27. Haftadan sonrada birşey kalmıyor doğumaCanim detaylı ultrasonda çok aşırı bebek belli olmuyor. Avrasya Hastanesi'nde 27ci haftadan sonra sanırım bebeğin renkli fotoğraflarını vermeye başlıyorlar ve okadar güzel ki.Tavsiye ederim o konuda
Evet ama öyle güzel fotograflarini veriyorlarki. Görülmeye değer27. Haftadan sonrada birşey kalmıyor doğuma
Aynen öyle ya devlette gitmeye çalıştım ama randevu alamadım mecbur özele gitmek durumunda kaliyoruzAnladım canım hayirlisi olsun. Bu kadar pahalı yapmak zorundalarmi hiç anlamıyorum. Durumu olmayan insanlar ne yapsın. Rabbim herkesin evladını korusun. Kimsenin kimseyi düşünmediği zamanda yasiyoruz.
Ayriltiliyi halledelim de inşallah sagliklari yerinde olsun gerisi boşEvet ama öyle güzel fotograflarini veriyorlarki. Görülmeye değer
Çok sevindim canım senin adına sağlıkla al kucağına insallah. Doktorumla bir goruseyim aklımda kalsın senin doktorunda renklide bakıyormuş ne güzel. Uğraşıp herşeyi tamamlamaya çalışması ayrıca güzel hoşuma gitti bende gidebilirim..teşekkür ederim bilgi verdiğin icinMerhaba kizlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi bezmialem dragos hastanesinde doç.dr. Mehmet Serdar kütük e yaptırdım. Fiyatı 450 TL. Doktor bey ilgili birisi bütün organları normalmiş çok şükür. Yüzünü gostermedi benimki 2 kere yürüyüş yaptım göremedi burnunu vajinal baktı yine göremedi son birkez 5 dk türü gel dedi bikac saniyeliğine yüzünü döndü burnuna bakabildi. Renkli olarak gösterir belki bakiyim dedi ama maalesef renklide de göstermedi o yüzden renkli resim alamadık doktor görmek isterseniz bikac gün sonra tekrar gelin yardımcı olurum dedi. Doktordan memnun kaldım ben gidecek olanlar varsa tavsiye ederim baya ugrasti herşeyi tamamlamak için. Ayrıca eşimi de içeri aldılar ilk defa gördü bebeğimizi çıkışta CD ve raporda veriyorlar
Rica ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebislerimiziÇok sevindim canım senin adına sağlıkla al kucağına insallah. Doktorumla bir goruseyim aklımda kalsın senin doktorunda renklide bakıyormuş ne güzel. Uğraşıp herşeyi tamamlamaya çalışması ayrıca güzel hoşuma gitti bende gidebilirim..teşekkür ederim bilgi verdiğin icin
Amin canim insAllahRica ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebislerimizi
Ben erken hissetmeye başladım canım. İlk gebelikte kaslar gevşediği için ikincide daha erken hissediliyormuşKızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı
Hımm anladım canım ben hala hissedemedim yani bazen bi seyirme oluyor o mu değil mi anlayamıyorumBen erken hissetmeye başladım canım. İlk gebelikte kaslar gevşediği için ikincide daha erken hissediliyormuş
Evet oH
Hımm anladım canım ben hala hissedemedim yani bazen bi seyirme oluyor o mu değil mi anlayamıyorum
Hadi ya inşallah çok nadir günde en fazla ıkı kez hissediyorum daha çok hissetmek istiyorum inşallah o günleri de görürümEvet oFark etmek çok zor o yüzden. İleri haftalarda poposu nerede, kafası nerede onu bile anlayacaksın
Canim benim de ilk gebelik ve hic hissetmiyorum malesef, dun doktordaydik gelisimi de gayet guzel gidiyor cok sukur ama hissedemedigim icin evham yapiyorum surekli,Hadi ya inşallah çok nadir günde en fazla ıkı kez hissediyorum daha çok hissetmek istiyorum inşallah o günleri de görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?