• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende avrupadayim canım. Avrasya Hastanesi'nde doğum yaptım Meriç beyden çok memnundum. Şuan orda doğum yaptırıyor ama muayne yerini kendi klinigini açtığı için 400 lira. Birde avrasyada Fatma hanım varmış. Ben ona gitmeyi düşünüyorum. Sanırım oranin ücreti 160 TL falandi
Meriç beyi bende aradım evet 400 tl olmuş muayeneye geçince :( avrasya geçen sene 175 tl demişti muayeneye yanlış hatırlamıyorsam. Medical park gopta nilay hanıma gittim ama memnun kalmadım bir dakika usgde ya gördük ya görmedik yani hijyen açısından da çok hoşuma gitmedi güya iki odada çalışıyor ama benden evvel aldığı hasta vardı yine aynı odada devam ettik yani bi manasızdı anlamadım

• Beğen
Reactions: Z P
Günaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı

Günaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı
Orda yaptırmadım ama benim dr da detaylı için 20de yapalım dedim. ama normal kontrolüm 19.haftamda ve 21.haftamda. oyüzden 21de yapıcaz. yani o da çok geç olmasını istemiyor

Orda yaptırmadım ama benim dr da detaylı için 20de yapalım dedim. ama normal kontrolüm 19.haftamda ve 21.haftamda. oyüzden 21de yapıcaz. yani o da çok geç olmasını istemiyor
Evet 21 den sonra tercih etmiyorlar. Yarın gideceğim bende 20+3 de olacağım sadece cuma günleri yapıyormuş perinatolog

Meriç beyi bende aradım evet 400 tl olmuş muayeneye geçince :KK43: avrasya geçen sene 175 tl demişti muayeneye yanlış hatırlamıyorsam. Medical park gopta nilay hanıma gittim ama memnun kalmadım bir dakika usgde ya gördük ya görmedik yani hijyen açısından da çok hoşuma gitmedi güya iki odada çalışıyor ama benden evvel aldığı hasta vardı yine aynı odada devam ettik yani bi manasızdı anlamadım
Canım ben Şubat'ın ortalarinda küçükköy asya Hastanesi'ne gidicem. Orda Ebru hanım varmış. Ebru coskun. Cok memnunlar. İstersen bi onada bak. Bı komsumuz aşırı memnun. Kaç yıl önce kizinida orda doğum yaptırmış. Ve yorumları okudum aşırı olumlu yorum var. Doğum da 2500falan

İğne vurulurken hiç ağrı acı olmadı hatta ne kadar hafifmis herkes abartıyor heralde dedim bikac saat sonra ağrımaya başladı ama misafirim falan vardı kolumu zorlamış olabilirim belki ondan bu kadar ağrım olmuş olabilir
Yok canım acıma genelinde oluyor zaten uyariyorlar 3 gün ağriyabilir diye. Geçer insaAllah. 😘

Bezmialeme direk gidiliyormu perinitalog için ve ücreti biliyor musunuz. Bana doktor henüz bahsetmedi hastnaedemi yaptırmam lazım başka bir yerdemi bilemiyorum bakalım bu sefer sorarim

Merhaba bende oğlumda 19 da yaptırmıştım. Bezmialem hiç gitmedim, fiyatını sordunuz mu acaba. Heryer çok uçuk fiyatlarda

Bezmialeme direk gidiliyormu perinitalog için ve ücreti biliyor musunuz. Bana doktor henüz bahsetmedi hastnaedemi yaptırmam lazım başka bir yerdemi bilemiyorum bakalım bu sefer sorarim
Canım istedigin yerde yaptırabilirsun. İnsanlar en uygun neresi orayı araştırıyor ücretleri çok pahalı .

Canım istedigin yerde yaptırabilirsun. İnsanlar en uygun neresi orayı araştırıyor ücretleri çok pahalı .
Tupbebek doktorum mutlaka perinitolojide yaptır dedi. Önceki hamileliğimde radyoloji yapmıştı. O zaman İstanbul Avrupa yakası tavsiyesi olan varsa alayım. Birde renkli ultrasonu olan bir uzman olsa daha iyi olur. Eşim çok istiyor renklide görmek

• Beğen
  • Beğen
Fiyat 450 TL dediler direk arayıp randevu aldım perinatolog bakıyormuş diğer hastaneleri aradım bicogunda radyoloji uzmanı bakıyor perinatologlar da en ucuz 600 TL civarıydı

Tupbebek doktorum mutlaka perinitolojide yaptır dedi. Önceki hamileliğimde radyoloji yapmıştı. O zaman İstanbul Avrupa yakası tavsiyesi olan varsa alayım. Birde renkli ultrasonu olan bir uzman olsa daha iyi olur. Eşim çok istiyor renklide görmek
Doç dr ali ekiz de yaptıracağım ben büyük ihtimal nakitte 600 tl imiş muayenesi var ataköyde

Benim kontrole gittim hastanede perinatolog 600 TL aynı sizin dediğinizde daha uygun olmadığı sürece başka yere gitmeye gerek yok
Benim gittiğimde 875 tl sanırım. Arkadaşım şişlide bi yerde gitti o da 600 tl idi. Bir profa sordum 900 dedi. 23. Haftada gideceğim ben kısmetse 1 ay var daha haber ederim sizi de.

Back