- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.501
Aynen bende geç hissedeceğim kesin Arada bişey oluyor ama işte hateket etti diyemiyorumCanim benim de ilk gebelik ve hic hissetmiyorum malesef, dun doktordaydik gelisimi de gayet guzel gidiyor cok sukur ama hissedemedigim icin evham yapiyorum surekli,
Ben gebe kalmadan once de bolgesel olarak gobek bolgem kiloluydu, sanirim biraz da ondan gec hissedecegim
O zaman bi kaç hafta daha bekleyeceğizBence geç değil kızlar. 23.haftaya kadar normalmiş. Ben ilkinde 20hafta bitince hissetmiştim.
Ben ikiz bebeğe rağmen 19. Haftada ilk kelebek kanat çırpar gibi hissetmeye başlayıp tam anlamıyla evet bu onların hareketi dediğim 21. Haftanın sonları olmuştu. Hem göbek yağının fazla olması hemde bebekler ile göbeğimin arasında plesantalarinin bulunuyor olmasından geç hissettim. Ayrıntılı ultrason doktoru demişti . Net olarak hissetmeniz birkaç haftayı bulur diyeKızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı
Plesanta anterio şeklinde olduğu için geç hissettim. Bu şekilde bebekler sırt yaslı oluyor göbekte plesanta bebeğin eşi oluyor. En yaygın olanı bebeklerin göbek duvarında olanı ,erken hissediyorlar. Bende çok evham yapmıştım ikiz nasıl hissetmiyorum diye sonra zaten Bir hissettim doğum masasına kadar devam ettiKızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı
Bende erken hissettim canım ikincisi olduğu için ama çok hafif içten hissediyorumKızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı
Bende oğlumda 19 da hissetmiştim ama hafif bı tekme. Uyuşuk bı bebekti öyle kıpır kipir değildi. Ama şimdiki fena olcak gibi. Sende insaAllah 21den sonra daha net hissedersin kuzumAynen bende geç hissedeceğim kesin Arada bişey oluyor ama işte hateket etti diyemiyorum
Bende arada bir hissediyorum ama gumde bi kez falan olunca o mu değil mi anlamıyorumBende oğlumda 19 da hissetmiştim ama hafif bı tekme. Uyuşuk bı bebekti öyle kıpır kipir değildi. Ama şimdiki fena olcak gibi. Sende insaAllah 21den sonra daha net hissedersin kuzum
Evet ya benim ikinci olmasına rağmen konduramiyorum hiç ,Bende arada bir hissediyorum ama gumde bi kez falan olunca o mu değil mi anlamıyoruminşallah kuzum hissederim
Benimde arada oluyordu bacağım kasıyordu magnezyum iceli azaldıBenim iki gündür karnımın yanları boşluklarım ve belime doğru sızlama ve ağrı var derin nefes alınca karnıma da aynı şekilde sızlama ağrı oluyor. yatarken ve dönerken zorlandım uyuyamadım iki gündür geçmedi Doktor velbone diye diye bi ilaç verdi magnezyum kalsiyum falan içeriyormuş inşallah geçer uyutmuyor ya
Ama böbrek ağrısı gibi sanki belime karnıma doğru agrıyor çok korktum yaBenimde arada oluyordu bacağım kasıyordu magnezyum iceli azaldı
Demir ilaci yapmis olabilir canim, bende de kabizlik yapiyor bazi demir ilaclari mesela..benım de aşırı karın agrım ve gazım var ferrum dıye demır ılacına başladım o yaptı sanırım gece uyuyamadım sancıdan.Ben zayıf degılım ondan mı bılmıyorum ama hala hareketını hıssetmedım
Bende çok hafif hissetmiştim ama şuan hiç bişey hissetmiyorum niye bilmiyorumbenım de aşırı karın agrım ve gazım var ferrum dıye demır ılacına başladım o yaptı sanırım gece uyuyamadım sancıdan.Ben zayıf degılım ondan mı bılmıyorum ama hala hareketını hıssetmedım
Banada kabızlık yapmıştı Demir ilacı ekmeği hamur işini kestim çok şükür biraz düzelsin canimm yediklerime çok dikkat ediyorum. Baş agrilarindan kurtulamadimDemir ilaci yapmis olabilir canim, bende de kabizlik yapiyor bazi demir ilaclari mesela..
Benimde karin ve kasik agrilarim var ama hafif beni cok rahatsiz edecek sekilde degil, ve bende hissedemiyorum hala bebisimi
İnsAllah hayirlisiyla saglikla bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunler gelir de evhamlarimiz son bulur
Ne guzel dikkat edebiliyorsun yediklerinee, ben hala bi duzene geecemedim, canim ne cekerse o sekilde yiyorum, 63 kg ile basladim 68 kg cikiyorum, 5 kilo almisim ama can bogazdan gelirBanada kabızlık yapmıştı Demir ilacı ekmeği hamur işini kestim çok şükür biraz düzelsin canimm yediklerime çok dikkat ediyorum. Baş agrilarindan kurtulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?